Barcelo Hotels

Wil jij tijdens jouw vakantie verblijven in een hotel dat zowel hip als luxe is? Dan zijn de Barcelo Hotels iets voor jou. Je komt helemaal bij in jouw moderne kamer, om vervolgens te relaxen aan het strand of juist de stad waarin je verblijft te verkennen. Want Barcelo Hotels zijn te vinden in zowel wereldsteden als zonnige oorden. De hotels beschikken vrijwel altijd over vier of vijf sterren, dus luxe is gegarandeerd. Dat wordt genieten!
Spaanse hotelketen met uitmuntende service
Tal van bestemmingen om uit te kiezen
Moderne hotels op goede locaties
Veelal vier of vijf sterren

Welkom bij Barcelo Hotels

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar daar brengen we graag verandering in. Voor een relaxte vakantie zit je goed in een van de Barcelo Hotels. De Spaanse hotelketen staat garant voor veelal moderne hotels op zonnige bestemmingen. Waar wil jij jouw volgende vakantie vieren?

De Barcelo hotelketen is opgericht in 1931 op het Spaanse eiland Mallorca en is uitgegroeid tot een hotelketen met meer dan 250 hotels in een twintigtal landen. In ons aanbod vind je vooral Barcelo Hotels op Spaanse bestemmingen waaronder Valencia, Málaga, Barcelona, Fuerteventura, Tenerife en Costa de la Luz.

Barcelo Hotels; wat kun je verwachten?

Het korte antwoord; moderne hotels op een uitstekende locatie en met – over het algemeen – vier of vijf sterren. Bij Barcelo Hotels staan service en een open houding hoog in het vaandel. Daarnaast willen ze echt impact maken en een onuitwisbare indruk achterlaten. Het personeel zet graag dat stapje extra voor jouw vakantiegeluk.

Bij Barcelo Hotels zijn ze zich erg bewust van de omgeving; ze proberen zoveel mogelijk op te gaan in de bestemming. Dit uit zich o.a. in de bouwstijl van de hotels, de inrichting van de kamers en de keuzes voor personeel.

Een verblijf in een Barcelo Hotel is ook een verantwoorde keuze. De hotelgroep houdt zich – in de vorm van de Barceló Foundation – bezig met gezondheid, onderwijs, economische ontwikkeling en culturele projecten in ontwikkelingslanden. Met een gerust hart op vakantie!

Barcelo Hotels in Spanje

Voor een vakantie in een Barcelo Hotel heb je de keuze uit diverse bestemmingen. De meeste Barcelo Hotels in ons aanbod liggen in Spanje. Op praktisch elke stedentripbestemming – van Valencia tot Sevilla en van Barcelona tot Málaga – vind je er een. Een stedentrip naar Spanje is altijd een goed idee!

Op de Canarische Eilanden vind je ook enkele Barcelo Hotels. De eilandengroep staat bekend om haar milde klimaat; je geniet het hele jaar door van aangename temperaturen. De landschappen zijn daarnaast door de vulkanische oorsprong uniek en bijzonder.

Aan de Spaanse costa’s – waaronder Costa del Azahar, Costa del Sol en Costa Blanca – is het ook fijn vakantie vieren in een Barcelo Hotel. Lange goudgele stranden liggen hier op je te wachten.

Op naar de tropen?

Naast Spaanse bestemmingen hebben we ook enkele Barcelo Hotels op tropische bestemmingen. Denk hierbij aan o.a. de Dominicaanse Republiek en Mexico. Het hele jaar door geniet je van zon, zee & strand en een flinke dosis palmbomen. Het ultieme vakantiegevoel!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Al jaren vertrouwd!

Al jaren boeken wij onze vakanties bij De Vakantiediscounter. Omboeken,...

Lees verder