Ja, naast betalingen via iDeal (Nederlandse reizigers) en Mister Cash (Belgische reizigers) accepteren wij ook betalingen met creditcard. Houd er rekening mee dat hiervoor in een enkel geval extra kosten worden gerekend.

Met welke creditcards kan ik mijn vakantie betalen?

Bij dé VakantieDiscounter is het o.a. mogelijk om te betalen met Mastercard. Voer hiervoor het kaartnummer, vervaldatum en verificatiecode (laatste 3 cijfers op de achterkant van de kaart) in op het boekingsformulier. Aan het betalen met een Mastercard zijn geen extra kosten verbonden.

Een andere optie is Visa. Net als bij het betalen met Mastercard dient op het boekingsformulier het kaartnummer, de vervaldatum en de verificatiecode ingevuld te worden. Voor een betaling met Visa creditcard worden geen extra kosten berekend.

Wat zijn de extra kosten bij American Express?

Ook betalingen met American Express geaccepteerd bij dé VakantieDiscounter. Dit is helaas wel een relatief dure optie; American Express heeft een hogere kostprijs dan de andere maatschappijen. Er geldt een vast percentage van de reissom, zonder maximum. Deze kosten worden inzichtelijk gemaakt in de laatste stap van het boekingsformulier.