Zoover Awards 2015, beste online reisbureau

Zoover Awards 2015: we zijn het beste online reisbureau!

De spanning steeg de laatste dagen op de werkvloer. Nog een paar dagen en dan zouden de winnaars bekend worden gemaakt van de Zoover Awards 2015. En met een nominatie in de categorie ‘Beste Online Reisbureau’ duimden we heel hard dat wij als winnaar uit de bus zouden komen. Dat duimen heeft geholpen: vanmiddag kregen we onze eerste Zoover Award uitgereikt. En we zijn zo trots als een pauw!

Over de Zoover awards 2015

certificaat zoover awards 2015De Zoover Awards zijn sinds 2009 een bekend en vooral erg geliefd begrip in de reisbranche. Bij deze awards zijn het namelijk de klanten die mogen stemmen op hun favoriete reisorganisaties, hotelketens, landen, luchtvaartmaatschappijen en meer.

Voor ons gold dat we waren genomineerd in de categorie ‘Online reisbureau’ voor de Zoover Awards 2015. Binnen deze categorie waren twee awards te verdelen, het populairste online reisbureau (meeste stemmen) en het beste online reisbureau (hoogste gemiddelde score). En wow, met een gemiddeld cijfer van 9.0 mogen we ons nu trotse winnaar noemen van deze laatste.

Trots als een pauw

Je kunt je voorstellen dat we glimmen van trots, en dat er echt wel een drankje op gedronken zal worden. Na een periode van hard werken, waarin we niet alleen ons aanbod onder de loep namen, maar zeker ook het design en de functionaliteiten van de website. Daar werken we voorlopig nog hard aan verder, want we hebben heel veel mooie plannen. Maar deze steken we graag vast in ons zak! (om natuurlijk heel hard verder te werken aan nog meer moois)

Waar staan we voor?

Mocht je (nog) minder bekend zijn met dé VakantieDiscounter en willen weten wat je van ons kunt verwachten, dan zetten we het nog even voor je op een rijtje:

 • Al 15 jaar de goedkoopste
 • Goede én persoonlijke service
 • Geen verborgen kosten
 • Meer dan 12.500 aanbiedingen in ruim 60 landen

Bedankt voor alle stemmen voor de Zoover Awards 2015! En mocht je nog willen boeken voor komende zomer… neem gerust een kijkje in ons aanbod. Of volg ons op Facebook, waar we elke dag een knallende deal van de dag voor je plaatsen.

Ook leuk om te lezen

 • 3x is feest! Ook in 2017 het beste reisbureau van Nederland!3x is feest! Ook in 2017 het beste reisbureau van Nederland!De champagne vloeide rijkelijk en de vlaggen gingen uit. Nou ja, figuurlijk dan. Want voor de derde keer op rij sleepten we een Zoover Award in de wacht. We zijn hét online reisbureau van Nederland. Volgens jullie! En daar zijn we apetrots op.
 • Zoover Awards 2016: we zijn het populairste online reisbureau Zoover Awards 2016: we zijn het populairste online reisbureau Heel wat nagels zijn er de afgelopen dagen gesneuveld; nog een paar dagen en we zouden horen of we door de tweede keer op rij naar huis mochten met een Zoover Award. En ja; een tweede award staat nu te pronken op kantoor. We zijn het populairste online reisbureau van Nederland!
 • Vakantie met een knipoog; onze nieuwste commercialsVakantie met een knipoog; onze nieuwste commercialsKen je de slogan uit onze tv-commercial van vorig jaar nog, Boeken zonder vloeken? Hij bleef hangen bij menig vakantieganger. Missie geslaagd! Toch gooien we het dit jaar over een andere boeg. Geen vakantiefrustraties, maar korte, krachtige filmpjes. Met een knipoog!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

4 reacties op “Zoover Awards 2015: we zijn het beste online reisbureau!

 1. Beste Vakantiediscounter team,

  @Hans @Sjors @Jeroen en @joost en het hele team, van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding. Verdiend!

  Gr./ RJ

 2. We zijn net terug van een geweldige vakantie naar Rhodos. Perfect alles verzorgd. Geweldig hotel D’ Andrea Mare van schoonmaak tot animatieteam, uitmuntend. Complimenten!

  Mvg,
  Xandra van Rooij
  Emile van Tongeren

  1. Beste Xandra van Rooij en Emile van Tongeren,

   Wat fijn om te horen dat jullie zo’n geweldige vakantie naar Rhodos hebben gehad! Ik hoop dat we jullie snel weer zo’n fantastische vakantie kunnen bezorgen.

   Graag tot ziens!

   Met vriendelijke groet,
   Anouk

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *