Op dit moment dreigt de vulkaan Gunung Agung op Bali uit te barsten. Uiteraard heeft dit gevolgen voor onze reiziger. Wij stellen jullie graag zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen.

Laatste update: 1 december 2017 10:45 uur

Het vliegverkeer van en naar Bali is op 28/11 en 29/11 stilgelegd. Reizigers op Bali worden zo goed mogelijk opgevangen.

Reis je met Corendon? De vluchten t/m 28/11 kunnen kosteloos geannuleerd worden. De vluchten met KLM worden hervat op 30/11. Er wordt per dag naar de situatie gekeken.

Reis je met TUI? Vluchten met een vertrek t/m 4/12 met Emirates en Cathay kunnen kosteloos geannuleerd worden. Voor vluchten met KLM en Qatar Airways kan naar de mogelijkheden worden gevraagd bij TUI. Reizigers die terugkeren naar Nederland dienen binnen twee dagen na aankomst voor een kostenclaim zelf online een melding te maken bij TUI. Hiervoor dienen alle bewijzen (bonnen, boardingpassen, hotelvouchers etc.) bijgevoegd te worden. Bewaar deze dus goed.

De bovenstaande informatie is onder voorbehoud en kan worden gewijzigd indien de situatie op Bali verandert. In de tussentijd kunnen jullie contact opnemen met de klantenservice.