Dé Vakantiediscounter streeft volledige transparantie na. Tijdens het boekproces worden dan ook zoveel mogelijk de totale reissom, de prijs per persoon en alle prijscomponenten separaat en overzichtelijk gepresenteerd. We gaan hierin verder dan wie dan ook en verder dan de voorwaarden van de Reclamecode Reisaanbiedingen. Dit betekent dat onze reizen in de meeste gevallen inclusief verplichte toeslagen zijn.

Er zijn daarnaast diverse kosten die niet door ons in rekening gebracht mogen worden, zoals Visa-kosten en vertrekbelastingen, maar die ter plaatse voldaan dienen te worden. We informeren onze bezoekers daar voor vertrek over. Een andere vorm van extra kosten zijn verplichte kosten in bungalow- en vakantieparken. Deze parken hanteren vaak nog verplichte toeslagen die ter plaatse afgerekend dienen te worden. Denk hierbij bijv. aan toeristenbelasting en beddengoed. Deze informatie staat ook vermeldt bij de betreffende bungalow- en vakantieparken.

Houd er daarnaast rekening mee dat de meeste vluchten sinds 1 april 2014 enkel met handbagage zijn. Aan het meenemen van ruimbagage zijn extra kosten verbonden, welke verschillen per luchtvaartmaatschappij. Deze zijn dan ook niet bij de prijs inbegrepen. In veel gevallen kun je direct bagage bijboeken. Is dit niet mogelijk dan ontvang je na boeking informatie over hoe dit bij te boeken.
Meer informatie over ruimbagage >>