Must haves strand

Gespot! Dé musthaves voor aan het strand

Sorry mannen, vandaag is het even van vrouw tot vrouw. Als ware shopaholics op de redactie van de blog van dé VakantieDiscounter delen we graag onze must haves voor aan en op het strand. Allemaal te bestellen bij Bol.com, dus de volgende werkdag in huis. Ideaal als je een last minute vakantie bij ons hebt geboekt!

Musthaves voor aan het strand

1. Happiness is… believing in unicorns! En wij geloven dat je van deze unicorn zwemband héél gelukkig wordt. Groot genoeg om in rond te dobberen op zee.

2. De hype van dit moment: ronde badlakens. En met flamingo’s zijn ze helemaal the bomb! Zie jij jezelf hier al op liggen op een van de mooie stranden van Ibiza/Mallorca/Thailand/Curaçao/Kreta?

3. Kan jij stilliggen op een ligbedje en simpelweg genieten van de zon? Een rondvraag over onze afdeling toonde aan dat de gemiddelde vrouw dit dus echt niet kan. Tenzij er een goed boek bij de hand is. De nieuwste thriller van Suzanne Vermeer bijvoorbeeld. Je bent direct in vakantiesferen, want alle boeken van deze schrijfster spelen zich af op tropische (en soms winterse) bestemming. In het geval van Het paradijs is Corfu het decor.

Musthaves voor aan het strand

4. Zorg dat je je (vaak genoeg) met een hoge factor insmeert, zeker tussen 12.00 en 15.00 uur als de UV-kracht het sterkst is. Deze spray van Nivea werkt beschermend en – extra fijn! – verkoelend.

5. Bij een vrolijk zomerjurkje horen dito slippers. Ipanema heeft slippers in alle kleuren en met alle motiefjes. Wat dacht je van deze vrolijkerds?

6. Daar lig je dan; muziek in je oren, een e-bookje lezen en ondertussen ook nog jaloersmakende foto’s op Instagram (volg je ons trouwens al?) plaatsen. Gevolg: telefoon snel leeg. Niet met deze krachtige powerbank, die er ook nog eens lekker girly uitziet. Goed voor meerdere keren opladen! Ook ideaal voor lange vluchten trouwens.

Musthaves voor op het strand

7. Match jouw powerbank met deze toffe box! Een beetje muziek op de hotelkamer, op het strand en aan het zwembad is niets mis mee. Houd wel rekening met andere vakantiegangers en gooi die volumeknop niet wagenwijd open.

8. Weet je op hoeveel plekken in Europa (en daarbuiten) je kunt genieten van een prachtige onderwaterwereld? Heel veel! Een snorkelset mag dan zeker niet ontbreken. Laat je ons even weten wat je hebt gespot?

9. En tot slot: waar gooi jij al (of een deel van) deze must haves in? In een vrolijke rieten strandtas natuurlijk. Met flamingo’s, omdat we daar zo gek van zijn.

Zo… jouw strandtas is in huis én nog gevuld ook. Nu nog allemaal in die koffer proppen. Op naar het strand!

Over de auteur

Laura

Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op haar favorieten-lijstje staan. Ook droomt ze graag weg bij tropische bestemmingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *