• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Hotel Christine *

Oostenrijk - Skiwelt Wilder Kaiser Brixental - Brixen im Thale

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur

  Uw vakantie
  Foto van de accommodatie

  Jouw vakantie wordt gecontroleerd

  i59p.p.
  Eigen vervoer
  vertrek
  zaterdag 11 juni 2022
  terugkomst
  woensdag 15 juni 2022 (5 dagen)
  vervoer
  Eigen vervoer
  verzorging
  Logies

  Over deze accommodatie:

  Hotel Christine *

  Inleiding

  Prima appartementen aan de rand van Brixen behorende bij het Vakantiepark Chalet Resort Brixen.

  Faciliteiten

  - Centrale receptie bij het vakantiepark
  - Bar
  - Restaurant (a la carte)
  - Gratis wifi
  - Parkeerplaats

  Ligging

  Op ca. 1 km van het centrum van Brixen en ca. 100 m van de kleine skilift Schusterbühelift. Deze lift geeft u toegang tot de dalafdaling van het grotere skigebied, waarmee u naar de gondels van de enorme SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental kunt. De skibushalte bevindt zich eveneens op ca. 100 m.

  Buspendelgasten

  U stapt uit bij Gemeindeamt/Brixenwirt (ca. 850 m).

  2-kamerappartement

  Woon-/slaapkamer met een 2-persoonsslaapbank, eethoek en tv. Keuken met twee elektrische kookplaten, oven en koffie -en theezetfaciliteiten. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en een stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Balkon.

  Inbegrepen

  • Energiekosten. Bed-, bad- en keukenlinnen (uitgifte 1e set).

  Niet inbegrepen

  • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 2 per persoon per nacht (vanaf 15 jaar). Borg ca. € 100 per appartement. Eindschoonmaak ca. € 80. Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: kinderbed ca. € 11 per nacht en huisdieren ca. € 11 per huisdier per nacht.

  Pendelinformatie

  Pendelinformatie
  Uitgerust op uw bestemming aankomen na een nachtrit aan boord van onze Luxury Class pendelbus. U kunt gebruik maken van diverse opstapplaatsen in het hele land. De bus vertrekt op vrijdagavond vanuit Didam en komt zaterdagmorgen op uw bestemming in Oostenrijk aan. Een week later op zaterdagavond rijdt u weer terug naar Didam waar in de ochtend arriveert. Een prettige, comfortabele én betaalbare manier om uw wintersportbestemming te bereiken!

  Wat kunt u van ons verwachten?
  Dit is allemaal inclusief bij onze pendelreizen:
  • Reis per Luxury Class pendelbus
  • Een kopje koffie of thee voor vertrek
  • Broodje kroket in Didam
  •Vertoning van een DVD tijdens de reis
  • Reispakket met een dekentje en kussentje in de bus
  • Bij terugkomst op de wisselplaats een ontbijt met koffie of thee

  Reisdocumenten
  Het behoort tot uw eigen verantwoordelijkheid in het bezit te zijn van een geldig grensdocument. Houd uw grens- en reisdocumenten altijd in uw handbagage, zodat u ze direct bij de hand heeft als er om gevraagd wordt. Dit voorkomt vertragingen bij de douane.

  Op tijd voor vertrek
  Uiteraard proberen wij onze pendelbussen stipt op tijd te laten rijden en vertrekken. Het is daarom van groot belang dat u uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig bent. Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen (slecht weer, files etc.) waardoor de bus niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele daaruit voortvloeiende schade.

  Wisselplaats
  Van de door geselecteerde opstapplaats wordt u met de bus naar Didam gebracht. Partycentrum Boszicht/Restaurant Juffrouw Tok beschikt over ruime restaurants, een informatiebalie van de reisaanbieder, een parkeerterrein en toiletten. Het adres: Partycentrum Boszicht/Restaurant Juffrouw Tok, Tolweg 9, 6942 HX Didam.

  Parkeren bij de wisselplaats
  U kunt er ook voor kiezen om met uw eigen auto naar Didam te reizen. Wij bieden u de mogelijkheid om de auto te parkeren bij onze wisselplaats tegen € 20 voor de hele reis. Bij het selecteren van uw opstapplaats kiest in dit geval opstapplaats Didam. Het parkeerterrein is onbewaakt. De bussen vertrekken op vrijdagavond om ca. 20.30 uur uit Didam en komen de volgende morgen op uw bestemming aan. De definitieve vertrektijd wordt vermeld op uw ticket.

  Routestops, eten en drinken
  In de pendelbus kunnen tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee etc. verkregen worden. Alles tegen redelijke prijzen. Tijdens de regelmatige routestops is er tevens gelegenheid een maaltijd of versnapering te gebruiken in een wegrestaurant (uiteraard voor eigen rekening). Tussen 24.00 uur en 6.00 uur wordt er alleen gestopt voor de chauffeurswisseling, zodat u ongestoord kunt slapen.

  Opstapschema Oostenrijk
  Onze wintersportreizen naar Oostenrijk vertrekken vanuit Didam in Gelderland. U kunt echter al bij u in de buurt opstappen. De ophaalbus brengt u, en andere gasten uit uw omgeving, gratis naar de wisselplaats. Deze wisselplaats (Partycentrum Boszicht/Restaurant Juffrouw Tok) beschikt over ruime restaurants, een informatiebalie van de reisaanbieder, een parkeerterrein, toiletten. Uiteraard brengt de bus u na afloop van de reis ook weer naar uw uitstapplaats terug.

  Geplande vertrek- en aankomsttijden
  • De geplande vertrektijd uit Nederland vanaf de wisselplaats is vrijdagavond ca. 20.30 uur
  • De geplande aankomsttijd in Oostenrijk op zaterdag ligt tussen 06.00 uur en 10.00 uur
  • De geplande vertrektijd uit Oostenrijk op zaterdagavond ligt tussen 18.00 en 23.00 uur
  • De geplande aankomsttijd in Nederland op de wisselplaats zondag is ca. 08.30 uur
  (Tijden zijn onder voorbehoud)

  Vertrektijden en opstapplaatsen

  Opstapplaats

  Vertrektijd

  Alkmaar, Station Noord

  16:00

  Amersfoort, Station NS

  18:00

  Amsterdam, Station Sloterdijk

  17:00

  Apeldoorn, Shell Station Lange Amerikaweg

  18:00

  Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal

  19:00

  Bergen op Zoom, station NS

  16:30

  Breda, Elleboog parkeerterrein

  17:00

  Bussum, Station Naarden - Bussum

  17:00

  Den Bosch, Transferium

  17:30

  Den Haag, Centraal station Busplatform

  17:00

  Didam, Partycentrum Boszicht/Juffrouw Tok

  20:00

  Drachten, Transferium

  16:45

  Dordrecht, Weeskinderdijk / Dokweg

  17:30

  Eindhoven, P&R Meerhoven

  17:00

  Gorinchem, Station NS

  18:00

  Gouda, KFC Goudse Poort

  17:30

  Groningen, Hoofdstation

  16:30

  Heerenveen, Station NS

  17:00

  Leiden, transferium

  17:00

  Meppel, Mc Donalds

  17:30

  Wijchen, Café de Teersdijk

  18:30

  Ridderkerk, Bushalte Koningsplein

  17:00

  Roosendaal, Takspui

  16:30

  Rotterdam, Capelse Brug

  17:30

  Rotterdam, Zuidplein

  17:30

  Tiel, Motel Tiel

  18:30

  Tilburg, Stappegoorweg

  17:00

  Utrecht, Transferium Westraven

  18:00

  Vlaardingen, Station Oost

  17:00

  Weert, NS station

  16:00

  Zaandam, Station NS achterzijde

  16:30

  Zoetermeer, Amerikaweg

  17:00

  Zwolle, Station NS achterzijde

  18:00

  Extra op- en uitstapplaatsen vertrek 18/2 en 25/2/2022

  Opstapplaats

  Vertrektijd

  Assen, van der Valk

  17:00

  Deventer, Postillion Motel

  18:30

  Hoogeveen, Station NS

  17:00

  Leeuwarden, Voorzijde Station

  16:00

  Bij het maken van de routes proberen we altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de lengte van de routes en het aantal opstapplaatsen. Het kan voorkomen dat de door u geselecteerde opstapplaats om deze reden niet aangedaan kan worden. In dat geval nemen we contact met u op om de dichtstbijzijnde alternatieven te bespreken.

  Uw Luxury Class pendelbus

  Luxury Class
  Het paradepaardje in de luxe pendelbussen, dus dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, DVD speler, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast/koffie- en theefaciliteiten en extra servicedeur. Het verschil zit in de stoelen en de stoelruimte: Comfortabele, verstelbare stoelen (hoek 45°/steek) minimale afstand van uw rugleuning tot de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm. NB. Toilet Alle bussen zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

  Chauffeur
  Onze chauffeur is niet alleen chauffeur, hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. En dat betekent dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgen zij ervoor dat u veilig én comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt dus altijd rekenen op gastvrije en ervaren chauffeurs. Onze buspendel reizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd.

  Bagage
  Onze pendelbussen hebben beperkt bagageruimte. Er is per persoon plaats voor één tas of één koffer (max. 20 kg. p.p.), één paar ski’s (met stokken en schoenen) of één snowboard (met schoenen). In een snowboardhoes mag slechts één snowboard zitten. Haalt u, indien mogelijk, de bindingen van uw board. Het is niet toegestaan om levensmiddelen pakketten mee te nemen dan wel in uw bagage te stoppen. Indien u zich niet houdt aan deze richtlijnen, dus ingeval u teveel bagage heeft, zal de chauffeur deze weigeren. Let wel: onze chauffeurs zijn hiertoe verplicht! Zorgt u er a.u.b. voor dat al uw bagage is voorzien van labels met hierop duidelijk vermeld uw naam/adres/woonplaatsgegevens. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor al uw bagage.

  Huisdieren
  Tijdens al onze pendelbusreizen zijn huisdieren niet toegestaan.

  Roken
  Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de bus. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

  Stoelindeling
  De pendelbuschauffeurs delen voorafgaand aan het vertrek de stoelen in conform de reserveringen die gemaakt zijn. U kunt er zeker van zijn dat u en uw medereizigers bij elkaar zitten.

  Wat mag u verwachten?
  Als u bij de reisaanbieder in de touringcar stapt,
  bent u verzekerd van het volgende:
  • Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma’s,
  ruime ervaring en wordt iedere 5 jaar onderworpen aan een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR.
  • De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd.
  • De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
  • Ook het comfort van de touringcar is van het hoogste niveau volgens de ANVR busclassificatie,
  u reist altijd per Luxury Class touringcar.
  • Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw touringcarbedrijf is adequaat verzekerd.

  Tolvignet Oostenrijk

  Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

  Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.

   Informatie COVID-19

   Reizen binnen Europa
   In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


   In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

   Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

   Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

   Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

   Reizen buiten Europa
   De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

   Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

   Algemeen advies
   Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

   Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

   Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).


   De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

   Faciliteiten

   Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

   Weer & klimaat

   • JAN
    2 max 3 uur
    7 dgn
    -
   • FEB
    5 max 4 uur
    5 dgn
    -
   • MRT
    10 max 5 uur
    7 dgn
    -
   • APR
    16 max 6 uur
    10 dgn
    -
   • MEI
    21 max 6 uur
    11 dgn
    -
   • JUN
    24 max 6 uur
    14 dgn
    -
   • JUL
    26 max 7 uur
    16 dgn
    -
   • AUG
    23 max 7 uur
    16 dgn
    -
   • SEP
    20 max 6 uur
    12 dgn
    -
   • OKT
    16 max 5 uur
    8 dgn
    -
   • NOV
    7 max 3 uur
    10 dgn
    -
   • DEC
    2 max 2 uur
    4 dgn
    -
   Bron: KNMI Climate

   Omgeving

   Verken de omgeving

   Je moet zeker naar de leuke stad Thessaloniki gaan, een typisch Griekse ‘grote’ stad. Qua dorpjes in de omgeving springen Afytos en Nea Skioni er qua sfeer uit op het schiereiland Kassandra. Een huurauto is geen must, maar wel een aanrader als je niet van een uitdagende fietstocht houdt op de hoofd- en bergwegen.

   Michel
   juni 2018

   Klantbeoordelingeni


   8.1 Heerlijk
   uit 23 beoordelingen
   ligging
   8.0
   kamers
   2.9