Kleinschalig all inclusive Turkije

Kleinschalig & all inclusive? In Turkije kan het!

Turkije staat bekend om de grote hotels en de uitgebreide all inclusive opties. Je krijgt hier vaak veel vakantie voor weinig geld. Laat je de massa liever achter je? Kijk dan eens naar de kleinschalige all inclusive hotels in Turkije. Ze zijn een stuk rustiger en bieden meer persoonlijke service dan in de hotels met honderden kamers. We hebben onze favorieten op een rij gezet. Kijk je mee naar deze kleine maar fijne accommodaties?

Een zorgeloze all inclusive vakantie gunnen we iedereen. Ook als je niet van grote, massale resorts houdt. Hoewel Turkije een ander imago heeft, vind je óók daar een aantal pareltjes van kleinschalige all inclusive hotels. Ze zijn een stuk onbekender maar – als je het ons vraagt – zeker niet minder leuk. Geloof ons: kleinschalig hoeft echt niet altijd saai te betekenen. Kijk mee naar ons favorietenlijstje en oordeel zelf!

Het voordeel van een kleinschalige all inclusive in Turkije

Het concept all inclusive vakanties bestaat al sinds 1950. Toch werd het pas decennia later – toen het betaalbaarder werd – een succes. Vooral de laatste jaren zijn all inclusives immens populair, ook onder onze vakantiegangers. Is dat gek? Zeker niet!

Bij een all inclusive heb je een stuk minder stress over het vakantiebudget. Maaltijden, drankjes, soms zelfs snacks en ijsjes, het is allemaal inbegrepen bij de reissom. Ter plaatse kom je (bijna) niet meer voor onverwachte kosten te staan. En laten we niet vergeten dat all inclusive hotels in Turkije vaak een hele rits aan faciliteiten hebben. Vervelen? Hier niet hoor!

Ben je vaak op pad of wil je de faciliteiten niet met honderden mensen delen? Kijk dan eens naar kleinschalige all inclusive hotels in Turkije. Deze accommodaties zijn van een ander kaliber dan je van Turkije gewend bent. In plaats van honderden kamers hebben kleinschalige hotels in Turkije er maximaal 50. Er zijn dus ook simpelweg een stuk minder mensen die jouw rust kunnen verstoren.

Klinkt dit als jouw ideale vakantie? Wij selecteerden de leukste kleinschalige all inclusive hotels in Turkije. Je hoeft alleen nog maar jouw favoriet te kiezen.

LET OP! De door ons geselecteerde kleinschalige hotels zijn allemaal o.b.v. all inclusive te boeken, maar dat is niet standaard. Bekijk de reisdetails en verander waar nodig het verzorgingstype naar ‘all inclusive’.

Bayou Villas (Turkse Rivièra)

Wauw! Soms kom je accommodaties tegen waar je alleen al bij het zien van de foto’s een koffer voor wil inpakken. Bayou Villas hoort zeker in dit lijstje. En dan weet je nog niet eens wat het kleinschalige pareltje in Lara Beach allemaal te bieden heeft.

Welke villa je ook kiest, je hebt altijd een privézwembad op het terras. Ga je voor een extra luxe vakantie onder de Turkse zon? Dan zijn de grotere villa’s helemaal jouw ding. Je krijgt dan óók een biljart, sauna, jacuzzi én fitnessfaciliteiten voor privégebruik. Wij kunnen ons voorstellen dat je je hier de koning te rijk voelt!

Bij dit kleinschalige pareltje krijg je trouwens the best of both worlds: je kan rustig verblijven én (deels) gebruikmaken van de faciliteiten van het grotere zusterhotel Lara Barut Collection. Zo hoef je je geen moment te vervelen en kan je toch heerlijk tot rust komen.

Kleinschalige all inclusive hotels Turkije: Bayou Villas

IC Hotels Residence (Turkse Rivièra)

Is dit Bali? Nee, dit is IC Hotels Residence aan de Turkse Rivièra. Het is een luxe hotel waar je je in de tropen waant. Tussen al het groen staan ca. 45 mooie villa’s. Stuk voor stuk voorzien van alle gemakken voor een relaxte vakantie. Ook niet onbelangrijk: dit is een van de best beoordeelde kleinschalige all inclusive hotels in Turkije.

Voor vervelen is geen tijd. Als je niet aan het sporten bent – je kan o.a. fitnessen, tennissen, aerobiccen en beachvolleyballen – ga je naar het wellnesscentrum voor je dagelijkse rustmomentje. Of je trekt eropuit om de omgeving te verkennen. Wat dacht je bijv. van een uitstapje naar het verderop gelegen Alanya?

Waterratten zitten ook helemaal op hun plek. Het hotel heeft meerdere zwembaden, ligt direct aan Lara Beach en biedt diverse watersportmogelijkheden. Tijdens het zwemmen hoef je je geen moment zorgen te maken over de snacks. Die zijn gewoon inbegrepen, net als alle buffetmaaltijden. Schuif aan in het restaurant of een van de bars en proost samen op een mooie vakantie.

Kleinschalige all inclusive hotels Turkije: IC Hotels Residence

Pasa Garden Beach Hotel (Lycische Kust)

Hallo mooi uitzicht! Bij Pasa Garden Beach Hotel kijk je uit op de zee en de bergen. Boek een kamer met zeezicht en geniet al bij de eerste zonnestralen van dit mooie plaatje.

Aan jou de keuze of je – uiteraard na een uitgebreid ontbijtbuffet – neerstrijkt bij het zwembad of op het strand. Of wordt het een uitstapje naar het nabijgelegen Marmaris? Er is genoeg te doen in deze bruisende badplaats.

Na een dag op pad kan je heerlijk ontspannen met dank aan de wellnessfaciliteiten. Speel voor het diner nog snel een potje biljart en schep dan een bordje (of drie) vol bij het buffetrestaurant. Da’s het gemak van een kleinschalig all inclusive hotel in Turkije!

Kleinschalige all inclusive hotels Turkije: Pasa Garden Beach Hotel

The Hello Hotel (Zuid-Egeïsche Kust)

Last but not least: The Hello Hotel in Gümbet. Hier heeft de hele familie een topvakantie. De kinderen vermaken zich in het kinderbad en de speeltuin. Jij pakt je rust tijdens een massage. Geen zorgen over de kleintjes; er is (tegen betaling) een oppasservice bij het hotel. Zo kan jij echt even genieten van wat me-time.

Nog meer pluspunten: het hotel biedt twee zwembaden én ligt op loopafstand van het strand. Na een paar uur waterpret is het tijd om de omgeving te verkennen. Wandel bijv. door het levendige centrum van Gümbet of maak een uitstapje naar Bodrum.

Beginnen jullie trek te krijgen? Dan is het tijd om aan schuiven in het buffetrestaurant. Het is wederom mogelijk om o.b.v. all inclusive te boeken in dit kleinschalige hotel. We zijn benieuwd wat jouw favoriete Turkse lekkernij wordt!

Kleinschalige all inclusive hotels Turkije: Pasa The Hello Hotel

Voor welk van deze kleinschalige all inclusive hotels in Turkije zou jij kiezen?

Meer keuze? Bekijk alle kleinschalige all inclusive hotels in Turkije

OVER DE AUTEUR

July

Nieuwe plekken ontdekken - zowel bekend als onbekend - is een van de leukste dingen om te doen. Als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter combineer ik mijn passie voor schrijven en reizen. En er zijn nog zó veel bestemmingen die ik wil bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *