• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Veranda Palmar Beach Hotel ***

Mauritius - Flacq District - Belle Mare

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur

  Uw vakantie
  Foto van de accommodatie

  Jouw vakantie wordt gecontroleerd

  i1.235p.p.
  incl. vlucht + transfer
  vertrek
  maandag 30 augustus 2021
  terugkomst
  zaterdag 04 september 2021 (6 dagen)
  luchthaven
  Düsseldorf
  verzorging
  All inclusive

  Over deze accommodatie:

  Veranda Palmar Beach Hotel ***

  Inleiding

  Een comfortabel All Inclusive resort met alle faciliteiten gelegen in het oosten van Mauritius aan een prachtig wit zandstrand.

  Bijzonderheden

  Uw verblijf hier is op basis van all inclusive.

  Faciliteiten

  Receptie, lounge, (beach)bar, restaurants, winkeltje, gratis Wifi in de publieke ruimtes, groot zwembad, kinderzwembadje, fitnessruimte, spa- en wellnessfaciliteiten, diverse watersportmogelijkheden, geen lift (laagbouw).

  Ligging

  Gelegen aan de oostkust van Mauritius nabij het kleine plaatsje Belle Mare op ongeveer een uur rijden van de luchthaven.

  Kamers

  Alle kamers hebben tuinzicht en zijn voorizen van airconditioning, minibar, televisie, telefoon, kluisje, koffie- en theezetfaciliteiten, privé verandah met zitje en badkamer met douche, toilet en haardroger. De comfort seaview rooms hebben tevens zeezicht.

  Inbegrepen

  • Overnachtingen op basis van all inclusive

  Niet inbegrepen

  • Transfers luchthaven - hotel v.v. (mogelijkheid tot bijboeken)

  Beschikbaarheid accommodatie

  De beschikbaarheid van deze accommodatie is sterk aan veranderingen onderhevig en kan op het moment van inboeken gewijzigd zijn. Nadat de reservering is gemaakt controleren wij dit bij de leverancier. Indien er sprake is van een wijziging, nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op om de boeking te bespreken.

  Maatwerk reizen

  Elk mens is uniek. Daarom heeft iedereen specifieke wensen als het om vakanties gaat. Dat begrijpen wij bij de reisaanbieder als geen ander. Daarom bieden wij u naast ons uitgebreide aanbod ook maatwerk reizen aan! Uw reis op maat samengesteld door onze specialisten.

  Ontdek onze maatwerk reizen

  Belangrijke informatie

  Ambassade

  Ambassade van Mauritius

  68 Rue des Bollandistes
  Etterbeek 1040 Brussel - Belgie
  Tel : 0032 2 733 9988/9
  Fax : 0032 2 734 4021
  Open: maandag t/m vrijdag van 10.30 – 12.30 uur voor bezoekers.
  Website: http://www1.govmu.org/portal/sites/mfamission/brussels/index.htm

  Autorijden

  Op Mauritius wordt er links gereden en het stuur zit dus ook aan de rechterkant in de auto. De wegen zijn goed begaanbaar, maar de verkeersborden kunnen soms ontbreken. U kunt het eiland ontdekken per huurauto. Wij raden u hierbij aan om een duidelijke landkaart te kopen.

  Bevolking

  Mauritius heeft 1.331.155 miljoen inwoners (2014) en de bevolking groeit met 0,66% per jaar (2014). Iets minder dan de helft van de bevolking woont in de steden. De bevolking is over het algemeen zeer jong, 36% van de bevolking is namelijk onder de 25 jaar. De bevolking van Mauritius bestaat uit een mengeling van Indiërs, Chinezen, creolen, Afrikanen, Europeanen en Malagassiërs. Ongeveer 50% van de Mauritiaanse bevolking vormen Hindoes en zijn in alle lagen van de bevolking vertegenwoordigd. Een kwart van de bevolking behoort tot de Creolen die over het algemeen van gemengd Europees-Afrikaanse afkomst zijn.

  Elektriciteit

  Voltage: 220 Volt. Om Europese apparaten te kunnen gebruiken c.q. op te laden heeft u een wereldstekker nodig.

  Eten & drinken

  Mauritius biedt talloze culinaire mogelijkheden. De restaurants weerspieglen de cultuur van het eiland: kosmopolitisch en veelzijdig. In de lokale keuken treft u veel invloeden van buitenaf zoals Creools, Chinees, Indisch en Arabisch. Een typisch Mauritiaans drankje is rum gemaakt van rietsuiker. De prijzen in lokale restaurants liggen over het algemeen lager dan bij de restaurants in diverse hotels. Over het algemeen betaalt u voor een lunch ongeveer MUR 250 en voor een diner ca. MUR 375.

  Fooien

  Fooien zijn niet verplicht, maar worden uiteraard zeer op prijs gesteld. In restaurants en hotels worden fooien vaak aan de rekening toegevoegd. Wanneer dit niet het geval is dan kunt u een fooi geven van ca. 10%. Tijdens een excursie kunt u uitgaan van een fooi van ongeveer € 8,- per dag, voor uw gids/chauffeur.

  Geld & credit cards

  De munteenheid op Mauritius is de Mauritan Rupee, verdeeld in 100 cent. Het is aan te raden te wisselen bij de bank. Creditcards worden vrijwel overal geaccepteerd en in de grotere steden zijn er vele pinautomaten te vinden.

  Gezondheid & vaccinaties

  Vaccinaties Hepatitis A en B en DTP worden aanbevolen voor reizigers naar dit land, maar inentingen zijn niet verplicht. Komt u van een verblijf in Afrika (Krugerpark) naar Mauritius dan dient u wel vaccinatie-bewijzen te kunnen overleggen. de reisaanbieder mag geen officiële adviezen geven omtrent vaccinaties. Enkel kunnen wij u adviseren om ruim voor vertrek contact op te nemen met uw huisarts of met de plaatselijke GGD voor de laatste informatie omtrent vaccinaties. Voor een persoonlijk advies kunt u ook terecht bij het Landelijk Coördinatie Centrum Reizigersadvisering (www.lcr.nl).

  Kleding

  Het is aan te raden kleding mee te nemen geschikt voor een warm en vochtig klimaat. Wij adviseren u luchtige, katoenen kleding mee te nemen. In de avonden kan het een stuk afkoelen en daarom kunt het beste ook een trui of vest meenemen. Wanneer u sportieve excursies of (berg)tochten wilt gaan doen rijden wij u aan stevige wandel- of sportschoenen mee te nemen. Kleding is over het algemeen informeel. In de luxere hotels geldt voor het diner een formeler kledingadvies.

  Klimaat

  Mauritius is het gehele jaar door goed te bezoeken, enkel in de maanden juli en augustus kan er aan de oostkust wat veel wind zijn. Dit kan ook weer prettig zijn gezien de warmte in deze maanden. De zomer duurt van november tot mei en hierbij varieert de temperatuur van 25 tot 35 graden. In de winter, juni tot oktober, is het iets koeler, namelijk 20 tot 25 graden.

  Reisdocumenten

  Voor Mauritius heeft u een geldig paspoort nodig, dat bij terugkomst tenminste 6 maanden geldig is en een retour(vlieg)-ticket. Indien u korter dan 3 maanden op het eiland verblijft, heeft u geen visum nodig.

  Let op: Vanaf 1 juni 2015 zijn de bepalingen voor reizen met kinderen naar Zuid-Afrika in de leeftijd tot 18 jaar gewijzigd. U dient een officieel geboortecertificaat van het kind, inclusief de namen van beide ouders, in het Engels te kunnen overhandigen. Wanneer u alleen reist met uw kind(eren) of niet met uw eigen kind(eren) reist, heeft u tevens schriftelijke toestemming van de ouders nodig. Deze bepalingen gelden tevens wanneer u via Mauritius naar Zuid-Afrika reist. Voor meer informatie en voorbeeld formulieren, verwijzen wij u naar de website van het verkeersbureau van Zuid-Afrika. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de verzorging van de correcte documenten.

  Taal

  Engels is de officiële taal in Mauritius, maar er wordt ook Frans en creools gesproken op het eiland.

  Telecommunicatie

  U kunt gemakkelijk vanuit Mauritius naar Nederland bellen. Dit doet u door 00-31 gevolgd door het netnummer (zonder 0) en het abonneenummer in te toetsen. In Port Louis en Grand Baie zijn veel telefoontoestellen. U kunt hier bellen met een telefoonkaart.

  Tijdsverschil

  Op Mauritius is het tijdens de wintertijd drie uur later dan in Nederland en tijdens de zomermaanden is het tijdsverschil 2 uur.

  Veiligheid

  Mauritius is een veilige bestemming. U dient uiteraard altijd voorzichtig te zijn op straat en kostbaarheden kunt u beter niet in uw huurauto achterlaten of meenemen op straat. De meeste hotels beschikken over kluisjes, laat uw waardevolle spullen daar achter (of thuis in Nederland).

  Waterdruk

  In het algemeen is de waterdruk, ook in duurdere hotels, niet constant. Houdt u hier met het douchen rekening mee aangezien soms de koude of warme waterstraal ineens veel minder of meer kracht kan krijgen met als gevolg dat u onverwachts of kouder of juist veel warmer water over u heen kunt krijgen. Zeker als uw ‘naaste buren’ de kraan aan- of uitzetten komt dit drukverschil veelvuldig voor.

  Landinformatie

  Mauritius

  Dit prachtige eiland in de Indische oceaan gelegen ten westen van Mada- gascar wordt gekenmerkt door witte stranden, suikerrietplantages, tropi- sche natuur en vriendelijke dorpjes. Het is van oorsprong vulkanisch en wordt voor het grootste deel beschermd door één van de grootste koraalrif- fen ter wereld. Hierdoor worden fraaie kristalheldere baaien gevormd waar het fantastisch duiken en snorkelen is. De bevolking is enorm vriendelijk en omdat ze haar oorsprong in velerlei oorden kent, treft u in de lokale keuken veel invloeden van buitenaf zoals Creools, Chinees, Indisch en Arabisch.

  Beste tijd

  Mauritius is het gehele jaar door goed te bezoeken, enkel in de maanden juli en augustus kan er aan de oostkust wat veel wind zijn, wat ook weer pret- tig kan zijn gezien de warmte in deze maanden.

  Noord-Mauritius

  Het sfeervolle plaatsje Grand Bay met vele winkeltjes, restaurants en bars maken het tot een levendig gebied voor zowel de toerist als de Mauritia- nen zelf. Langs de gehele noordkust vindt u prachtige witte stranden en mooi gelegen baaitjes.

  Oost-Mauritius

  Het oosten van Mauritius is zeer popu- lair vanwege het kustgebied Belle Mare. Flacq market is de sfeervolle openlucht markt die door vele Mauritianen en toeristen wordt bezocht. Wat zeker de moeite waard is, is het Ile aux Cerfs, een paradijs voor watersporters met één van de mooiste stranden van Mauritius.

  West-Mauritius

  In het westelijke deel van het eiland bevinden zich de hoofdstad Port Louis, het Casela Nature Park voor de vogelliefhebber, de bijzondere "seven coloured earth" heuvels en het prach- tige en ruige Black River Gorges National Park. Aan de kust liggen prachtige hotels en resorts aan lange witte zandstranden.

  Combinatiereis Zuid-Afrika

  De ideale reis om de diversiteit van Zuid-Afrika met het idyllische Mau- ritius te combineren. Rechtstreekse vluchten vanuit Johannesburg, Dur- ban of Kaapstad brengen u naar dit paradijselijke oord. U kunt hierdoor diverse van onze groeps- of privé rond- reizen in stijl afsluiten met een aantal nachten verblijf op Mauritius. Mocht u uw reis geheel op maat willen invullen of uw reis willen beginnen op Mau- ritius, alvorens door te vliegen naar Zuid-Afrika, dan is dit uiteraard ook geen probleem.

  De uitvoering van uw reis met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19)

  Veel accommodaties moeten vanuit hun overheid protocollen en regels hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

  Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes verplicht zijn en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

  De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht:

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

  Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

  Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.


  De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

  Faciliteiten

  Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

  Weer & klimaat

  • JAN
   30 max 8 uur
   12 dgn
   29
  • FEB
   30 max 8 uur
   16 dgn
   29
  • MRT
   30 max 7 uur
   18 dgn
   29
  • APR
   29 max 8 uur
   15 dgn
   30
  • MEI
   28 max 7 uur
   13 dgn
   27
  • JUN
   27 max 8 uur
   9 dgn
   26
  • JUL
   26 max 7 uur
   13 dgn
   25
  • AUG
   27 max 7 uur
   14 dgn
   26
  • SEP
   26 max 8 uur
   7 dgn
   27
  • OKT
   27 max 9 uur
   7 dgn
   27
  • NOV
   29 max 9 uur
   9 dgn
   26
  • DEC
   30 max 9 uur
   15 dgn
   27
  Bron: KNMI Climate

  Omgeving

  Waterratten opgelet!

  Een dag naar Rhodos per boot is zeker een aanrader om te doen! Ook hebben wij gedoken bij Deep Diving School. Het personeel was hier erg vriendelijk en je kreeg een lekkere lunch. Zeker een prachtige ervaring.

  Ilse
  september 2018

  Klantbeoordelingen vani


  9.1 Fantastisch
  uit 126 beoordelingen
  ligging
  8.3
  service
  9.6
  eten
  8.6
  kamers
  9.0
  Netheid
  10.0
  ontbijt
  9.3