De namen op de reisbescheiden dienen overeen te komen met de namen zoals vermeld in het paspoort. Verkeerde melding bij reservering kan reden zijn tot naamswijziging. Achteraf een naam wijzigen kan door contact op nemen met onze klantenservice via 0900 – 7 747 400 (lokaal tarief). Houd rekening met mogelijke kosten vanuit de touroperator en onze eigen wijzigingskosten (variërend van € 15,- tot € 27,-).

LET OP: in sommige gevallen is het niet mogelijk om achteraf de naam aan te passen. Er dient dan een nieuw ticket te worden aangeschaft. Check dus altijd goed de namen voor boeking!

Wijzigen via Mijn Transavia

Bij een deel van onze reizen is het mogelijk zelf wijzigingen te maken in Mijn Transavia. Indien je zelf een wijziging maakt in Mijn Transavia, dien je te allen tijden contact met dé VakantieDiscounter op te nemen, zodat de gewenste wijziging tevens doorgegeven worden bij derden (zoals het hotel). Voor het wijzigen van een reis berekent de VakantieDiscounter € 27,- wijzigingskosten. Bovenop deze kosten komt de nieuwprijs voor de gewenste wijziging.