Calamiteiten

Uitstel van betaling voor luchtvaarmaatschappij Germania

Groot in het nieuws deze ochtend: de Duitse luchtvaartmaatschappij Germania heeft uitstel van betaling aangevraagd en per direct alle vluchten gestaakt. Wat heeft dit voor gevolgen voor jouw vakantie?

We kunnen ons voorstellen dat – mocht je bij ons een vakantie hebben geboekt met een vlucht van Germania – je je nu zorgen maakt om jouw vakantie. We hopen deze zorgen zo snel mogelijk weg te kunnen nemen.

Op dit moment staan wij in nauw contact met de uitvoerende reisorganisaties waar de vakanties met Germania zijn ondergebracht. Per boeking zal gekeken worden naar de gevolgen en de mogelijke alternatieven. Zodra wij meer weten over specifieke boekingen nemen we direct contact op met de boekers.

Houd er rekening mee dat de uitvoerende reisorganisaties boekingen met een vertrek binnen zes weken voorrang geven en vanaf daar op vertrekdatum handelen. We begrijpen dat het vervelend is, maar vragen daarin wel even wat geduld.