Tv-commercial dé VakantieDiscounter

Vakantie met een knipoog; onze nieuwste commercials

Ken je de slogan uit onze tv-commercial van vorig jaar nog, Boeken zonder vloeken? Hij bleef hangen bij menig vakantieganger. Missie geslaagd! Toch gooien we het dit jaar over een andere boeg. Geen ellenlange vakantiefrustraties, maar korte, krachtige filmpjes. Met een knipoog!

In onze commercials geen wegdroomstranden, super happy families of weer diezelfde bekende typetjes. Dat zie je al genoeg op tv. In onze nieuwe campagne zie je herkenbare vakantiesituaties die nét even anders lopen dan je op het eerste gezicht zou denken.

De naam dé VakantieDiscounter lijkt misschien wat saai, maar zet er een van de leukste acteurs van Nederland op en je zult merken dat je het op wel heel uiteenlopende manieren kan uitspreken. Weet jij wie het is?

Hieronder vind je onze commercials. Welke versie is jouw favoriet?

Ook leuk om te lezen

 • 3x is feest! Wij winnen een Zoover Award, jij een reis naar New York?3x is feest! Wij winnen een Zoover Award, jij een reis naar New York?De champagne vloeide rijkelijk en de vlaggen gingen uit. Nou ja, figuurlijk dan. Want voor de derde keer op rij sleepten we een Zoover Award in de wacht. We zijn hét online reisbureau van Nederland. Volgens jullie! En daar zijn we apetrots op.
 • Een kijkje achter de schermen bij ons reisbureauEen kijkje achter de schermen bij ons reisbureauJe boekt je vakantie online en alles lijkt volautomatisch te gaan. Maar niets is minder waar. Elke dag zijn onze reisbureaumedewerkers hard bezig om te zorgen dat jouw vakantie optimaal verloopt. Tijd om een kijkje in de keuken te nemen!
 • (Vroeg)boeken zonder vloeken(Vroeg)boeken zonder vloekenHet gros van de Nederlanders raakt gefrustreerd tijdens het zoeken naar een vakantie. Herkenbaar? Lees dan snel verder, want wij maken je het in 2017 nog makkelijker om een vakantie te boeken. Jouw zomervakantie is in een handomdraai en zonder frustraties geboekt. Dag stress!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

4 reacties op “Vakantie met een knipoog; onze nieuwste commercials

 1. Complimenten
  Allemaal leuke filmpjes, ik wou dat ik het filmpje van het oudere stel had bedacht.
  Zou ik trots zijn op mezelf
  Boeken zonder vloeken heb ik altijd een afschuwelijke leus gevonden.
  Hartelijke groet en een mooie jaarwisseling

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *