Holiday Inn hotels

Bij de Holiday Inn Hotels zit je altijd goed! De bekende hotelketen heeft hotels overal de hele wereld, die met name gekenmerkt worden door de centrale locatie op hotspots in steden. Daarnaast weet je altijd wat je er kan verwachten: moderne kamers en veel comfort. Dit comfort uit zich in faciliteiten die je op reis niet wilt missen, zoals een restaurant, roomservice, sportfaciliteiten en een bed dat net zo lekker slaapt als thuis. Dat is Holiday Inn!
Hotels met een goede locatie in de stad  
Pluspunt; comfortabele inrichting en modern design
Relax in de open lobby met lounge, bar & restaurant
Ga voor een geslaagde vakantie voor de hele familie

Benieuwd naar de Holiday Inn Hotels?

Bespaar jezelf een lange zoektocht; Holiday Inn Hotels is altijd een goede keuze. De hotelketen zet alles op alles om gasten een topvakantie te bezorgen. Dat lukt goed, want door tientallen jaren ervaring weten ze precies wat de wensen en behoeften van vakantiegangers zijn. Klaar om verrast te worden? Let’s go!

Al sinds 1952 kan je op vakantie bij Holiday Inn Hotels. De hotelketen, onderdeel van InterContinental Hotels Group, richt zich vooral op stedentrippers en families. De hotels liggen bijna altijd in het centrum. Van badplaatsen tot bruisende metropolen; het is maar net waar je deze keer zin in hebt!

Wat kan je verwachten van Holiday Inn Hotels?

De hotels hebben alles in huis voor een ontspannen vakantie. Na een goede nacht spring je zo je bed uit voor een rondje in de stad of een duik in het zwembad. Voor een onbezorgde start van de dag boek je o.b.v. logies en ontbijt bij Holiday Inn Hotels. Kopje koffie, een goed gevuld bord en je hebt genoeg energie om op pad te gaan.

Door de centrale ligging ben je zo in de stad of op het strand. Fijn als je na een paar uurtjes snel terug wil naar het hotel. Bijkomen kan daar met een drankje aan de bar of – als jouw hotel het aanbiedt – tijdens een massage in het wellnesscentrum. Wie zei dat een vakantie bij Holiday Inn Hotels vermoeiend is?!?

Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kan je terecht in de restaurants van Holiday Inn Hotels. Zelfs voor de jongste vakantiegangers is het diner een feestje; ze wijzen op het kindermenu zelf aan wat ze lekker vinden.

Wat een gezelligheid!

Geen één hotel van Holiday Inn Hotels is een kopie van een ander. Ze hebben allemaal een eigen stijl en een moderne, comfortabele inrichting. Vaak mag je daar ook nog eens een mooi uitzicht op de skyline of zee bij optellen. Door de gezellige sfeer voel je je zo thuis. Weet je zeker dat je nog naar je ‘echte’ huis wil?

Bij Holiday Inn Hotels staat samen vakantie vieren centraal. Mede daarom hebben ze ‘open lobby’s’. Hier lopen een receptie, lobby, bar en restaurant zo in elkaar over. Een fijne plek om bij te praten, een drankje te bestellen of een spelletje te spelen.

Zo’n open lobby is overigens ook fijn voor iedereen die snel de weg kwijt is. Niets vervelender dan drie keer het hele hotel moeten doorkruizen om de juiste deur te vinden. Bij Holiday Inn Hotels loop je gewoon naar beneden en zie je in de open ruimte direct wat je zoekt.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder