Wie reist met een kind kan tijdens de boeking en voorkeur opgeven voor een babybedje in de accommodatie. Wij zullen deze als preferentie doorgeven aan de uitvoerende reisorganisatie of rechtstreeks aan het hotel.

In de laatste stap van boeking is het mogelijk om in het opmerkingenveld voorkeuren door te geven. Dit is ook de plek waar je jouw wens voor een babybedje kwijt kunt. Jouw doorgegeven preferentie – zoals we dit noemen – vind je terug in de boekingsbevestiging. Je krijgt hier geen aparte bevestiging van.

Heb je het babybedje tijdens de boeking niet doorgegeven? Dit kan later ook nog via onze klantenservice. Last minute verzoeken kunnen niet meer ingewilligd worden, dus doe dit uiterlijk een week voor aanvang van de vakantie.

Een garantie voor preferenties zijn nooit te geven, ook niet voor babybedjes. Zo kan het o.a. zijn dat het aantal bedjes beperkt is. In alle jaren dat wij babybedjes als preferentie hebben doorgegeven, hebben we echter nooit bericht gekregen van klanten dat dit ter plaatse niet geregeld was of ter plaatse nog werd.

Kosten van een babybedje

Houd er wel rekening mee dat in veel gevallen babybedjes tegen betaling zijn. Dit kun je – wanneer bekend – teruglezen in de omschrijving van jouw accommodatie. Deze kosten dienen ter plaatse afgerekend te worden.