Kindvriendelijke vakanties Lanzarote

Zijn een miniclub, apart kinderbad en speeltuin de minimum vereisten van jouw familievakantie? Met de door ons geselecteerde kindvriendelijke vakanties op Lanzarote zit je dan sowieso goed. Extra pluspunten: op het Spaanse eiland schijnt bijna het hele jaar zon, er zijn levendige badplaatsen te vinden en ook aan strand en bezienswaardigheden geen gebrek.
Fijne hotels met o.a. een kinderbad, miniclub en zwembad
Bouw je zandkastelen op witte of zwarte stranden?
Keuze uit levendige badplaatsen
Ultiem ontspannen dankzij all inclusive-opties

De leukste kindvriendelijke vakanties op Lanzarote

Wil je ertussenuit met de hele familie? Kijk eens naar onze kindvriendelijke vakanties op Lanzarote. Blije kinderkoppies gegarandeerd! De oudere vakantiegangers worden ook niet teleurgesteld; op het Canarische eiland is genoeg te beleven. Kijk je mee?

Lanzarote is met een oppervlakte van ruim 800 km² het op twee na grootste Canarische eiland. Het heeft alles in huis voor een gevarieerde kindvriendelijke vakantie. Lanzarote herbergt prachtige stranden, gezellige badplaatsen en bijzondere werken van kunstenaar César Manrique. En dan hebben we onze accommodaties nog niet eens genoemd.

Wat kan je verwachten van de kindvriendelijke vakanties op Lanzarote?

Spetteren, spelen, klauteren; kinderen hebben de tijd van hun leven. In ons aanbod met kindvriendelijke vakanties op Lanzarote vind je hotels en appartementencomplexen die minsten een apart kinderbad, miniclub en speeltuin bieden. Daarbovenop komen vaak nog tal van faciliteiten, ook voor volwassenen. Het is immers ook jouw vakantie!

Zonder (keuze)stress over restaurants en vakantiebudget wordt een kindvriendelijke vakantie op Lanzarote nog fijner! Als je boekt o.b.v. all inclusive, dan kan de portemonnee wel op de kamer blijven. Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm en geselecteerde (non)alcoholische dranken zijn al bij de reissom inbegrepen. Geregeld mag je daar snacks en ijsjes bij optellen. Daar scoor je punten mee bij het jonge grut!

De leukste badplaatsen op Lanzarote

Strandliefhebbers opgelet! Op Lanzarote kunnen de playa’s niet meer van elkaar verschillen. Er zijn witte stranden waar het zand en de zee je tegemoet schitteren. Daarnaast kan je op diverse zwarte stranden een plekje zoeken. Die laatste zijn een ‘cadeautje’ van de vulkanische oorsprong. Waar spreid jij een handdoek uit tijdens een kindvriendelijke vakantie op Lanzarote?

Puerto del Carmen en Playa Blanca zijn de populairste vakantieoorden voor een kindvriendelijke vakantie op Lanzarote. Het zand bij Puerto del Carmen is wat donkerder, het strand van Playa Blanca is bijna wit. Langs de kust vind je levendige boulevards met tal van restaurants en bars. Vergeet niet om bij een van de winkels wat souvenirtjes te kopen.

Een andere goede keuze voor kindvriendelijke vakanties op Lanzarote is Costa Teguise. Waterratten spetteren erop los in zwembad van het hotel, de zee of het lokale waterpark. Geloof ons, ook jij wordt hier weer even kind! Verder biedt de badplaats tal van winkeltjes en een leuke plaatselijke markt.

Must-sees tijdens een kindvriendelijke vakantie op Lanzarote

Genoeg gezwommen en ontspannen? Er zijn tal van activiteiten die zich lenen voor een kindvriendelijke vakantie op Lanzarote. Het hoogtepunt is Nationaal Park Timanfaya. Het lijkt bijna alsof je voet zet op de maan met dank aan het vulkanische landschap.

Een kindvriendelijke vakantie op Lanzarote betekent met de zon op je bol de omgeving verkennen. Kunstenaar César Manrique heeft grote invloed gehad op het eiland. Hij zorgde er o.a. voor dat er weinig hoogbouw is en creëerde bijzondere kunstwerken, gebouwen en parken. Neem de kleinste vakantiegangers bijv. mee naar Mirador del Rió voor een mooi uitzicht of haal de bioloog in ze naar boven in de Cactustuin (Jardín de Cactus).

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder