Als je als online reisbureau de naam dé VakantieDiscounter hebt, horen daar natuurlijk aanbiedingen en kortingen bij. En dat betekent ook kinderkortingen!

We hebben een groot assortiment aan kindvriendelijke reizen; reizen die we zelf samenstellen én reizen die worden uitgevoerd door betrouwbare Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Al deze reisorganisaties hanteren hun eigen kortingen en ook andere richtlijnen omtrent leeftijden die geldig zijn voor een kinderkorting. Een complexe situatie, die ervoor zorgt dat je deze kinderkorting (helaas) niet meteen terug ziet tijdens het boeken. Omdat we deze kinderkortingen dus wel doorberekenen, leggen we graag uit hoe dit werkt.

Op de achtergrond wordt gekeken naar het aantal reizigers en de reissom per reiziger. Dit wordt opgeteld bij elkaar en gedeeld door het totaal aantal reizigers. Stel; je reist met twee volwassenen en één kind. Voor volwassenen is de prijs € 400,- p.p. en voor het kind € 200,-. Samen is het totaalbedrag € 1.000,-. U zal bij ons dan € 333,- p.p. zien staan. De korting is dus wel degelijk verwerkt.

Hoewel we hopen dit in de toekomst wel duidelijker op onze website te kunnen tonen, hopen we dat het voor zo al duidelijker is. En we kunnen je in elk geval bij deze het volgende garanderen:

  • Geldt er bij een van de reisorganisaties een kinderkorting of andere korting? Deze rekenen wij direct door!
  • Je krijgt bij ons altijd de laatst beschikbare prijs. In uitzonderlijke gevallen geldt er geen kinderkorting, maar kan deze toch voordeliger zijn dan dezelfde reis met kinderkorting. Dan gaan we uiteraard wél voor de eerste. Zolang je het maar zo min mogelijk in jouw portemonnee voelt!