Contact

Onze ervaren reisadviseurs staan 7 dagen per week voor vakantiegangers klaar. Om te helpen bij het maken van een boeking, vragen van vakantiegangers snel en duidelijk te beantwoorden of wijzigingen door te voeren.
LET OP! Op dit moment zijn wij helaas telefonisch niet bereikbaar i.v.m. extreme drukte. Wij werken er hard aan om alle duizenden e-mails van de afgelopen weken zo snel mogelijk te beantwoorden voor onze klanten. Houd er rekening mee dat wij dit doen o.b.v. urgentie, waarbij de vertrekdatum de belangrijkste leidraad is. We begrijpen namelijk maar al te goed dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Om je evt. direct op weg te helpen, verzoeken we je een kijkje te nemen bij de meestgestelde vragen over corona.

 

Telefoon

088 – 7747 747lokaal tarief
078 – 482 533lokaal tarief
LET OP! Bel je vanuit het buitenland? Voeg dan +31 (Nederland) of +32 (België) voor het telefoonnummer. De 0 dien je dan weg te laten.
Openingstijden
Ma t/m vr: 09:00 – 22:00 uur
Za & zo: 09:00 – 17:30 uur
Feestdagen: 09:00 – 17:30 uur

Voor spoedvragen op de dag van vertrek of tijdens je vakantie kun je het noodnummer bellen dat op de reispapieren staat. Deze is van de uitvoerende reisorganisatie.

Social media

LET OP! Op dit moment bieden we door drukte alleen klantenservice aan via Facebook Messenger. Spoedgevallen (mensen ter plaatse en vertrek binnen twee weken) worden met de hoogste urgentie behandeld. Houd rekening met een langere afhandeltijd voor overige vragen; we krijgen honderden vragen per dag binnen.

E-mail

We zijn bereikbaar via ons contactformulier.

Vul indien van toepassing jouw reserveringsnummer en vertrekdatum in. Zo kunnen we je sneller op weg helpen.

Op dit moment zorgt de drukte rondom het coronavirus ervoor dat we honderden aanvragen per dag krijgen. Deze worden o.b.v. prioriteit afgehandeld, de vertrekdatum is hierbij een belangrijke leidraad. De afhandeltijd is nu gemiddeld 10 werkdagen.

Heb je ons nodig buiten de openingstijden?

  • Check eerst onze uitgebreide vragendatabase, hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen.
  • Je kunt 24 uur per dag gebruikmaken van ons contactformulier.
  • Spoedvraag op de dag van vertrek of gedurende je vakantie? Neem hiervoor contact op via het noodnummer op je reispapieren, deze is van de uitvoerende reisorganisatie.

Pers & PR

Werk jij voor de media en heb je ons nodig? Neem dan contact op met Van Diemen PR, info@vandiemenpr.nl of 0252-728 880. Deze contactgegevens zijn uitsluitend bedoeld voor persdoeleinden.