• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Seetelhotel Villa Aurora ***

Duitsland - Mecklenburg-Vorpommern - Heringsdorf

Deze accommodatie is momenteel niet beschikbaar.Onze laatste vakantie is helaas verkocht. Bekijk hieronder onze vergelijkbare vakanties.
 • Bekijk alle
  foto's
7.1 Goed447 beoordelingen

Over deze accommodatie:

Seetelhotel Villa Aurora ***

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.

Verblijf

• Tweepersoonskamer (DZ3, ca. 22 m²), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inbegrepen), bureau, zithoek. Douche, toilet, haardroger. 3 dln. • Appartementen (APN, ca. 32 m²), in Villa Aurora, woonkamer met slaapbank, 1 aparte slaapkamer, kitchenette, zithoek. Bad/douche, toilet, haardroger. 4 dln. • Tweepersoonskamer voor alleengebruik (DZS, ca. 22 m²), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inbegrepen), bureau, zithoek. Douche, toilet, haardroger. 1 dln. + 1 kind

Samenvatting

Het bekende Romantik Hotel in Heringsdorf, gebouwd in 1896, toont meer dan een eeuw later nog steeds deze bijzondere magie en is een plek om u goed te voelen. Stijl en comfort kenmerken de gecultiveerde sfeer.

Inrichting

Romantisch hotel met hoofdgebouw en bijgebouw, receptie "Villa Aurora" in SEETELHOTEL Pommerscher Hof, lobbybar, restaurant "Epicurus". Parkeerplaatsen en ondergrondse parkeergarage tegen betaling. Duitse categorie: 4 sterren, 48 kamers, 3 verdiepingen, lift, evenals 31 eenheden in de Villa Aurora, sommige met lift.

Plaats

Een kasteelhotel om verliefd op te worden, gebouwd in 1896 door een Hohenzollern-prins als "kasteel Dorothea" als bewijs van liefde voor zijn geliefde, op een rustige locatie in het centrum van de badplaats Heringsdorf. Het is about 200 m naar het strand en de pier.

Goed om te weten

Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdienste. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen coronagerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractuele partners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Maaltijden

• Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet van 3-gangenmenu naar keuze (volgens de keuze van de keuken), verplicht 26/05 - 28/05, 03/06 - 05/06 • Ontbijt: ontbijtbuffet

Verblijf

• Tweepersoonskamer (DZ3 /DR, ca. 22 m2), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inclusief), bureau, zithoek. Douche, wc, haardroger. 3 dln. • Appartement (APN, ca. 32 m²), in Villa Aurora, woonkamer met slaapbank, 1 aparte slaapkamer, kitchenette, zithoek. Bad, douche, wc, haardroger. 4 dln. • Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik (DZS, ca. 22 m2), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inclusief), bureau, zithoek. Douche, wc, haardroger. 1 dln. + 1 kind

Samenvatting

Het bekende Romantik Hotel in Heringsdorf, gebouwd in 1896, toont meer dan een eeuw later nog steeds deze bijzondere magie en is een plek om je goed te voelen. Stijl en comfort kenmerken de gecultiveerde sfeer.

Inrichting

Romantisch hotel met hoofdgebouw en bijgebouw receptie "Villa Aurora" in het SEETELHOTEL Pommerscher Hof, lobbybar, restaurant "Epicurus". Parkeerplaatsen en ondergrondse parkeergarage tegen betaling. Duitse categorie: 4 sterren, 48 kamers, 3 verdiepingen, lift, evenals 31 eenheden in de Villa Aurora, sommige met lift.

Plaats

Een kasteelhotel om verliefd op te worden, in 1896 gebouwd door een Hohenzollern-prins als "kasteel Dorothea" als teken van liefde voor zijn geliefde, op een rustige locatie in het centrum van de badplaats Heringsdorf. Het is ongeveer 200 m naar het strand en de pier.

Goed om te weten

Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen Corona-gerelateerde, officieel opgelegde voorwaarden van invloed kunnen zijn op uw vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportbereiken, kinderopvang en vervoersdienste. De wettelijke vereisten kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen coronagerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractuele partners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Maaltijden

• Halfpension: ontbijtbuffet, 's avonds koud / warm buffet van 3-gangenkeuzemenu (naar keuze van de chef-kok), verplicht en reeds inbegrepen 23.12-01.01. • Ontbijt: ontbijtbuffet

Originele tekst:

Verblijf

• Tweepersoonskamer (DZ3, ca. 22 m²), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inbegrepen), bureau, zithoek. Douche, toilet, föhn. Max. 3 volw. • Appartementen (APN, ca. 32 m²), in Villa Aurora, woonkamer met slaapbank, 1 aparte slaapkamer, kitchenette, zithoek. Bad/douche, toilet, föhn. Max. 4 volw. • Tweepersoonskamer voor alleengebruik (DZS, ca. 22 m²), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inbegrepen), bureau, zithoek. Douche, toilet, föhn. Max. 1 volw. + 1 kind

Samenvatting

Het bekende Romantik Hotel in Heringsdorf, gebouwd in 1896, toont meer dan een eeuw later nog steeds deze bijzondere magie en is een plek om u goed te voelen. Stijl en comfort kenmerken de gecultiveerde sfeer.

Inrichting

Romantisch hotel met hoofdgebouw en bijgebouw, receptie "Villa Aurora" in SEETELHOTEL Pommerscher Hof, lobbybar, restaurant "Epikur". Parkeerplaatsen en ondergrondse parkeergarage tegen betaling. Duitse categorie: 4 sterren, 48 kamers, 3 verdiepingen, lift, evenals 31 eenheden in de Villa Aurora, sommige met lift.

Plaats

Een kasteelhotel om verliefd op te worden, gebouwd in 1896 door een Hohenzollern-prins als "kasteel Dorothea" als bewijs van liefde voor zijn geliefde, op een rustige locatie in het centrum van de badplaats Heringsdorf. Het is ca. 200 m naar het strand en de pier.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie.Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdiensten.De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

Maaltijden

• Halfpension: ontbijtbuffet, diner koud/warm buffet of 3-gangenmenu naar keuze (volgens de keuze van de keuken), verplicht 26/05 - 28/05, 03/06 - 05/06 • Ontbijt: ontbijtbuffet

Verblijf

• Tweepersoonskamer (DZ3 /DZ, ca. 22 m2), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inclusief), bureau, zithoek. Douche, wc, haardroger. Max. 3 volw. • Appartement (APN, ca. 32 m²), in Villa Aurora, woonkamer met slaapbank, 1 aparte slaapkamer, kitchenette, zithoek. Bad, douche, wc, haardroger. Max. 4 volw. • Tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik (DZS, ca. 22 m2), in het hoofdgebouw, tv, wifi (inclusief), bureau, zithoek. Douche, wc, haardroger. Max. 1 volw. + 1 kind

Samenvatting

Het bekende Romantik Hotel in Heringsdorf, gebouwd in 1896, toont meer dan een eeuw later nog steeds deze bijzondere magie en is een plek om je goed te voelen. Stijl en comfort kenmerken de gecultiveerde sfeer.

Inrichting

Romantisch hotel met hoofdgebouw en bijgebouw receptie “Villa Aurora” in het SEETELHOTEL Pommerscher Hof, lobbybar, restaurant “Epikur”. Parkeerplaatsen en ondergrondse parkeergarage tegen betaling. Duitse categorie: 4 sterren, 48 kamers, 3 verdiepingen, lift, evenals 31 eenheden in de Villa Aurora, sommige met lift.

Plaats

Een kasteelhotel om verliefd op te worden, in 1896 gebouwd door een Hohenzollern-prins als “kasteel Dorothea” als teken van liefde voor zijn geliefde, op een rustige locatie in het centrum van de badplaats Heringsdorf. Het is ongeveer 200 m naar het strand en de pier.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen Corona-gerelateerde, officieel opgelegde voorwaarden van invloed kunnen zijn op uw vakantie.Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportbereiken, kinderopvang en vervoersdiensten.De wettelijke vereisten kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

Maaltijden

• Halfpension: ontbijtbuffet, 's avonds koud / warm buffet of 3-gangenkeuzemenu (naar keuze van de chef-kok), verplicht en reeds inbegrepen 23.12-01.01. • Ontbijt: ontbijtbuffet

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  2 max 2 uur
  15 dgn
  5
 • FEB
  4 max 3 uur
  12 dgn
  3
 • MRT
  8 max 4 uur
  13 dgn
  4
 • APR
  13 max 5 uur
  14 dgn
  7
 • MEI
  21 max 7 uur
  16 dgn
  11
 • JUN
  24 max 7 uur
  13 dgn
  16
 • JUL
  24 max 8 uur
  13 dgn
  18
 • AUG
  24 max 7 uur
  13 dgn
  18
 • SEP
  20 max 5 uur
  12 dgn
  18
 • OKT
  14 max 4 uur
  12 dgn
  14
 • NOV
  7 max 2 uur
  14 dgn
  9
 • DEC
  3 max 1 uur
  14 dgn
  6
Bron: KNMI Climate

Omgeving

Restaurant-tip!

Leuk eten kan bij 555 Restaurante Castillo. Ook Bar OliverFly is super!

Diaan
november 2022

Klantbeoordelingeni


7.1 Goed
uit 447 beoordelingen
ligging
8.9
service
6.3
eten
5.2
kamers
5.3
Netheid
5.0
sfeer
4.4
wifi
2.6
ontbijt
7.0