Vanzelfsprekend! Dé Vakantiediscounter is Nederlands goedkoopste vakantieaanbieder en daar horen alle aanbiedingen en kortingen natuurlijk bij. En dat betekent ook kinderkortingen!

We hebben het grootste assortiment kindvriendelijke reizen en ook alle aanbiedingen en kortingen. Deze kortingen verschillen per aanbieder. Omdat elke aanbieder haar eigen regels omtrent deze kortingen heeft, zie je deze (helaas) niet meteen terug tijdens het boeken.

Wat er bij ons dan wél gebeurd? Op de achtergrond wordt gekeken naar het aantal reizigers en de reissom per reiziger.  Dit wordt opgeteld bij elkaar en gedeeld door het aantal reizigers. Stel; je reist met twee volwassenen en één kind. Voor volwassenen is de prijs € 400,- p.p. en voor het kind € 200,-. Samen is het totaalbedrag € 1.000,-. Je zal bij ons dan € 333,- p.p. zien staan. De korting is dus wel degelijk verwerkt.

We proberen dit nog inzichtelijker te krijgen, maar door onze samenwerking met zoveel partijen is dit lastig. We kunnen je in elk geval het volgende garanderen:

  • Geldt er bij een van de touroperators een kinderkorting of andere korting? Deze rekenen wij direct door!
  • Je krijgt bij ons altijd de laatst beschikbare prijs. In uitzonderlijke gevallen geldt er geen kinderkorting, maar kan een aanbieding toch voordeliger zijn dan eentje met kinderkorting. Dan gaan we uiteraard wél voor de eerste. Zolang jij het maar zo min mogelijk in jouw portemonnee voelt!