Ja, naast betalingen via iDeal accepteren wij ook betalingen met creditcard. De (extra) kosten hiervan verschillen per creditcard maatschappij.

Betalen met Mastercard

Bij dé VakantieDiscounter is het o.a. mogelijk om te betalen met Mastercard. Voer hiervoor het kaartnummer, vervaldatum en verificatiecode (laatste 3 cijfers op de achterkant van de kaart) in op het boekingsformulier. Aan het betalen met een Mastercard zijn geen extra kosten verbonden.

Betalen met Visa creditcard

Net als bij het betalen met Mastercard dient op het boekingsformulier het kaartnummer, de vervaldatum en de verificatiecode ingevuld te worden. Voor een betaling met Visa creditcard worden geen extra kosten berekend.

American Express

Vanzelfsprekend worden ook betalingen met American Express geaccepteerd bij dé VakantieDiscounter. Dit is helaas wel een relatief dure optie; American Express heeft een hogere kostprijs dan de andere maatschappijen. Het is hierbij een percentage van de reissom waarbij geen maximum geldt. Deze kosten worden inzichtelijk gemaakt in de laatste stap van het boekingsformulier.