Vakantie zonder kinderen

Vakantie zonder kinderen? Ga voor een adults only vakantie

Is jouw vakantierust in het verleden verpest door jengelende kinderen en ben je bang dat dit de volgende keer weer zal gebeuren? Boek een adults only vakantie. Juist: een vakantie zonder kinderen.

Ook wij moesten enorm wennen aan de term adults only, maar inmiddels is hij aardig ingeburgerd. Iedereen weet inmiddels wat er met deze term wordt bedoeld; een vakantie zonder kinderen. Wat dit exact inhoudt en waar je terecht kunt voor zo’n ongestoorde vakantie vertellen we in dit artikel.

Op vakantie zonder kinderen: wat is adults only?

Vakanties zonder kinderen: adults onlyDe een vindt het een verschrikkelijk vooruitzicht, een vakantie zonder kinderen die voor extra leven in de brouwerij zorgen. Terwijl de andere vakantieganger juist wil ontsnappen uit zijn dagelijks leven van werk en kinderen en tijdens zijn of haar tweeweekse vakantie volledig tot rust wil komen. Voor deze laatste groep zijn de adults only hotels bedacht, hotels waar kinderen niet zijn toegestaan.

Adults only hotels worden steeds populairder: het ene na het andere nieuwe adults only hotel opent haar deuren en bestaande hotels ondergaan een transformatie tot een domein voor enkel volwassenen. In ons ruime aanbod vind je inmiddels meer dan 500 adults only hotels. Daarnaast heb je ook nog hotels die aparte delen hebben voor volwassenen.

Discriminatie of zaligheid, daar is nog niet iedereen het over eens. Maar zeker wanneer je zelf geen kinderen hebt, kan het uitkomst bieden. Gewoon aan je zwembad genieten zonder dat de spetters je om je oren vliegen of het animatieteam elke melding in vijf talen voor alle kinderen omroept. Een totaal andere ambiance met vooral veel aandacht voor rust.

Waar vind je deze kinderloze vakanties?

Adults only vakanties: hotelsWaar niet? Van Turkije tot Griekenland, van Curaçao tot de Dominicaanse Republiek. In ons aanbod vind je adults only hotels binnen én buiten Europa.

Om je vast op weg te helpen, selecteren we de meest populaire hotels onder onze vakantiegangers voor een vakantie zonder kinderen:

  • Strandliefhebbers & rustzoekers zijn aan het juiste adres in Riu Palace Antillas. Niet alleen ligt dit hotel direct aan een hagelwit strand, je kunt er ook nog eens o.b.v. all inclusive verblijven.
  • Turkije, hét land van de all inclusive vakanties, loopt misschien nog wel voorop als het aankomt op adults only hotels. Een van de populairste adults only hotels uit ons aanbod is het moderne Sunprime C-Lounge in Alanya. Persoonlijke aandacht, service en gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel.
  • In Gold by Marina, een viersterren hotel op Gran Canaria, kom je net zo min kinderen tegen. Een ideaal hotel als je op zoek bent naar een trendy en hip verblijf. Gelegen in het centrum van Playa del Ingles, met het strand op loopafstand. En de populaire clubs zijn op loopafstand!
  • In Griekenland genieten van een vakantie zonder kinderlawaai? Hotel White Dreams Resort is een stijlvol hotel op Rhodos en ligt op loopafstand van het strand. Dit hotel biedt – voor het echte vakantiegevoel – kamers die direct toegang bieden tot het zwembad.

In al deze hotels zal het je aan bijna niets ontbreken. Behalve dan aan kinderen. Maar is dat niet juist wat je wilde, een vakantie zonder kinderen?

Bekijk alle adults only vakanties

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

2 thoughts on “Vakantie zonder kinderen? Ga voor een adults only vakantie

  1. Een tijdje geleden heb ik vernomen dat adults only hotels niet meer mogen, men mag geen kinderen meer weigeren. Nu zie ik momenteel in Benidorm verschillende (eerdere) adults only hotels, enkel nog vermeld “designed for adults” dus aan te raden voor volwassenen, andere eerdere adults only geven zelfs geen vermelding meer en accepteren dus voortaan gewoon kinderen ?? Ik vraag me nu af, geldt dit alleen voor Spanje, of is dit nu in heel Europa van toepassing ? Adults only hotels zou discriminatie zijn, wat ik dikke onzin vind, het wordt niet meer gegund een rustige vakantie te hebben zonder kinderen in je buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *