Per 1 april 2014 zijn de bagagevoorwaarden voor vluchten met Transavia.com van en naar Nederland gewijzigd. Elke passagier mag 1 stuk handbagage van 10kg meenemen. Dit is inclusief laptop, foto- en filmapparatuur. Daarnaast is 1 jas of draagtas met goederen gekocht op de luchthaven na de security controle/douane toegestaan.

Ruimbagage bijboeken

Tegen bijbetaling is het mogelijk om ruimbagage te boeken. Bij een groot deel van onze reizen kan dit direct bij boeking. Is het niet mogelijk of wil je dit niet meteen, dan krijg je na reservering een mail met informatie om dit zelf bij te boeken.

LET OP! Voor sommige vluchten met Transavia geldt dat ruimbagage wel inbegrepen is. Je ontvangt hierover informatie in de bevestigingsmail.

Transavia maakt voor het bijboeken van ruimbagage een onderscheid in de chartervluchten en lijndienstvluchten. De kosten voor ruimbagage zijn hoger voor de lijndiensten. Wanneer je de exacte tarieven voor een specifieke Transavia vlucht vooraf wenst te weten, neem dan contact op met onze klantenservice.

Houd er rekening mee dat voor het bijboeken van bagage op de luchthaven zelf andere (hogere) tarieven kunnen gelden.

Handbagagevoorwaarden Transavia

  • Per volwassene/kind 1 stuk handbagage
  • Gewicht van handbagage mag maximaal 10 kg zijn
  • Geadviseerd formaat: max. 45 x 40 x 25 cm

Bekijk de bagagevoorwaarden van Transavia >>

Stoelreservering & online inchecken

Via Mijn Transavia kunnen reizigers vanaf 3 weken tot 48 uur voor vertrek tegen betaling een stoelreservering maken, bagage bijboeken en vanaf 24 uur tot 3 uur voor vertrek online inchecken. Gebruik hiervoor het reserveringsnummer uit de reserveringsbevestiging. Vind het vertrek plaats binnen nu en 3 weken? Deze service is beschikbaar vanaf 24 uur na boeking.

Let op: voor de vluchtnummers 5000 t/m 6999 is het helaas niet altijd mogelijk om vooraf een stoelreservering te maken of online in te checken. Voor deze vluchten gelden vaak ook afwijkende bagagevoorwaarden.