Over het algemeen kun je inchecken vanaf 16.00 uur in je accommodatie en op de laatste dag dien je de accommodatie tussen 10.00 en 12.00 uur te verlaten. Dit is conform internationale regels, al kunnen hotels hier wel ligt vanaf wijken.

Houd er rekening mee dat je kamer vanaf en tot dit tijdstip tot je beschikking staat en dat dit ook geldt voor de verzorging; een all inclusive concept werkt bijv. met dezelfde tijden. Vraag bij een vroege aankomst naar de mogelijkheid om al in te checken; als de kamer vrij is, bieden sommige hotels deze mogelijkheid.

Mocht je een late vlucht terug hebben, vraag dan bij het hotel of er mogelijkheden zijn om de kamer aan te houden. Als de kamer niet direct gereserveerd is, is dit in sommige gevallen mogelijk. Houd er rekening mee dat dit extra kosten met zich mee kan brengen. Evenals wanneer je je all inclusive verblijf een deel van de dag wil bijboeken. Veel hotels hebben daarnaast de mogelijkheid om koffers te stallen in een afgesloten bagageruimte en ook zijn er vaak douche- en omkleed mogelijkheden.

Bovenstaande beschikbaarheid (vervroegd inchecken of later uitchecken) is afhankelijk van de beschikbaarheid ter plaatse. We kunnen hierover dus vooraf geen informatie verstrekken of beloftes afgeven. Je dient dit ter plaatse te informeren.