All inclusive hotels Side

Onbezorgd genieten! De mooiste all inclusive hotels in Side

Zoek je een betaalbare vakantie met een hoge dosis zon, onbeperkt eten en drinken én cultuur? Boek een all inclusive vakantie in Side. Dit voormalige vissersdorpje aan de Turkse Rivièra is een van de populairste Turkse badplaatsen met dank aan de vele luxe hotels die een all inclusive formule hanteren. Nergens omkijken naar én geen onverwachte uitgaven, hoe fijn!

Side in een vogelvlucht

All inclusive hotels SideSide is – samen met Antalya en Alanya – een van de populairste badplaatsen aan de Turkse Rivièra. En hoewel het anno 2017 echt een levendige plaats is, kent het een lang verleden en een rijke historie.

De Turkse badplaats werd al gebouwd in de 7e eeuw voor Christus en dit is nog goed te zien als je door de straten van Side slentert. De stad doet – door de aanwezigheid van ruïnes van een Romeins theater, stadspoort, stadsmuur en de Tempel van Apollo en Athene – aan als een groot openlucht museum.

Ook als je minder fan bent van culturele bezienswaardigheden zit je goed in Side. In de hoofdstraat vind je talloze winkeltjes waar je van afdingen een ware sport kan maken en de ooit zo kleine vissershaven is uitgegroeid tot een bruisend uitgaansgebied met fijne restaurants en hippe clubs.

Het gemak van een all inclusive vakantie in Side

In en rondom de stad vind je een breed aanbod aan hotels; wij bieden er alleen al meer dan 200 aan. Het gros van de hotels is zonder meer luxe te noemen (vier of vijf sterren) én in een groot deel daarvan kan je een vakantie o.b.v. all inclusive boeken.

Ideaal voor vakantiegangers die wel van een hapje en drankje houden én vooraf willen weten waar ze aan toe zijn qua vakantiebudget. Zie jij jezelf al met een cocktail aan een riant zwembad liggen zonder dat je je portemonnee tevoorschijn hebt hoeven te toveren?

Tijd om onze populairste all inclusive hotels in en rondom Side op een rij te zetten, zodat je eenvoudig en snel kunt beslissen waar jouw volgende zonvakantie heen gaat.

De beste all inclusive hotels voor families

All inclusive SIde: Seaden PlanetMet het hele gezin op vakantie naar Side? Sowieso fijn dat je o.b.v. all inclusive verblijft en je kinderen zelf een ijsje kunnen halen. Kun jij mooi op je ligbedje blijven liggen.

En een hoge dosis waterpret, het liefst met glijbanen, zou ook fijn zijn. Om deze redenen zijn onderstaande hotels vooral bij gezinnen erg populair:

  • Seaden Sea Planet Resort & Spa is een van de waterwalhalla’s binnen ons aanbod in Side. Er is een apart kinderbad met waterkasteel voor de allerkleinsten en voor de grotere kinderen een apart zwembad met maar liefst zes glijbanen. En de ligging? Direct aan het mooie zandstrand!
  • Melas Holiday Village voelt meer aan als een vakantiedorp dan een hotel; verspreid in de immens grote tuin vind je bungalows waar je kunt genieten van veel luxe en vrijheid. Centraal in de tuin vind je diverse zwembaden, een klein aquapark met zwembaden, een mini- en tienerclub (in het hoogseizoen) en diverse eet- en drinkgelegenheden.
  • Laat je kinderen alleen maar de foto’s zien van Crystal Sunset én ze pakken het liefst vandaag hun koffer nog. Dit all inclusive hotel in Side beschikt over een aquapark met meer dan 10 glijbanen, een zwembad met glijbanen voor de ukkies en diverse miniclubs voor verschillende leeftijden. Jij hebt dan alle rust om op je ligbedje te genieten van de Turkse zon!

Rust! De mooiste adults only hotels

Adults only hotels; pakweg 5 jaar geleden had nog nauwelijks iemand gehoord van deze term, nu is het mateloos populair. Wat het zijn? Hotels waar kinderen niet zijn toegestaan en waar volwassenen zonder kinderen in alle rust kunnen genieten. Geen bommetjes, geen gehuil… alleen het ruizen van de zee of de relaxte muziek op de achtergrond.

All inclusive hotels Side: Sentido Flora GardenIn Side bieden we diverse hotels aan met een adults only én all inclusive formule. We zetten onze drie favorieten voor je op een rij:

  • Bij Flora Garden heb je de keuze uit twee zwembaden en meerdere eet- en drinkgelegenheden. Optimale ontspanning vind je in het wellnesscentrum, maar het is ook mogelijk om een yoga- of pilates les te volgen.
  • Op een oppervlakte van ruim 16.000 m² biedt TUI Blue Side een dusdanig groot aanbod aan faciliteiten dat vervelen geen optie is! Wat dacht je van een buffet- en twee à la carte restaurants, een handjevol bars, een ruim zwembad, wellnesscentrum, talloze sportfaciliteiten en luxe kamers?
  • Selectum For Two Side is de hemel voor vakantiegangers die in alle rust willen genieten. Ontspannen kan aan het zwembad of in het uitgebreide wellnesscentrum, eten & drinken kan bij de diverse restaurants (ga je voor Italiaans, Turks of Oosters?) en bars en er staan tal van sportfaciliteiten tot je beschikking.

Verblijf in bruisend Side

All inclusive hotels Side: Can Garden BeachDoor de populariteit van de badplaats wordt niet alleen het oude centrum tot Side gerekend, maar ook de nabijgelegen deelgemeentes, zoals Kümkoy. En het kan maar zo zijn dat je dan wat verder moet reizen voor je bijvoorbeeld in het bruisende uitgaansgebied bent. Dat kan vrij eenvoudig met openbare bussen, shuttleservices die hotels veel aanbieden of de taxi. Ga jij echter voor een levendige vakantie en zal je naar verwachting veel tijd willen doorbrengen in de haven, dan is het niet zo handig…

Tijdens een verblijf in Can Garden Beach heb je echter geen bussen, shuttleservices of taxi’s nodig. Het hotel ligt op ca. 10 minuten lopen van het oude stadscentrum met talloze ruïnes en gezellige uitgaansgelegenheden. Ideaal voor stappers!

De volgende dag slaap je je roes uit op het strand, dat op nog geen 5 minuten van het luxe hotel ligt. Handig: in de lobby is gratis WiFi aanwezig. Zo kun je jaloersmakende foto’s direct delen met vrienden!

Zit hét perfect hotel er nog niet bij voor jou? Bekijk hier ons volledige all inclusive aanbod naar Side.

OVER DE AUTEUR

Laura

Naast mijn werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reis ik graag de wereld over. Om daarna mijn reisverhalen te delen in woord én beeld. Het liefst over en van de minder bekende plekken in Europa, hoewel Europese steden ook op mijn favorieten-lijstje staan. Ook droom ik graag weg bij tropische bestemmingen!

2 thoughts on “Onbezorgd genieten! De mooiste all inclusive hotels in Side

    1. Beste Cor,

      De prijzen verschillen per hotel en per data. Als je naar de pagina van het door jou gewenste hotel doorklikt, kan je dit eenvoudig zelf opzoeken.

      groet
      Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *