Cook's Club Hotels

Een stijlvolle inrichting, eten van een hoge kwaliteit, verrassende cocktails en dj’s aan de rand van het zwembad… Zie jij een vakantie met deze ingrediënten wel zitten? Dan ben je aan het goede adres in een van onze Cook’s Club Hotels. Je vindt deze gloednieuwe hotels op meerdere locaties binnen en buiten Europa en er volgen er nog meer. Houd ons in de gaten!
Stijlvol én betaalbaar
Good times & tan lines
Geweldige signature cocktails
Verse lokale producten in het restaurant

Welkom in Cook’s Club Hotels

Stijlvol tegen een fijn budget? Bij Cook’s Club Hotels gaan betaalbaarheid en design samen én kan je ook nog eens rekenen op een goede ligging, healthy food ge-wel-di-ge cocktails en fijne muziek. En waar je ze vindt? Verspreid binnen Europa en zelfs daarbuiten.

Een groot succes; de Cook’s Club Hotels die we sinds 2018 in ons aanbod hebben. En dat is niet zonder reden. De mix – van een stijlvol design, een goede sfeer waarbij het draait om socializen, geweldige cocktails en verse ingrediënten in het restaurant – zorgt zonder meer voor een ontspannen zonvakantie.

Good times & tan lines

Eén van onze favoriete quotes is geheel van toepassing op de Cook’s Club Hotels. Het middelpunt van elk hotel is het zwembad. Neem een verkoelende duik, strijk neer op een van de riante ligbedjes of chill in de aanwezige zitzakken. Op de achtergrond zorgt de hotel-dj voor aangename tunes en met een cocktail in je hand lacht het goede leven je toe. Over die cocktails nog even; deze zijn verkrijgbaar aan de Captain Cook Bar. Stuk voor stuk zijn de signature cocktails ontworpen door en bekende Duitse mixologist, David Wiedemann. En wat je smaak ook is, er is altijd wel een cocktail die bij je past!

Good food = good mood

De cocktails gaan goed samen met het eten van Cook’s Club Hotels. Het draait hier niet om all inclusive volbunkeren. Maar vooral om genieten van uitgebreide versbereide gerechten met lokale producten. De restaurants van Cook’s Club Hotels zijn ingedeeld in verschillende foodstations, opgedeeld in o.a. pasta’s, pizza’s, vlees en salade. Ook aan vegetariërs wordt altijd gedacht. En het ontbijtbuffet? Reken er vooral genoeg tijd voor; er is zoveel lekkers!

“No bling bling luxury”

Het zijn de woorden van Remo Masala, de creatieve bedenker van de Cook’s Club Hotels en het beschrijft de hotels maar al te goed. Luxe, maar dan zonder bling bling. Minimalistisch, industrieel en urban jungle. Dit zie je terug aan het zwembad, in het restaurant, bij de lobby én op je kamer. Een lust voor het oog en uitnodigend voor wat Instagram-proof vakantiekiekjes.

Waar vind je de Cook’s Club Hotels?

De meeste Cook’s Club Hotels zijn nu nog te vinden in Europa. O.a. op Mallorca, Kreta en Rhodos, maar ook in Sunny Beach, Alanya en Marmaris. Wie buiten Europa op vakantie wil, kan kiezen voor Egypte. Maar er komen er meer… Houd dus zeker deze pagina in de gaten!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Prima website, goede aanbiedingen

Prima website, duidelijk en makkelijk zoeken. Maar het belangrijkste altijd...

Lees verder