Kosten van annuleren hangen vooral af van het moment van annuleren. Sinds 1 april 2016 zijn deze niet meer vermeld in de ANVR voorwaarden; de verschuldigde annuleringssom verschilt per uitvoerende touroperator. Deze voorwaarden vind je terug in de boekingsbevestiging.

Naast de annuleringskosten van de touroperator, rekent Dé Vakantiediscounter bij annuleringen € 25,- tot € 50,- per boeking aan administratiekosten *. Bij wijzigingen van een reis brengen wij € 25,- in rekening. De wijzigingskosten van de reisorganisatie zijn op aanvraag beschikbaar.

* In uitzonderlijke gevallen worden er door de touroperator geen annuleringskosten in rekening gebracht. Omdat wij werken met definitieve boekingen wordt er dan € 50,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Indien er direct een nieuwe reis wordt geboekt, worden deze kosten verlaagd van € 50,- naar de normale administratiekosten van € 25,-. De € 50,- (deel)annuleringskosten gelden tevens voor boekingen van de eigen VakantieDiscounter-reizen. In de boekingsbevestiging staat bij wie de reis is ondergebracht.