Bij dé VakantieDiscounter zijn we van mening dat vakantiegangers nooit te veel moeten betalen voor een vakantie. Vind je de door jou zojuist geboekte of gewenste reis bij een andere aanbieder goedkoper, dan matchen we de prijs voor jou.

Aan deze Laagste Prijs Garantie zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

  • Het gaat hierbij om de prijsvergelijking op het moment van boeken. Waarom? De prijzen in de reiswereld staan niet zo vast als die van bijvoorbeeld een televisie; ze kunnen van minuut tot minuut wijzigen. Je dient ons dus voor boeking of echt direct na boeking te contacten.
  • Dezelfde reis elders goedkoper aangetroffen? Vergeet dan niet schriftelijke bewijzen aan ons toe te zenden. Bijv. een gedateerde offerte, een screenshot van een website op basis waarvan we de prijs kunnen controleren, of andere bewijsvoering.
  • De laagste prijsgarantie geldt alleen voor exact gelijke reizen. Dit wil zeggen dat de o.a. vertrekluchthaven, accommodatie, kamertype, reisduur, vlucht, dag van vertrek, uitvoerende reisorganisatie hetzelfde moeten zijn. Dit geldt ook voor de boekingsvoorwaarden; deze dienen eveneens beschikbaar te zijn.
  • De ‘concurrerende’ aanbieding dient nog beschikbaar te zijn op het moment dat wij de melding controleren.

Let op! Omdat de prijsvergelijking op het moment van boeken geldt, kan geen aanspraak gemaakt worden op deze garantie als de reis reeds eerder geboekt is.