Storing

Stroomstoring Schiphol: vertrek jij vandaag?

In de nacht van zaterdag op zondag is de luchthaven van Schiphol enige uren gesloten geweest i.v.m. een grote stroomstoring. Hoewel deze inmiddels verholpen is en de luchthaven ook weer is geopend, ondervindt het luchtverkeer vandaag nog problemen. We houden je hier graag op de hoogte van de actuele status.

Laatst geupdate: zondag 29 april 2018, 11.17 uur

Inkomende vluchten kunnen, met name in de ochtend, verlaat aankomen omdat er een beperking is om te landen. Qua uitgaande vluchten zijn er geen beperkingen, maar de eerdere sluiting van Schiphol – en het daarmee gepaarde stilliggen van incheckbalies en bagageafhandeling – zorgt wel voor vertraagde en geannuleerde vluchten. Zo zijn er o.a. zo’n 25 KLM-vluchten naar Europese steden geannuleerd en heeft EasyJet een aantal vluchten geschrapt i.v.m. de stroomstoring op Schiphol.

Vertrek jij vandaag?

We raden je aan om de website van Schiphol en de voor jou geldende luchtvaartmaatschappij in de gaten te houden voor actuele vertrektijden.

Is jouw vlucht geannuleerd door de stroomstoring op Schiphol? Hoewel we je graag zouden kunnen helpen, is in dit geval de uitvoerende reisorganisatie het juiste aanspreekpunt. Zij weten de meest actuele status, ook m.b.t. eventueel vervangende vluchten. Zoek de balie op op Schiphol óf neem contact op met het noodnummer dat je vindt op de reispapieren.