Bij een groot deel van de pakketreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie en vice versa inbegrepen. Hierbij geldt wel een aantal uitzonderingen. Of een transfer is inbegrepen hangt o.a. af van het reistype en de bestemming. Maar het verschilt ook per reisorganisator/aanbieder.

Bij Fly-drive reizen (incl. autohuur), stedenreizen en wintersportreizen is de transfer vaker niet dan wel inbegrepen. Lees de informatie die bij gekozen pakketreis staat en vooral de aanvullende informatie van dé VakantieDiscounter goed door. Transfers zijn alleen bij de prijs inbegrepen als dat expliciet bij de aanbieding (bijv. Incl. vlucht + transfer), de reisbeschrijvingen en in de reisbescheiden staat vermeld. Bij twijfel, aarzel niet om contact met ons te zoeken.

Is er geen transfer inbegrepen? Wij kunnen in veel gevallen wel een (privé)transfer en/of autohuur regelen. Dit gaat o.b.v.. beschikbaarheid. De klantenservice weet alles over de mogelijkheden en de prijzen. Bel gerust! We zijn bereikbaar via 0900 – 7 747 400 (lokaal tarief) of voor Belgische klanten 070-35 97 81 (€ 0,30 per minuut).