Ja, naast betalingen via iDeal accepteren wij ook betalingen met creditcard. De (extra) kosten hiervan verschillen per creditcard maatschappij. Deze kosten worden inzichtelijk gemaakt in de laatste stap van het boekingsformulier.

Betalen met Mastercard

Bij dé VakantieDiscounter is het o.a. mogelijk om te betalen met Mastercard. Voer hiervoor het kaartnummer, vervaldatum en verificatiecode (laatste 3 cijfers op de achterkant van de kaart) in op het boekingsformulier. Aan het betalen met een Mastercard zijn wel extra kosten verbonden. Hiervoor wordt de kostprijs van de creditcard maatschappij gehanteerd met een maximum van € 21,-.

Betalen met Visa creditcard

Net als bij het betalen met Mastercard dient op het boekingsformulier het kaartnummer, de vervaldatum en de verificatiecode ingevuld te worden. Ook aan deze manier van betalen zijn extra kosten verbonden. Voor een betaling met Visa creditcard wordt de kostprijs van de credit maatschappij gehanteerd met een maximum van € 21,-.

American Express

Vanzelfsprekend worden ook betalingen met American Express geaccepteerd bij dé VakantieDiscounter. Dit is helaas wel een relatief dure optie; American Express heeft een hogere kostprijs dan de andere maatschappijen. Het is hierbij een percentage van de reissom waarbij geen maximum geldt.