Niemand zit te wachten op extra kosten voor of tijdens de vakantie. Dit is de reden dat wij bij dé VakantieDiscounter transparantie hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens het boekproces worden dan ook zoveel mogelijk de totale reissom, de prijs per persoon en alle prijscomponenten separaat en overzichtelijk gepresenteerd.*

Welke kosten zijn inbegrepen?

Dit hangt heel erg af van de gekozen reis. Veel van onze reizen bestaan uit een vlucht, accommodatie en transfer. Maar in sommige gevallen, is het enkel een vlucht en accommodatie of zelfs enkel de accommodatie.

Bij elke aanbieding zie je direct wat er voor de door jou geselecteerde reis inbegrepen is. Er zijn ook enkele aspecten die niet bij de reissom zijn inbegrepen. We geven hieronder de uitzonderingen aan.

Handbagage versus ruimbagage

Houd er rekening mee dat voor de meeste vluchten geldt dat je enkel met handbagage mag afreizen. Aan het meenemen van ruimbagage zijn extra kosten verbonden, welke verschillen per luchtvaartmaatschappij. Deze zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen. Ook dit wordt duidelijk aangegeven bij onze aanbiedingen.
>> Meer over ruimbagage

Lokale kosten

Er zijn diverse kosten die niet door ons in rekening gebracht mogen worden, waaronder visumkosten, toeristenbelasting en vertrekbelasting. Deze dienen altijd ter plaatse betaald te worden. We informeren onze bezoekers daar voor vertrek over.

Een andere vorm van extra kosten zijn verplichte kosten in bungalow- en vakantieparken. Deze parken hanteren vaak nog verplichte toeslagen die ter plaatse afgerekend dienen te worden. Denk hierbij bijv. aan kosten voor beddengoed of schoonmaak. Deze informatie staat ook aangegeven bij de betreffende bungalow- en vakantieparken, zodat u deze extra kosten al voor de boeking inzichtelijk heeft.

* We volgen hierin de richtlijnen van de Reclamecode Commissie