Als je als online reisbureau de naam dé VakantieDiscounter hebt, horen daar natuurlijk aanbiedingen en kortingen bij. En dat betekent ook kinderkortingen!

Hoeveel kinderkorting krijg ik bij dé VakantieDiscounter?

We hebben een groot assortiment aan kindvriendelijke reizen; reizen die we zelf samenstellen én reizen die worden uitgevoerd door betrouwbare Nederlandse en Duitse reisorganisaties.

Al deze reisorganisaties en de hotels waarmee we zelf werken, hanteren hun eigen kortingen en ook andere richtlijnen omtrent leeftijden die geldig zijn voor een kinderkorting. We kunnen hier dus geen vast bedrag of percentage in noemen.

Waar zie ik de kinderkorting terug?

Zoals hierboven al beschreven, hanteert elke organisatie en elk hotel haar eigen manier van korting geven. Dit maakt het voor ons een complexe situatie, die ervoor zorgt dat je deze kinderkorting (helaas) niet meteen terugziet tijdens het boeken. Omdat we deze kinderkortingen dus wel doorberekenen, leggen we graag uit hoe dit werkt.

Op de achtergrond wordt gekeken naar het aantal reizigers en de reissom per reiziger. Dit wordt opgeteld bij elkaar en gedeeld door het totaal aantal reizigers. Hierdoor lijk je voor kinderen misschien evenveel te betalen als volwassenen, maar niets is minder waar.

Stel; je reist met twee volwassenen en één kind. Voor volwassenen is de prijs € 400,- p.p. en voor het kind € 200,-. Samen is het totaalbedrag € 1.000,-. Je zal bij ons dan € 333,- p.p. zien staan. De korting is dus wel degelijk in de totaalprijs verwerkt.

Hoewel we hopen dit in de toekomst wel duidelijker op onze website te kunnen tonen, hopen we dat het zo al duidelijker is. We rekenen in elk geval alle kortingen door die er gelden op de door jou gekozen vakantie!

Geldt erbij elke vakantie kinderkorting?

Nee. Daar doen we niet geheimzinnig over. Er zijn hotels die alleen kinderkortingen toestaan op bepaalde kamers. Of als er minimaal twee betalende volwassenen meereizen.

Je krijgt bij ons altijd de laatst beschikbare prijs. In uitzonderlijke gevallen geldt er geen kinderkorting, maar kan deze toch voordeliger zijn dan dezelfde reis met kinderkorting. Dan gaan we uiteraard wél voor de eerste. Zolang je het maar zo min mogelijk in jouw portemonnee voelt!