Mooiste hotels Menorca

De mooiste hotels op Menorca; hier wil je verblijven!

Staat Menorca hoog op jouw wensenlijstje? Logisch! La isla verde y azul – zoals het Spaanse eiland ook wel wordt genoemd – biedt een prachtige natuur, fijne stranden en leuke plaatsen. En niet onbelangrijk: we hebben genoeg leuke hotels in ons aanbod. Kijk je mee naar de mooiste hotels op Menorca?

Lago Resort Menorca – Suites del Lago

Lago Resort Menorca – Suites del Lago heeft alles in huis voor een op-en-top luxe vakantie op Menorca. Het hotel is sfeervol ingericht met een bohemian-stijl die past bij het eiland. Overal vind je fijne hoekjes om te relaxen; er zijn zelfs ligbedjes ín het zwembad. Wow!

Dankzij de adults only-formule heerst er een oase van rust. Wil je van helemaal niemand ‘last’ hebben? Check de kamers met privézwembad eens. Eindelijk tijd voor een dutje of om een boek uit te lezen…

Een vakantie bij Lago Resort Menorca – Suites del Lago is een feestje voor zonaanbidders én fijnproevers. Met drie restaurants en een wijnbar hoef je de deur niet uit. Is wel aan te raden trouwens; in de omgeving van Cala’n Bosch zijn geweldige stranden te vinden. Pak je zwemkleding maar vast in!

Extra fijn; je mag gebruikmaken van een deel van de faciliteiten van zusterhotel Lago Resort Menorca – Casas del Lago. Daar vind je o.a. diverse wellnessfaciliteiten.

Mooiste hotels Menorca - Lago Resort Menorca Suites del Lago

Barcelo Nura

Waterratten opgelet! Bij Barcelo Nura zijn drie zwembaden nog niet genoeg. De kamers met privézwembad maken de luxe zonvakantie op Menorca pas écht af. En hadden we al gezegd dat er in de omgeving ook nog een waterpark en strand te vinden zijn?

Een ander – in dit geval letterlijk – hoogtepunt is het dakterras. Met een cocktail in de hand geniet je van een schitterende zonsondergang. Voor een hapje en drankje zijn er daarnaast een poolbar en twee restaurants. Dat wordt smullen!

Geen zin in stress over het vakantiebudget? Als je all inclusive boekt kan je zorgeloos vakantie vieren bij dit mooie hotel op Menorca. Als je toch een keer buiten de deur wil eten, kan je o.a. naar het naastgelegen Binibèquer Vell, dat ook wel het witte dorpje van Menorca wordt genoemd.

Mooiste hotels Menorca - Barcelo Nura

Grupotel Mar de Menorca

Menorca wordt niet voor niets liefkozend het buggy-eiland genoemd; het is een topbestemming voor een vakantie met kinderen. Wil je de hele familie blij maken? Dan is Grupotel Mar de Menorca echt een aanrader.

Het kinderbad met waterspeeltoestellen is een hit bij de jongste vakantiegangers. Zijn ze nog niet moe? Dan raken ze hun energie kwijt in de speeltuin en binnen-speelruimte. Oudere vakantiegangers nemen een duik in een handjevol zwembaden of wandelen in een paar minuutjes naar een klein natuurstand. Durf jij je reisgenoten uit te dagen voor een sportwedstrijdje?

In het restaurant en de taverne is het smullen geblazen voor de hele familie. Het beste van alles? Niemand hoeft na te denken over boodschappen, gerechten en vakantiebudgetten als je boekt o.b.v. all inclusive.

Mooiste hotels Menorca - Grupotel Mar de Menorca

Villa Le Blanc

Is het hoog tijd voor een welverdiende relaxvakantie? Dan ben je bij Villa Le Blanc aan het juiste adres. We beschrijven het hotel het liefste als laidback chic. Alles draait hier om ontspannen. Doei dagelijkse zorgen, hallo vakantiegevoel.

Op de comfortabele ligbedjes aan het zwembad is het goed vertoeven. Als je liever een duik neemt in zee hoef je slechts een paar minuten te lopen naar het strand van Sant Tomàs. Waar je ook een handdoek uitspreid, van het geweldige uitzicht krijg je niet snel genoeg.

De zee raak je sowieso niet snel uit het oog. Vanaf het moment dat je de gordijnen opent komt het knalblauwe water je tegemoet. In de bar en het restaurant is dat niet anders. De zonsondergang zorgt zelfs voor een extra romantische setting!

Mooiste hotels Menorca - Villa le Blanc

Nog meer mooie hotels op Menorca

Het liefst vliegen we nu gelijk naar de Balearen om alle hotels te testen. Tot die tijd blijven we wegdromen bij alle leuke adresjes op het eiland. Om het af te leren hebben voegen we er nog een paar toe aan de lijst met mooiste hotels op Menorca. Kijk je mee?

  • Strandliefhebbers, deze is speciaal voor jullie: Grupotel Aldea Cala’n Bosch. Vanuit het complex hoef je slechts een paar trappetjes te nemen om met je voeten in het warme zand te staan. Blijf je liever bij het hotel terwijl de kleinste vakantiegangers een dutje doen? Er is genoeg te beleven dankzij de zwembaden, het activiteitenprogramma en sportfaciliteiten. Je ziet het; het is niet alleen een van de mooiste hotels op Menorca, het is ook nog eens enorm family friendly.
  • De meeste hotels liggen aan de zuidkust, maar we hebben ook in het noorden een pareltje gevonden. Palladium Hotel Menorca biedt vermaak voor jong & oud, twee mooie zwembaden en de optie om all inclusive te boeken. Onze favoriete kamers? Sowieso die met een jacuzzi op het terras. Ultiem vakantiegevoel!
  • Houd je van cultuur én sunsnacken? Bij Casa Ladico Hotel Boutique krijg je best of both worlds. Na een verkenningstocht door het historisch centrum van Mahón kom je volledig tot rust bij dit adults only hotel. Aan jou de keuze; een duik in het (kleine maar fijne) zoutwater zwembad of een massage. Overigens heeft niet alleen de stad een bijzondere geschiedenis; het hotel was ooit in handen van Griekse kooplieden. We zijn benieuwd of jij de oude details nog ziet.

Mooiste hotels Menorca - Casa Ladico Hotel Boutique

Wij zijn benieuwd; in welk van deze mooiste hotel op Menorca wil jij verblijven? 

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *