Heb jij via ons een vakantie geboekt met de uitvoerende reisorganisatie Corendon vanaf Maastricht Aachen Airport? Lucky you! Bij jouw reissom is gratis parkeren op de luchthaven inbegrepen.

Wil jij hier graag gebruik van maken? Hieronder vind je alle informatie die nodig is voor deze extra service.

Hoe kan je gratis parkeren op P5?

Deze aanbieding geldt alleen op P5. Het parkeerterrein P5 ligt op 3 km afstand van de passagiersterminal van de luchthaven. Er rijdt iedere 20 minuten een shuttlebus tussen P5 en de passagiersterminal. Deze shuttlebussen rijden vanaf 2½ uur voor vertrektijd van het parkeerterrein P5 naar de passagiersterminal en bij terugkomst tot 1½ uur na aankomsttijd van het vliegtuig.

Wij adviseren je om eerst alle medereiziger(s) met bagage bij de passagiersterminal af te zetten en dan pas de auto op parkeerterrein P5 te parkeren. Bij terugkomst adviseren wij om eerst de bestuurder de auto te laten ophalen op P5 en vervolgens de medereizigers en bagage op te halen bij de passagiersterminal.

Voor alle andere parkeerterreinen van Maastricht Aachen Airport betaal je het normale tarief.

Hoe krijg je een gratis uitrijkaart?

Bij aankomst op P5 ontvang je een parkeerkaart. Voor vertrek dien je deze bij de check- in balie of bagage drop-off van Corendon om te wisselen voor een gratis uitrijkaart.

Meer weten over gratis parkeren op Maastrich Aachen Airport?

 • De route van de snelweg A2 naar parkeerterrein P5 staat aangegeven met borden. Evenals de route van de passagiersterminal naar parkeerterrein P5.
 • Parkeerterrein P5 wordt bewaakt door middel van camera’s. Parkeren is echter altijd op eigen risico. Maastricht Aachen Airport en Corendon zijn niet aansprakelijk voor diefstal of schade aan voertuigen en/of bezittingen.
 • Adresgegevens:
  • Parkeerterrein P5:
   Engelandlaan, Maastricht Airport (Beek)
  • Passagiersterminal:
   Vliegveldweg 90, Maastricht Airport (Beek)

LET OP! Gratis parkeren geldt alleen voor passagiers die via ons een pakketreis met de uitvoerende reisorganisatie Corendon hebben geboekt.