• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Hotel Can Simoneta *****

Spanje - Mallorca - Canyamel

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur

  Uw vakantie
  Foto van de accommodatie

  Jouw vakantie wordt gecontroleerd

  i700p.p.
  incl. vlucht
  vertrek
  dinsdag 07 maart 2023
  terugkomst
  vrijdag 10 maart 2023 (4 dagen)
  luchthaven
  Keulen
  verzorging
  Logies + ontbijt

  Over deze accommodatie:

  Hotel Can Simoneta *****

  Beperkte mobiliteit

  Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

  Belangrijke opmerking:

  In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis.

  Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

  Opmerking toeristenbelasting

  Als de productomschrijving specifieke informatie over toeristenbelasting bevat, is deze bindend.

  Voor alle andere gevallen wees ervan bewust dat in sommige steden en gemeenten een plaatselijke toeristenbelasting kan worden geheven of op korte termijn kan worden ingevoerd. Het bedrag van de toeristenbelasting hangt normaal gesproken af van het aantal sterren van het geboekte hotel en van de duur van het verblijf. De toeristenbelasting moet door de gast rechtstreeks in het hotel worden betaald.

  Informeer daarom kort voor het begin van de reis of een dergelijke belasting van toepassing is in de plaats die geboekt is.

  Opmerking overnachtingsbelasting

  Houd er rekening mee dat met de invoering van de belasting voor duurzaam toerisme op Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera vanaf 01/07/2016 extra kosten in rekening worden gebracht (voor personen vanaf 16 jaar). Deze moeten rechtstreeks aan het hotel worden betaald bij aankomst of vertrek:

  Hotelcategorie t/m 3*: ca. € 2.20 / per persoon / dag

  Hotelcategorie t/m 4*: ca. € 3.30 / per persoon / dag

  Hotelcategorie t/m 5*: ca. € 4,40 / per persoon / dag

  Huurauto inbegrepen

  Inbegrepen in de reissom is een huurauto categorie C (Toyota Aygo of vergelijkbaar, 3-deurs met radio en airconditioning) van de autoverhuurder Record Go voor de geboekte verblijfsduur van/naar de luchthaven, inclusief onbeperkte kilometers, alsmede een aansprakelijkheidsverzekering en een uitgebreide dekking zonder eigen risico. Er is geen dekking tegen verkeersboetes of de afhandeling daarvan, verlies of breuk van de autosleutels, fouten tijdens het tanken, verlies van autopapieren en kenteken, schade aan het chassis, schade aan de koppeling, motorschade, schoonmaakschade, schade aan optionele uitrusting (GoPad, kinderzitjes ...), schade aan andere uitrusting (hoedenplank, reservewiel, antenne, gevarendriehoek, vest ...), schade aan de bekleding, diefstal met sleutels in het voertuig. Geen dekking in geval van overmacht en omstandigheden waarin het verlies of de schade werd veroorzaakt door een inbreuk op of een schending van de plichten en voorwaarden.

  Minimumleeftijd: 19 jaar en minstens 1 jaar in het bezit van een rijbewijs. Voor bestuurders jonger dan 21 jaar geldt een jonge bestuurderstoeslag van ca. € 9,00 per dag (max. € 108,00 per huurperiode). Voor bestuurders jonger dan 25 jaar geldt een jonge bestuurderstoeslag van ca. € 7,00 per dag (max. € 84,00 per huurperiode). Extra bestuurders betalen per dag €7,95 (max. €95,40 per huurperiode).

  Voor kinderen tot 12 jaar is een kinderzitje in de auto verplicht. Dit kan ter plaatse gehuurd worden voor €9,95 per dag (max. €119,40).

  Daarnaast kan een GoPad (7'' Samsung Tablet + WiFi + GPS + Belevenissen) gehuurd worden voor €8,95 per dag (max. €107,40).

  Tankregeling: Ophalen en inleveren met volle tank (indien de inlevering niet met volle tank is, worden administratiekosten van ca. €30,00 en de tankvulkosten in rekening gebracht). Bij het ophalen van de huurauto dient de klant een creditcard te deponeren (EC-kaarten worden ook geaccepteerd). De creditcard zal worden belast met de waarde van de tankvulling.

  Opmerking:

  Wij willen uw aandacht vestigen op het feit dat de reservering van de huurauto een 24-uurs verhuur betreft. D.w.z. dat de teruggave van de huurauto op de dag van vertrek uiterlijk op het tijdstip van de verhuur moet plaatsvinden. Bij overschrijding van dit tijdstip kan een toeslag worden berekend, de betaling geschiedt ter plaatse.

  De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

  Faciliteiten

  Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

  Weer & klimaat

  • JAN
   14 max 5 uur
   7 dgn
   15
  • FEB
   14 max 6 uur
   7 dgn
   14
  • MRT
   16 max 6 uur
   7 dgn
   14
  • APR
   17 max 7 uur
   7 dgn
   15
  • MEI
   21 max 9 uur
   6 dgn
   17
  • JUN
   25 max 10 uur
   3 dgn
   21
  • JUL
   29 max 11 uur
   2 dgn
   24
  • AUG
   30 max 10 uur
   3 dgn
   25
  • SEP
   26 max 8 uur
   5 dgn
   24
  • OKT
   23 max 6 uur
   7 dgn
   22
  • NOV
   18 max 5 uur
   7 dgn
   19
  • DEC
   15 max 5 uur
   8 dgn
   16
  Bron: KNMI Climate

  Omgeving

  Diner with a view

  Dichtbij The Royal Grand Hotel kan je heerlijk lokale gerechten eten bij Kanoni café. Een aanrader! Hij heeft ook het mooiste uitzicht in Corfu.

  Mahmoed
  juli 2020

  Klantbeoordelingeni


  9.1 Fantastisch
  uit 205 beoordelingen
  ligging
  9.8
  service
  8.9
  eten
  8.6
  kamers
  7.6
  Netheid
  6.7
  ontbijt
  10.0