De champagne vloeide rijkelijk en de vlaggen gingen uit. Nou ja, figuurlijk dan. Want voor de derde keer op rij sleepten we een Zoover Award in de wacht. We zijn hét online reisbureau van Nederland. Volgens jullie! En daar zijn we apetrots op.

Over de Zoover Awards 2017

Al sinds 2009 zijn de Zoover Awards een begrip in Nederland; win je als Nederlandse reisorganisatie een van de awards, dan krijg je erkenning voor je harde werken en weet je dat je gewaardeerd wordt door je klanten. Al twee jaar mochten wij door de waardering van onze klanten een award ophalen bij Zoover; als beste (2015) en als populairste (2016) reisbureau van Nederland.

Gewonnen!

Dit jaar was er geen beste of populairste meer, maar alleen een overall winnaar in 10 categorieën. Net als voorgaande jaren waren we genomineerd in de categorie online reisbureau. Geduchte concurrenten. Gelukkig konden we rekenen op jullie, onze trouwe klanten. Met dank aan al jullie stemmen hebben we nu drie awards op een rij op een ereplekje staan in ons kantoor aan de Herengracht.

Dank voor al jullie stemmen!