Bij een groot deel van onze (zon)vakanties is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie en vice versa inbegrepen. Hierbij geldt wel een aantal uitzonderingen. Of een transfer is inbegrepen hangt o.a. af van het reistype, de bestemming en de specifiek door jou gekozen vakantie.

Waarom is een transfer niet altijd inbegrepen?

Van oudsher werd praktisch elke pakketreis (bestaande uit een accommodatie + vlucht) aangeboden inclusief transfer. Door een veranderende markt en wensen vanuit reizigers is dit niet langer de standaard.

Er zijn bijvoorbeeld bestemmingen waarbij autohuur zo populair is dat transfers langzaam verdwijnen. En bij stedentrips is het voordeliger om het openbaar vervoer te gebruiken. Dan heb je toch liever een lagere reissom zonder transfer?

Hoe kan je zien of een transfer is inbegrepen?

Transparantie is voor ons een groot goed; bij elke reis staat dus duidelijk wat inbegrepen is. Staat hier enkel Incl. vlucht. Helaas, dan is er geen transfer inbegrepen. Staat er Incl. vlucht + transfer dan is vervoer van en naar jouw accommodatie wel bij de reissom inbegrepen.

Zijn transfers bij te boeken?

Wanneer een transfer niet is inbegrepen, kunnen we in veel gevallen – afhankelijk van de bestemming, periode en beschikbaarheid – wel een privétransfer voor je regelen. Ook is het mogelijk om samen met ons te kijken naar de opties voor een huurauto. Heb je een specifieke reis op het oog en wil je vooraf de kosten weet? Eén belletje naar onze klantenservice is genoeg voor een prijsopgave.