Een preferentie is een wens tijdens jouw vakantie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een babybedje bij te boeken. Wij zullen ons inspannen om uw aanvraag voor een preferentie te honoreren, maar kunnen dit niet garanderen.

Voorkeuren kunnen worden aangegeven in het opmerkingenveld. Mocht deze niet worden weergegeven dan dient er te allen tijde telefonisch contact met ons opgenomen te worden. Wij zullen dan voorafgaand aan de boeking de mogelijkheden bekijken. Houd er rekening mee dat er bij een voordeelkamer/-appartement  helaas geen preferenties ingewilligd kunnen worden.

Mocht u om medische redenen een aanvraag in willen dienen (denk hierbij aan het meenemen van een rolstoel, een rolstoelvriendelijke kamer of een kamer op de begane grond etc.), vragen wij om vóór het maken van de boeking telefonisch contact met ons op te nemen. Wij nemen contact op met de accommodatie- en vluchtverschaffer om te kijken naar de mogelijkheden.

LET OP: zodra de boeking is betaalt dan zitten aan het annuleren en/of wijzigen van de reis kosten verbonden. Deze zijn voor eigen rekening.