Corona maatregelen Portugal

Wat zijn de maatregelen m.b.t. COVID-19 op je vakantiebestemming en welke papieren heb je nodig om af te reizen? We helpen je op weg om goed voorbereid op vakantie gaan!

LET OP! Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van jouw vertrekdatum. Check ook vlak voor vertrek de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste stand van zaken. Raadpleeg de website van jouw luchtvaartmaatschappij ten aanzien van de actuele regelgeving voor de vlucht.

Bekijk onze vakanties naar Portugal

Reisadvies Portugal

Bekijk het actuele reisadvies voor Portugal op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

LET OP! Indien het aangepaste reisadvies van de Nederlandse overheid of het land waarvandaan je vertrekt invloed heeft op jouw vakantie nemen we uiteraard contact met je op.

Benodigde papieren m.b.t. corona

Om naar Portugal te reizen in coronatijd heb je een aantal reispapieren en -documenten nodig. Deze kunnen door zowel de Nederlandse overheid als de Portugese overheid verplicht zijn gesteld.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft op haar website een compleet overzicht staan van documenten die je voor de heen- én terugreis nodig hebt.

Bekijk welke reisdocumenten benodigd zijn op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

We adviseren je de informatie van de overheid goed te lezen. Het niet in het bezit hebben van de juiste papieren en documenten kan leiden tot o.a. weigering op de vlucht.

LET OP! Vlieg je vanaf en naar een Duitse luchthaven? Dan gelden er mogelijk meer documenten. Lees meer informatie.

Corona maatregelen op andere vakantiebestemmingen

Bekijk de corona maatregelen op meer vakantiebestemmingen