Wij proberen zoveel mogelijk aan een verzoek om een reis te wijzigen te voldoen, waar mogelijk met beperkte kosten. Echter, in veel gevallen is het kosteloos van een reis wijzigen niet mogelijk.

Kosten kunnen variëren en hangen o.a. af van de aard van de wijziging (bijv. naam, geboortedatum of geslacht), reistype en reisduur. Houd rekening met gemiddelde wijzigingskosten van rond de € 27,- per wijziging vanuit de touroperator en max. € 25,- vanuit dé VakantieDiscounter. Echter, in sommige gevallen zijn de wijzigingskosten vanuit de touroperator een stuk hoger.

Daarnaast kan natuurlijk de reissom wijzigen als gevolg van een gewijzigde reis, zoals een ander hotel. Ook het aanpassen van geboortedata kan voor extra kosten zorgen; als een kind met de aangepaste leeftijd volgens de normen van de uitvoerende touroperator als volwassenen wordt gerekend bijvoorbeeld.

Houd er ook rekening mee dat binnen zes weken voor vertrek de mogelijkheden tot wijzigen beperkt (en met extra kosten) zijn. Neem bij vragen over het wijzigen van een reis gerust contact op met onze klantenservice via 0900 – 7 747 400 (lokaal tarief).