Allsun Hotels

Allsun Hotels vind je op – en de naam verklapt het eigenlijk al – enkel op zonnige locaties. Denk hierbij aan landen als Spanje, Egypte, Griekenland en Italië. Naast zongarantie kun je er rekenen op een vriendelijke service en faciliteiten met een sprankje luxe. En voor iedereen; want er zijn zowel luxe adults only hotels als kindvriendelijke hotels. Met faciliteiten die helemaal aansluiten bij de juiste vakantiegangers. Allsun Hotels; voor een onbezorgde zonvakantie!
Zonnige bestemmingen in Spanje & Griekenland
Jarenlange ervaring in de reisbranche
Vaak o.b.v. all inclusive te boeken
Ook heel geschikt voor een familievakantie

Naar welk Allsun Hotel ga jij?

Toe aan een vakantie vol zon, zee & strand? In een Allsun Hotel zit je goed! Deze hotels vind je op zonnige Europese bestemmingen als Spanje en Griekenland. Als onderdeel van het moederbedrijf Alltours – dat jarenlange ervaring heeft in de reisbranche – is jouw vakantie in goede handen.

Allsun Hotels is onderdeel van de Duitse reisorganisatie Alltours. Dit bedrijf startte in 1974 als klein reisbureau, riep in 1997 Allsun Hotels in het leven en is inmiddels een van de grootste reisorganisaties van Duitsland.

Allsun Hotels; wat kun je verwachten?

In een Allsun Hotel kun je – en de naam doet het al vermoeden – een flinke dosis zon verwachten. Je vindt de hotels op zonnige bestemmingen in met name Spanje en Griekenland. Afkoeling is altijd binnen handbereik; een buitenzwembad is standaard aanwezig.

Daarnaast bieden de Allsun Hotels minimaal drie sterren. Dat betekent dat je op een hoop fijne faciliteiten en dito service kunt rekenen. Naast een zwembad zijn er regelmatig fitness- en wellnessfaciliteiten aanwezig.

Aan restaurants & bars geen gebrek trouwens. Je kunt bovendien in de meeste Allsun Hotels o.b.v. all inclusive boeken. Buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn dan al bij de reissom inbegrepen. Dat geldt in veel gevallen ook voor snacks.

Basisbenodigdheden als airco en WiFi zijn in de meeste Allsun Hotels standaard aanwezig. Dat geldt ook voor faciliteiten voor kinderen. Zij kunnen bijvoorbeeld rekenen op een kinderzwembad, kidsclub en speeltuin. Het animatieprogramma organiseert leuke activiteiten voor jong & oud.

De leukste bestemmingen

Zon, zee & strand staan centraal. In het zonnige Spanje vind je veel Allsun Hotels op de Canarische Eilanden. Op de Spaanse eilandengroep kun je het hele jaar door terecht voor een flinke dosis vitamine D. De bijnaam is niet zonder reden ‘De eilanden van de eeuwige lente’.

Welk eiland het mooiste is? Daar zijn de meningen over verdeeld. Tenerife en Gran Canaria zijn veelzijdig en geschikt voor elk type vakantieganger. Natuurliefhebbers zitten goed op Lanzarote en rustzoekers zijn op Fuerteventura aan het juiste adres. Op welk eiland wil jij in een Allsun Hotel verblijven?

Mallorca – waar je ook terecht kunt bij Allsun Hotels – staaat ook bekend om haar veelzijdigheid. Je vindt er prachtige stranden, idyllische baaien, leuke plaatsjes en prachtige natuur. Het is bovendien heel geschikt voor een familievakantie. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het perfecte Allsun Hotel uitzoeken.

Kreta is het populairste Griekse eiland en die bestemming kan dus niet ontbreken in het Allsun Hotels-portfolio. Je kunt er genieten van een grote hoeveelheid stranden, een flinke dosis cultuur en een gastvrije bevolking.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder