Time to Smile appartementen

Alle gemak van thuis! Vier vakantie in een appartement van Time to Smile

Verblijf jij tijdens je vakantie graag in jouw eigen appartement en hecht je veel waarde aan een hip design? Dan zijn de appartementen van Time to Smile echt iets voor jou. Moderne keukens, trendy badkamers en comfortabele bedden staan hier tot je beschikking. En dat voor een fijne prijs!

Zodra je de deur opent van jouw Time to Smile appartement, heb je het gevoel dat je thuiskomt. Dat is logisch, want het Time to Smile-concept is speciaal ontwikkeld voor Nederlanders die design en wooncomfort belangrijk vinden tijdens hun vakantie.

Wat meteen opvalt, is dat er over de inrichting goed is nagedacht. Topdesigner Paul Linse heeft de appartementen tot in de puntjes ontworpen.

De meubels, lampen en schilderijtjes sluiten perfect aan bij de laatste interieurtrends. Je krijgt hierdoor gegarandeerd een smile op je gezicht!

Net dat beetje extra

Wanneer je vakantie viert in een Time to Smile-complex, zal je het nog lastig vinden om jouw appartement te verlaten. In principe is dit ook niet nodig, want door de aanwezigheid van een riante keuken kun je zelf een verse maaltijd bereiden. Geniet je liever buiten van een hapje en drankje? Neem dan plaats op het hippe terras. Aan de bar, die eveneens prachtig is vormgegeven, bestel je een vers ontbijtje of een verfrissend drankje. Ook voor een lekkere koffie ben je hier aan het juiste adres!

Extra fijn: de hippe appartementen van Time to Smile zijn ingericht met comfortabele bedden en een woonkamer met slaapbank. Je zult gegarandeerd tot rust komen tijdens jouw vakantie.

Time to Smile Minoa, GriekenlandOp Kreta kom je tot rust in Time to Smile Minoa. Dit complex ligt nabij de boulevard van Amoudara en op ca. 10 minuten lopen van het strand. Gratis WiFi, een hippe bar en een zwembad zijn enkele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Afkoelen is geen opgave

Na een dag doorbrengen in de zon, ben je zeker toe aan wat verkoeling. De appartementen van Time to Smile beschikken over een riante badkamer met een inloopdouche. En door de vrolijke tekstjes op de spiegel, zoals The best thing to wear is a smile, stap je fris én vrolijk weer naar buiten. Zoek je liever verkoeling in de openlucht? Neem dan een duik in het zwembad en kom vervolgens tot rust op een ligbed.

Centrale ligging

Ook in de buurt van de Time to Smile-complexen hoef je je niet te vervelen. Zo ligt het strand veelal op loopafstand, waardoor je optimaal van de zon kunt genieten. Daarnaast liggen de meeste complexen nabij het centrum van een stad of dorp. Ga er dus vooral op uit om de omgeving te ontdekken!

Kinderen kunnen hun lol niet op

Ga jij op vakantie met kinderen? Ook dan ben je bij Time to Smile aan het juiste adres. Een speeltuintje of kinderbad zijn bij de meeste complexen te vinden. Je weet dus zeker dat de jongste gasten zich niet zullen vervelen! En als de kinderen het naar hun zin hebben, heb jij het toch ook?

Waar vind je de Time to Smile appartementen?

Ben je enthousiast geworden en wil je een vakantie boeken bij een Time to Smile complex? Wij geven je een overzicht van de verschillende locaties per land.

Ben jij overtuigd en kun je niet wachten om je koffer te pakken? Boek dan snel een onze Time to Smile-appartementen en geniet van een stijlvolle vakantie.

OVER DE AUTEUR

Emma

Ik heb een grote passie voor schrijven en een grote liefde voor reizen. Met mijn blogartikelen wil ik jou inspireren om je koffer te pakken en op reis te gaan! Of dit nu in Europa is of daarbuiten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *