• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Hotel Urgeirica ****

Portugal - Viseu - Viseu

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur

  dummy
  Uw vakantie
  Foto van de accommodatie

  Jouw vakantie wordt gecontroleerd

  i397p.p.
  incl. vlucht
  vertrek
  dinsdag 19 oktober 2021
  terugkomst
  zaterdag 23 oktober 2021 (5 dagen)
  luchthaven
  Düsseldorf
  verzorging
  Logies + ontbijt

  Over deze accommodatie:

  Hotel Urgeirica ****

  Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.Algemene beschrijving: Er zijn verschillende winkels in de omgeving van het hotel en een supermarkt. Een discotheek bevindt zich in de buurt van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Historisch Stadscentrum Viseu. Een autoverhuurservice en een bushalte zorgen voor mobiliteit op vakantie.
  Faciliteiten: Dit historische hotel heeft in totaal 85 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over een lobby, airconditioning, een kluisje (tegen betaling), een parkeerplaats (gratis) en een wisselkantoor. Bovendien beschikt het hotel over een lobby, een kluisje (tegen betaling), een parkeerplaats (gratis) en een wisselkantoor. Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant (airconditioning) en een snackbar. Aan de bar van het hotel kunt u een dag vol belevenissen afsluiten. De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. Daarnaast beschikt de accommodatie over een conferentieruimte. Kamerservice en wasser-/strijkservice tegen betaling.
  Zwembad: Buiten bevindt zich 2 zoutwaterzwembaden met een apart kinderbad.
  Verzorging: Ontbijt in buffetvorm.
  Sport/Activiteiten: Sport- en entertainmentaanbiedingen: tennis (mogelijk tegen betaling) en tafeltennis (mogelijk tegen betaling). Kinderen vinden een speeltuin in de buitenruimte van het hotel. Speelkamer.
  Aanvullende informatie: Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen van activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Geaccepteerde betalingsmiddelen: Diners Club. Sommige diensten en faciliteiten kunnen gesloten zijn of worden aangeboden met beperkingen als gevolg van COVID19-preventiemeting. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden toegepast.
  Dubbele Standaard Kamer: Voorzien van balkon, minibar (tegen betaling), telefoon, internet (mogelijk tegen betaling), kluisje (mogelijk tegen betaling) en sat-tv, centrale gestuurde airco. Badkamer met bad en douche.Originele tekst:Algemene beschrijving: Er zijn verschillende winkels in de omgeving van het hotel en een supermarkt. Een discotheek bevindt zich in de buurt van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Historical City Center Viseu. Een autoverhuur service evenals een bushalte zorgen voor mobiliteit op vakantie. Faciliteiten: Dit historic hotel beschikt over in totaal 85 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over een lobby, airconditioning, een kluisje (tegen betaling), een parkeerplaats (gratis) evenals een wisselkantoor. Bovendien beschikt het hotel over een lobby, een kluisje (tegen betaling), een parkeerplaats (gratis) evenals een wisselkantoor. Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant (airconditioned) en een snackbar. Aan de bar van het hotel kunt u een dag vol belevenissen afsluiten. De hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van Wifi. Daarnaast beschikt de accommodatie over een conferentieruimte. Kamerservice en wasser-/strijkservice tegen betaling. Zwembad: Buiten bevindt zich 2 zoutwaterzwembaden met een apart kinderbad. Verzorging: Ontbijt in buffetvorm. Sport/Activiteiten: Sport- en entertainment aanbiedingen: tennis (mogelijk tegen betaling) en tafeltennis (mogelijk tegen betaling). Kinderen vinden een speeltuin in de buitenruimte van het hotel. Speelkamer. Aanvullende informatie: Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Geaccepteerde betalingsmiddelen: Diners Club. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice. Dubbel Standard Kamer: Voorzien van balkon, minibar (mogelijk tegen betaling), telefoon, internet (mogelijk tegen betaling), kluisje (mogelijk tegen betaling) en sat-tv, centraal gestuurde airco. Badkamer met bad en douche.
  De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

  Faciliteiten

  Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

  Weer & klimaat

  • JAN
   15 max 5 uur
   13 dgn
   17
  • FEB
   16 max 5 uur
   12 dgn
   17
  • MRT
   18 max 7 uur
   11 dgn
   16
  • APR
   19 max 8 uur
   11 dgn
   16
  • MEI
   23 max 9 uur
   8 dgn
   17
  • JUN
   27 max 10 uur
   4 dgn
   19
  • JUL
   29 max 11 uur
   2 dgn
   21
  • AUG
   29 max 11 uur
   1 dgn
   22
  • SEP
   27 max 9 uur
   5 dgn
   21
  • OKT
   23 max 7 uur
   10 dgn
   21
  • NOV
   18 max 5 uur
   12 dgn
   20
  • DEC
   15 max 5 uur
   13 dgn
   19
  Bron: KNMI Climate

  Omgeving