Trots als een pauw waren we vorig jaar; op 16 april kregen we de Zoover Award voor beste online reisbureau uitgereikt. Ons uitgebreide aanbod, de nieuwe website en de stappen die we hebben gemaakt met onze klantenservice wierpen hun vruchten af. En nu zijn we weer genomineerd voor de Zoover Awards 2016.

Over de Zoover Awards 2016

Zoover Awards 2016De Zoover Awards zijn sinds 2009 een bekend (en belangrijk!) fenomeen in de reiswereld. Elk jaar kan er in meer dan tien categorieën gestemd worden op o.a. touroperators, online reisbureaus, hotelketens, stedentripaanbieders en bungalowketens.

Dé VakantieDiscounter is dit jaar wederom genomineerd in de categorie beste online reisbureau. In deze categorie zijn er twee awards te winnen:

  • Het beste online reisbureau (de hoogste gemiddelde score)
  • Het populairste online reisbureau (de meeste stemmen)

We willen natuurlijk graag een dubbel feestje en gaan voor beide awards. Mocht jij tevreden zijn met ons aanbod (meer dan 12.500 aanbiedingen in ruim 60 landen), onze voordelige prijzen (o.a. geen boekingskosten) en onze persoonlijke service dan hopen we natuurlijk dat je op ons stemt.

Zo stem je op ons!

Van 10 februari t/m 23 maart 2016 kunnen vakantiegangers stemmen op alle reisorganisaties en dus ook op ons! We zouden het erg fijn vinden als jij Zoover laat weten hoe je ons waardeert.

Daarmee doe je niet alleen ons een plezier, maar ook jezelf. Want onder alle stemmers verloot Zoover drie vakantiepakketten t.w.v. € 300,-. In dit vakantiepakket vind je o.a. een trolley, zonnebril, bluetooth speakers en een headset.

Nu stemmen? Ga snel naar de website van Zoover en maak jouw stem kenbaar!