• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Jamaica Inn ****

Jamaica - Saint Mary - White River

Deze accommodatie is momenteel niet beschikbaar.Onze laatste vakantie is helaas verkocht. Bekijk hieronder onze vergelijkbare vakanties.
 • Bekijk alle
  foto's

Over deze accommodatie:

Jamaica Inn ****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.Algemene beschrijving: Dit strandhotel Jamaica Inn ligt in de omgeving van een zandstrand. Op het strand staan ligstoelen en parasols gratis gereed. Er is een pendeldienst tussen het hotel en de luchthaven (tegen betaling).
Faciliteiten: Dit wellnesshotel heeft in totaal 48 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over een receptie, een lobby, airconditioning en een winkel. Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant. De twee bars in het hotel kijken uit naar uw bezoek. De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. Daarnaast beschikt de accommodatie over 5 conferentieruimtes met 42 plaatsen, een horecadienst en een cateringdienst. Schoonmaak en conciërgeservice inclusief. Kamerservice en wasser-/strijkservice tegen betaling.
Zwembad: In het buitenbereik van het complex vindt u een zwembad. Hier zijn parasols en ligstoelen gratis beschikbaar.
Sport/Activiteiten: Sport- en entertainmentaanbiedingen: fitness. Wellness: spa en massages tegen betaling. Entertainment voor volwassenen: animatie.
Aanvullende informatie: Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen van activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels. In dit hotel worden geen creditcards geaccepteerd. Sommige diensten en faciliteiten kunnen gesloten zijn of worden aangeboden met beperkingen als gevolg van COVID19-preventiemeting. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden toegepast.
Deluxe Suite (Terras): Voorzien van telefoon, internet (gratis) en kluisje (gratis), centrale gestuurde airco. Badkamer met douche.
Premium Suite (Balkon van Terras): Voorzien van telefoon, internet (gratis) en kluisje (gratis), centrale gestuurde airco. Badkamer met douche.
Standaard Suite (Balkon): Voorzien van telefoon, internet (gratis) en kluisje (gratis), centrale gestuurde airco. Badkamer met douche.Originele tekst:Algemene beschrijving: Dit strandhotel Jamaica Inn ligt in de omgeving van een zandstrand. Op het strand staan ligstoelen en parasols gratis gereed. Er is een pendeldienst tussen het hotel en de luchthaven (tegen betaling). Faciliteiten: Dit wellnesshotel heeft in totaal 48 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over een receptie, een lobby, airconditioning evenals een shop. Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant. De twee bars in het hotel kijken uit naar uw bezoek. De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. Daarnaast beschikt de accommodatie over 5 conferentieruimtes met 42 plaatsen, internettoegang en een cateringdienst. Schoonmaak en conciërgeservice inclusief. Kamerservice en wasser-/strijkservice tegen betaling. Zwembad: In het buitenbereik van het complex vindt u een zwembad. Hier zijn parasols en ligstoelen gratis beschikbaar. Sport/Activiteiten: Sport- en entertainment aanbiedingen: fitness. Wellness: spa en massages tegen betaling. Entertainment voor volwassenen: animatie. Aanvullende informatie: Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels. In dit hotel worden geen creditcards geaccepteerd. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice. Deluxe Suite (Terras): Voorzien van telefoon, internet (gratis) en kluisje (gratis), centraal gestuurde airco. Badkamer met douche. Premium Suite (Balkon of Terras): Voorzien van telefoon, internet (gratis) en kluisje (gratis), centraal gestuurde airco. Badkamer met douche. Standard Suite (Balkon): Voorzien van telefoon, internet (gratis) en kluisje (gratis), centraal gestuurde airco. Badkamer met douche.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  28 max 7 uur
  7 dgn
  28
 • FEB
  28 max 7 uur
  6 dgn
  30
 • MRT
  28 max 8 uur
  5 dgn
  29
 • APR
  29 max 8 uur
  7 dgn
  28
 • MEI
  30 max 7 uur
  11 dgn
  30
 • JUN
  31 max 7 uur
  12 dgn
  30
 • JUL
  32 max 8 uur
  14 dgn
  30
 • AUG
  31 max 7 uur
  13 dgn
  30
 • SEP
  30 max 6 uur
  14 dgn
  30
 • OKT
  29 max 6 uur
  17 dgn
  30
 • NOV
  28 max 6 uur
  11 dgn
  30
 • DEC
  28 max 7 uur
  8 dgn
  30
Bron: KNMI Climate

Omgeving

Heerlijk eten

Ga eten bij Lillo Island aan de boulevard. Bij de uitgang aan het strand, ga je rechtsaf en loop dan een stuk door, dan kom je er vanzelf. De gefrituurde krab is verrukkelijk. Ook het eten bij Sunprime is erg goed.

Gaston
juli 2018