Populaire all inclusive hotels 2018

Onbezorgd genieten! De populairste all inclusive hotels van 2018

All inclusive vakanties; wij zijn er dol op! Eten & drinken is al bij de prijs inbegrepen en dus kun jij op jouw vakantiebestemming onbeperkt genieten. En dat niet alleen; veelal is het gros van de overige faciliteiten in deze (luxe) hotels ook nog eens inbegrepen. Niet zo gek dus dat onze boekers ook dit jaar weer massaal voor deze vorm van vakantie kozen.

Wil jij ook een keer een all inclusive vakantie ervaren? Of ben jij benieuwd welke hotels wij (nog meer) in ons aanbod hebben? Laat je dan inspireren door de populairste all inclusive hotels van afgelopen jaar.

De populairste all inclusive hotels in Turkije

Populaire all inclusive hotels 2018: Side Mare Resort & SpaAls je ergens een ruime keuze aan all inclusive hotels hebt, is het wel in Turkije. Met meer dan 600 (!) hotels in ons aanbod zit er zeker ook iets bij dat aan jouw wensen voldoet. Voor welk hotel onze boekers in 2018 massaal kozen? Side Mare Resort & Spa is het antwoord.

  • Side Mare Resort & Spa in Side is onze grote winnaar in Turkije! Hier beleeft jong & oud een heerlijke onbezorgde vakantie. Dat is ook niet zo gek met het strand voor de deur, vier waterglijbanen en diverse sport- en wellnessfaciliteiten. En als het Turkse zonnetje zich laat zien is het helemaal genieten. Het wordt een onbezorgde vakantie dankzij de all inclusive-mogelijkheid. Buffetmaaltijden, snacks, gebakjes en drankjes zijn al bij reissom inbegrepen. Ook sportievelingen zijn in Side Mare Resort & Spa aan het juiste adres. Je kunt er o.a. voetballen, tafeltennissen, beachvolleyballen, fitnessen en meedoen met aquagym.
  • Grand Uysal Beach & Spa Hotel in Alanya wordt geroemd om haar goede prijs-kwaliteitverhouding en gemoedelijke sfeer. Het strand is binnen handbereik en bij het zwembad is het ook goed vertoeven. Even helemaal ontspannen? Maak gebruik van de wellnessfaciliteiten. Kinderen vermaken zich dankzij de miniclub en het animatieprogramma.
  • Groot, groter, grootst! Dat is Grand Park Lara in Lara Beach in het kort. Het hotel is met name groot in het ruime aanbod aan kinderfaciliteiten. Waterpret is er volop dankzij de twee zwembaden, het kinderzwembad en het waterpark. Daarnaast is er een miniclub, minidisco en speeltuin. Dat zorgt sowieso voor blije kinderkoppies!

De all inclusive top-3 van Spanje

Populaire all inclusive hotels 2018: Hotel Luna & Luna ParkVoor een vakantie naar Spanje heb je de keuze uit veel verschillende regio’s. Of je nu wilt verblijven op de immer populaire Canarische Eilanden, de Balearen of aan een van de Spaanse Costa’s; een ding is zeker, met het zonnetje erbij wordt het een heerlijke vakantie. Onbeperkt genieten kan in een van onderstaande all inclusive hotels.

  • Bovenaan het lijstje van populaire all inclusive hotels in Spanje staat Hotel Seramar Luna – Luna Park op Mallorca. Dit hotel hanteert niet alleen een all inclusive-formule, maar ook een adults only-concept. Dat betekent dat je er écht onbezorgd kunt genieten van jouw welverdiende vakantie. Extra fijn; het strand ligt op slechts vijf minuten lopen.
  • Voor het tweede hotel op ons lijstje reizen we af naar Fuerteventura. Daar vind je SBH Hotel Costa Calma Beach Resort. De ligging van dit hotel is de grootste troef; je verblijft namelijk direct aan het lange zandstrand van Costa Calma. Daarnaast zijn er drie zwembaden (die in de winterperiode verwarmd worden), twee kinderzwembaden en diverse sportfaciliteiten.
  • Een relaxte en onbezorgde vakantie op het zonovergoten Ibiza? Kies voor Marble Stella Maris Ibiza. Je verblijft in een rustige omgeving onder de Spaanse zon. Chill op het riante zonneterras, neem een verfrissende duik in een van de zwembaden, maak gebruik van de sportfaciliteiten en geniet van onbeperkt eten & drinken. Fijne vakantie!

Onbezorgd genieten in all inclusive-paradijs Egypte

Populaire all inclusive hotels 2018: Aladdin Beach ResortAls er één land een echt all inclusive-paradijs is, is het wel Egypte. Dit land beschikt namelijk over luxe all inclusive hotels die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Welke in 2018 populair waren? Lees snel verder!

  • De absolute winnaar in Egypte is Aladdin Beach Resort in de populaire badplaats Hurghada. Wij denken dat de goede prijs-kwaliteitsverhouding hier een groot aandeel in heeft gehad. Maar dat is niet het enige pluspunt van dit hotel. Voor het strand hoef je alleen maar een trappetje af te lopen, je hebt twee zwembaden tot je beschikking, er zijn twee tennisbanen en er is een fitnesscentrum. Als dat geen fijne vakantie wordt…
  • In Marsa Alam vind je Marina Lodge, dat de ideale uitvalsbasis is voor fervente duikers dankzij de eigen duikschool. Maar ook als je niet (de hele dag) de schitterende onderwaterwereld van Egypte wilt ontdekken is dit een heel fijn hotel. Relax op het zonneterras of dakterras, plons in een van de twee zwembaden, speel een potje tafeltennis of darts en eet je buikje vol tijdens de buffetmaaltijden.
  • Terug naar Hurghada, want daar ligt het populaire Ali Baba Palace. Dit hotel dankt haar populariteit o.a. aan het gigantische waterpark met diverse glijbanen. Neem je kinderen mee en je ziet gegarandeerd een lach op hun gezicht. Bovendien ligt het strand voor de deur, zijn er diverse sport- en wellnessfaciliteiten en een riant zwembad.

Populaire all inclusive hotels op andere bestemmingen

  • Hét aller-populairste all inclusive hotel van 2018 vind je niet in Turkije, Spanje of Egypte, maar in Italië. Op het eiland Sicilië ligt Hopps Hotel. De grootste troef? De ligging direct aan het strand én de mogelijkheid om onbeperkt pizza’s te eten.
  • De favoriet van onze boekers in Griekenland is Rimondi Grand Resort & Spa op Kreta. Verstopt tussen de olijfbomen en in bergen nabij Rethymnon kun je in alle rust & luxe verblijven. Neem een duik in het zwembad, geniet van het Griekse zonnetje en smul van al het lekkers dat iedere dag voor je klaarstaat. Kies voor een beetje extra luxe voor een suite met privézwembad.
  • Wil jij tijdens je vakantie 24 uur per dag kunnen genieten van de all inclusive-formule van jouw hotel? Dan is Riu Funana, ons populairste hotel op Kaapverdië, een goede keuze voor jou. Zie jij jezelf al aan de rand van het zwembad zitten met een cocktail in je hand?

Welke van deze all inclusive hotels laat jouw hart sneller kloppen? Voor een ruimere keuze bekijk je ons uitgebreide aanbod.

OVER DE AUTEUR

Marleen

Van stedentripjes tot vakanties met het gezin; vakanties zijn altijd het hoogtepunt van het jaar. Én mijn bucketlist is nog oneindig lang. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter droom ik dagelijks weg bij de volgende bestemming op mijn lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *