Bij dé VakantieDiscounter zijn we van mening dat vakantiegangers nooit te veel moeten betalen voor een vakantie. Vind je de bij ons geboekte reis bij een andere aanbieder goedkoper, dan betalen wij het verschil direct uit én passen we de prijs in.

Aan deze Laagste Prijs Garantie zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

  • Het gaat hierbij om de prijsvergelijking op het moment van boeken. Er zit helaas een tijdslimiet aan deze garantie. Prijzen veranderen in de reiswereld haast elke minuut. De garantie is niet van toepassing voor prijzen die (veel) later worden aangetroffen, bijvoorbeeld als last minute een paar dagen voor vertrek.
  • Dezelfde reis elders goedkoper aangetroffen? Vergeet dan niet schriftelijke bewijzen aan ons toe te zenden. Bijvoorbeeld een gedateerde offerte, een screenshot van een website op basis waarvan we de prijs kunnen controleren, of andere bewijsvoering.
  • De laagste prijsgarantie geldt alleen voor exact gelijke reizen (vertrek-luchthaven, accommodatie, kamer type, reisduur, vlucht, dag van vertrek, touroperator, etc.) en met identieke boekingsvoorwaarden en dient nog beschikbaar te zijn op het moment dat wij de melding controleren.

Let op! Omdat de prijsvergelijking op het moment van boeken geldt, kan geen aanspraak gemaakt worden op deze garantie als de reis reeds eerder geboekt is.