Yahya Jammeh kondigde deze week noodtoestand af, twee dagen voordat hij de macht moet overdragen.  Het reisadvies is aangescherpt (code oranje, alleen noodzakelijke reizen) en Corendon en TUI besloten hebben de komende tijd hun vluchten geschrapt. Dit heeft impact op de reizen die reeds geboekt zijn. Welke impact dit voor jou heeft? We proberen je hier zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Vluchten tot 1 februari zijn zowel door Corendon als TUI geschrapt. Voor deze reizen geldt een annulerings- en omboekingsregeling.  Alle klanten met vertrek tot 1 februari 2017 hebben wij reeds contact mee gezocht om samen te kijken naar de alternatieven.

Laatste update: donderdag 26 januari 2017, 11.46 uur
Inmiddels is de noodtoestand opgeheven en vluchten vanaf 1 februari zullen weer doorgang vinden. Er zijn daardoor geen mogelijkheden voor kosteloos annuleren of omboeken.