Tv-commercial dé VakantieDiscounter

Vakantie met een knipoog; onze nieuwste commercials

Ken je de slogan uit onze tv-commercial van vorig jaar nog, Boeken zonder vloeken? Hij bleef hangen bij menig vakantieganger. Missie geslaagd! Toch gooien we het dit jaar over een andere boeg. Geen ellenlange vakantiefrustraties, maar korte, krachtige filmpjes. Met een knipoog!

In onze commercials geen wegdroomstranden, super happy families of weer diezelfde bekende typetjes. Dat zie je al genoeg op tv. In onze nieuwe campagne zie je herkenbare vakantiesituaties die nét even anders lopen dan je op het eerste gezicht zou denken.

De naam dé VakantieDiscounter lijkt misschien wat saai, maar zet er een van de leukste acteurs van Nederland op en je zult merken dat je het op wel heel uiteenlopende manieren kan uitspreken. Weet jij wie het is?

Hieronder vind je onze commercials. Welke versie is jouw favoriet?

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

5 thoughts on “Vakantie met een knipoog; onze nieuwste commercials

 1. Perfecte reclame, maar ook wat er staat dat is zo, Geen achteraf kosten, maar duidelijke prijzen, leuke filmpjes die je doen snakken naar de zon

  1. Zo doorgaan, gewoon simpel en duidelijk, zijn volop aan het kijken en komen zeker ergens op uit wat we fijn en mooi en zonnig vinden, kortom perfect zowel op tv als op de site

 2. Complimenten
  Allemaal leuke filmpjes, ik wou dat ik het filmpje van het oudere stel had bedacht.
  Zou ik trots zijn op mezelf
  Boeken zonder vloeken heb ik altijd een afschuwelijke leus gevonden.
  Hartelijke groet en een mooie jaarwisseling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *