Familiehotels Menorca

Inpakken maar! De leukste familiehotels op Menorca

Menorca is een ideale bestemming voor een zonvakantie. Prachtige stranden, wuivende palmbomen, een aangenaam klimaat… Het Spaanse eiland heeft het allemaal! Maar wist je dat Menorca ook een fijne vakantiebestemming is voor families? Dit blijkt wel uit de vele familiehotels die op het eiland te vinden zijn. Wij maken een selectie.

Royal Son Bou Family Club (Son Bou)

Familiehotels Menorca; Royal Son Bou FamilyDe naam zegt het al: Royal Son Bou Family Club (vier sterren) richt zich op families! Kinderen kunnen hier hun lol niet op in het aparte kinderbad, waar een piratenschip en glijbanen te vinden zijn. De kleinste vakantiegangers kunnen terecht bij de miniclub en hun oudere broers en zussen vermaken zich in de tienerclub. Maar dat is nog niet alles! Wordt het buiten te warm en zijn de kinderen toe aan verkoeling? Dan kunnen zij plaatsnemen in de kinderbioscoop. Dat is pas luxe!

Ook handig: bij de receptie zijn buggy’s te huur en je kunt tijdens je vakantie gebruik maken van de oppasservice. Voor de kleintjes is er in het restaurant een kindermenu samengesteld, waardoor je zeker weet dat ze goed zullen eten.

Maar ook aan de ouders is gedacht! Zij nemen een duik in het zwembad, werken zichzelf in het zweet in de fitnessruimte of slaan een balletje op één van de tennisbanen. En willen jullie onbeperkt kunnen opscheppen in de twee restaurants? Boek dan een verblijf o.b.v. all inclusive.

Grupotel Playa Club (Cala’n Bosch)

Familiehotels Menorca: Grupotel Playa ClubEen andere topper in ons aanbod is Grupotel Playa Club. Dit hotel ligt op een steenworp afstand van het langzaam in zee aflopende strand, waar jij met de kinderen prachtige zandkastelen kunt bouwen. Het hotel zelf beschikt over een apart kinderbad en de kleintjes kunnen zich vermaken bij de miniclub en in de speeltuin. Je hebt geen omkijken naar ze!

Daarnaast beschikt is Grupotel Playa Club over een oppasservice. Ideaal voor als jullie samen aan het strand willen liggen om te genieten van alle rust. En door een buggy te huren, kunnen jullie met z’n allen erop uit.

Is dat alles? Nee! Het hotel beschikt ook nog eens over een zwembad, wellnesscentrum, fitnessruimte en restaurant. Kortom; jullie zijn van alle gemakken voorzien!

HYB Sea Club Menorca (Ciutadella)

Familiehotels Menorca: HYB Sea MenorcaIn HYB Sea Club Menorca genieten families van een onbezorgde vakantie. Door de mogelijk om te verblijven o.b.v. all inclusive, weet je waar je aan toe bent qua vakantiebudget. En zeg nu eerlijk… Dat is bij een familievakantie best prettig!

Het hotel biedt tal van faciliteiten voor de jongste vakantiegangers. Een apart kinderbad, miniclub en speeltuin zijn hier enkele voorbeelden van. Ook is er een speciaal kinderbuffet, dus zelfs aan kindvriendelijk eten is gedacht.

Terwijl de kinderen uitgebreid spelen, kunnen de ouders een duik nemen in meerdere zwembaden, een potje beachvolleybal spelen en gebruik maken van gratis WiFi. Als dat geen fijne vakantie wordt, weten wij het ook niet!

Hotel Zafiro Menorca (Cala’n Bosch)

Familiehotels Menorca: Zafiro MenorcaEén ding is zeker tijdens een verblijf in Hotel Zafiro Menorca: kinderen beleven een heerlijke vakantie! Het animatieteam neemt ze op sleeptouw en organiseert de leukste activiteiten.

Daarnaast kunnen zij zich uitleven in het zwembad, waar een piratenschip en glijbanen te vinden zijn. Ook kunnen zij gerust de hele dag spelen in de speeltuin en ongestoord springen en dansen bij de minidisco. De allerkleinsten én tieners vermaken zich daarnaast in de mini-/tienerclub.

Ouders komen tijdens hun vakantie helemaal tot rust in de sauna en jacuzzi. De leukste vakantiefoto’s kunnen direct doorgestuurd worden naar familie en vrienden met dank aan gratis WiFi. Plonsen in het zwembad en meedoen met een les aqua-aerobics behoren ook tot de mogelijkheden. En dan kunnen jullie ook nog eens kiezen voor een verblijf o.b.v. all inclusive. Aan alles is gedacht!

Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt doen op Menorca met kinderen? Check snel onze blog!

Ben jij overtuigd en wil je samen met jouw gezin een vakantie boeken naar Menorca? Wij hebben nog meer hotels in de aanbieding. Bekijk snel ons volledige aanbod aan familiehotels op Menorca & boek!

OVER DE AUTEUR

Emma

Ik heb een grote passie voor schrijven en een grote liefde voor reizen. Met mijn blogartikelen wil ik jou inspireren om je koffer te pakken en op reis te gaan! Of dit nu in Europa is of daarbuiten...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *