Heel wat nagels zijn er de afgelopen dagen gesneuveld; nog een paar dagen en we zouden horen of we door de tweede keer op rij naar huis mochten met een Zoover Award. En ja; een tweede award staat vanaf vrijdag te pronken op kantoor. We zijn het populairste online reisbureau van Nederland!

Over de Zoover Awards 2016

Zoover Awards 2016: populairste online reisbureauDe Zoover Awards zijn sinds 2009 een bekend en vooral erg geliefd begrip in de reisbranche. Bij deze awards zijn het namelijk de klanten die mogen stemmen op hun favoriete reisorganisaties, hotelketens, landen, luchtvaartmaatschappijen en meer.

Net als vorig jaar waren we genomineerd in de categorie ‘Online reisbureau’, waarin meerdere awards te verdelen waren, waaronder die voor populairste online reisbureau. Kijkend naar het aantal boekingen afgelopen jaar is onze populariteit inderdaad gestegen. En dat bevestigde de award die we in de wacht wisten te slepen maar mooi.

En ja, daar zijn we trots op!

Het afgelopen jaar is er op alle vlakken hard gewerkt; de klantenservice is uitgebreid zodat we jullie nog meer van dienst kunnen zijn met al jullie vragen, het aanbod is flink uitgebreid en de website wordt steeds functioneler. Immers; een vakantie uitzoeken moet leuk zijn en geen frustratie opleveren. Met handige functionaliteiten maken we het jou zo makkelijk mogelijk!

Je kunt je voorstellen dat we glimmen van trots, en dat er echt wel een drankje op gedronken zal worden. Na een periode van hard werken, waarin we niet alleen ons aanbod onder de loep namen, maar zeker ook het design en de functionaliteiten van de website, is dat meer dan dik verdiend al zeggen we het zelf.

Of we nu op onze lauweren gaan rusten. Nee hoor! We hebben enorm veel plannen voor het komende jaar en de jaren daarna. Niet alleen omdat we volgend jaar voor drie-op-een-rij willen gaan, maar ook – en dat vooral – omdat we heel veel vakantiegangers blij willen maken. En we hopen dat jij daar bij hoort!

Wil jij een kijkje achter de schermen? Elke dag zijn de medewerkers van ons reisbureau hard bezig om te zorgen dat jouw vakantie optimaal verloopt. Leer de mensen kennen die ervoor zorgen dat jij een geslaagde vakantie zult beleven.

Waar dé VakantieDiscounter voor staat

Mocht je (nog) minder bekend zijn met dé VakantieDiscounter en willen weten wat je – ook komend jaar – weer van ons kunt verwachten, dan zetten we het nog even voor je op een rijtje:

  • Al meer dan 15 jaar de goedkoopste, doordat we o.a. geen boekingskosten rekenen
  • Goede én persoonlijke service per telefoon, mail én webcare
  • Geen verborgen kosten
  • Meer dan 12.500 aanbiedingen in ruim 60 landen

En… bovenal een website waarbij je binnen no time de vakantie kunt vinden die bij jou past!

Feest jij met ons mee?

Voor ons is het vandaag feest. En ook de komende dagen zal er nog regelmatig een drankje worden gedronken op deze mooie Zoover Award. Maar waarom alleen op kantoor vieren? We vieren het ook graag met jou!

Om jullie te bedanken voor alle stemmen hebben wij een te gekke winactie op Facebook. Je kunt daar een 3-daags verblijf in Tropical Islands in Duitsland t.w.v. € 450,- winnen. Beleef de tropen bij onze oosterburen in een tropisch paradijs vol glijbanen en waterpret.

Ga naar Facebook & vier mee >>