De vluchttijden zoals bij boeking aangegeven (mits reeds bekend) zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen, conform de ANVR Voorwaarden.

Conform de algemene ANVR-voorwaarden en de voorwaarden van de uitvoerende touroperator kunnen de vluchttijden, vluchtnummers, de luchthaven van vertrek en/of aankomst en vluchtschema’s afwijken van de tijdens boeking opgegeven informatie. Dit is toegestaan zolang de vlucht op dezelfde datum plaats vindt. Ook nog op de dag van vertrek uit Nederland (of bij terugreis uit het buitenland) kunnen wijzigingen worden aangebracht. Ook kan er besloten worden om een tussenlanding te maken.

Worden wijzigingen doorgegeven?

Mochten wij een wijziging ontvangen vanuit de uitvoerende touroperator dan krijg je hierover automatisch bericht van ons. Bij kleine wijzigingen krijgen wij deze niet altijd door.  In sommige gevallen worden deze middels de reisbescheiden kenbaar gemaakt. Check deze altijd. En controleer voor vertrek ook altijd, bijv. via internet of teletekst, de actuele reistijden. Last minute wijzigingen gaan nimmer via ons.

Meer weten over vluchttijden?

Wat betekent het als er 00:00 bij de vluchttijden staat?

In een aantal gevallen staat er 00:00 bij de vluchtgegevens op het moment van boeken en daarmee ook in de boekingsbevestiging. Dit betekent dat dat de vluchttijden nog niet bekend zijn. Het is dus niet zo dat de vlucht echt om 00:00 vertrekt. Zo gauw de vluchttijden na boeking wél bekend zijn, brengen wij u hier uiteraard van op de hoogte.