Uiteraard kan je bij ons een auto huren voor jouw vakantie. We werken hiervoor samen met Sunny Cars, meervoudig verkozen tot de beste autoverhuurder van Nederland. En dat is niet voor niets!

  • Sunny Cars is voordelig; je huurt al een auto vanaf € 15- per dag (afhankelijk van de bestemming en periode)
  • Alles is inclusive; je hebt geen eigen risico, maar wel een gratis glas-banden-bodem schadedekking én een aanvullende WA-verzekering van € 7.500.000,-
  • Sunny Cars werkt uitsluitend samen met geselecteerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven op de plaats van bestemming
  • Sunny Cars stelt 24/7 een noodnummer beschikbaar in geval van calamiteiten

Drie zaken waar wij erg blij van worden; want als je een auto huurt in het buitenland wil je gewoon zeker weten dat je goed gedekt bent en altijd kunt rekenen op hulp wanneer dit nodig is.

Een huurauto direct bijboeken voor jouw vakantie

Gemak dient de mens! Wanneer je een vakantie bij ons hebt gezien en deze gaat boeken, krijg je tijdens het boekingsproces een aantal opties. Niet alleen kun je bagage bijboeken of een verzekering afsluiten, het is ook mogelijk om meteen jouw huurauto te regelen.

Achteraf een huurauto bijboeken

Weet je tijdens het boeken nog niet zeker of je gebruik wilt maken van een huurauto tijdens de vakantie? Geen probleem, je kunt dit ook nog na boeking doen. Hoe?

  • Je kunt deze te boeken via de website van Sunny Cars.
  • Eén telefoontje met onze klantenservice is ook genoeg om jouw huurauto te regelen.
  • Na boeking krijg je een aantal e-mails met tips & informatie voor jouw vakantie. Ook via deze e-mails is het mogelijk een huurauto te regelen.

We raden je aan om – zeker als je in het hoogseizoen op vakantie te gaat – op tijd de autohuur te regelen. Op sommige bestemmingen kan de beschikbaarheid beperkt zijn in bijvoorbeeld de goedkopere categorieën.

Goed om te weten!

Voor het huren van een auto dient de hoofdbestuurder in de meeste gevallen (dit verschilt per bestemming en per autoverhuurbedrijf) in het bezit te zijn van een creditcard. Controleer dit s.v.p. in de specifieke autohuurvoorwaarden.