• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Dreams Jade Resort & Spa *****

Mexico - Quintana Roo - Puerto Morelos

 • Bekijk alle
  foto's

Vergelijk de laagste prijzen:

reisduur
dagen
We hebben aanbiedingen op andere vertrekdata. Of probeer een andere luchthaven wanneer je een vliegvakantie zoekt.

dummy

Over deze accommodatie:

Dreams Jade Resort & Spa *****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.

Verblijf

• Junior suites (GO, ca. 65 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie-/theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod docking station, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en föhn. Balkon van terras. Naar keuze te boeken met tuinzicht (JS) of zeezicht (JSM). 3 volw. + 1 kind • Juniorsuites naar keuze te boeken voor alleengebruik (GOE, JSE, JME) • Premium suites (SU, ca. 71 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie-/theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod docking station, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en föhn. Balkon van terras. Zeezicht. Extra Preferred Club-voorzieningen, zoals persoonlijk in- en uitchecken, toegang tot de Preferred Club-lounge, kussenmenu. 3 volw. + 1 kind • Premium suites naar keuze te boeken voor alleengebruik (SUE)

Samenvatting

Een vakantie in het droomresort van het extra klasse lange zandstrand! Het hotel nodigt u en uw gezin uit om te ontspannen en te vertoeven: of het nu in de Dreams Spa is of bij het zwembad en op het strand - geniet van een koel drankje onder de Caribische zon en beleef een geweldige tijd!

Inrichting

All-inclusive resort met zwembadgedeelte, 3 zwembaden. Swim-up bar, ligbedden, badhanddoeken en parasols bij het zwembad en op het strand. Ontvangsthal met receptie, wifi, 7 bars, snackbar, 1 buffetrestaurant, 4 à la carte restaurants (o.a. Italiaanse, internationale en Franse keuken), 1 mediterraan gastronomisch restaurant (alleen voor volwassenen), amfitheater. Mexicaanse categorie: 5 sterren, 550 kamers.

Plaats

Direct aan het fijne zandstrand van de Riviera Maya. Het centrum van Puerto Morelos met talrijke restaurants, bars en pubs ligt op ca. 2 km.

Goed om te weten

Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdienste. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen corona-gerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals.B in restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractpartners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Maaltijden

• All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner. Naar keuze voor lunch en diner in een van de à-la-carte-restaurants • Internationale alcoholvrije en alcoholische drankjes en snacks de klok rond

Verblijf

• Junior suites (GO, ca. 65 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie- en theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod docking station, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en haardroger. Balkon van terras. Naar keuze te boeken met tuinzicht (JS) of zeezicht (JSM). 3 volw. + 1 kind • Juniorsuites ook te boeken voor alleengebruik (GOE, JSE. JME) • Premiumsuites (SU, ca. 71 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie- en theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod docking station, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en haardroger. Balkon van terras. Zeezicht. Extra services voor Preferred Club zoals een persoonlijke check-in en -check-out, toegang tot de Preferred Club-lounge, hoofdkussenmenu. 3 volw. + 1 kind • Premiumsuites te boeken voor alleengebruik

Samenvatting

Een vakantie in een droomresort aan het lange zandstrand! Geniet met uw gezin van ontspannende uurtjes in de Dreams Spa, bij het zwembad of op het strand en van een koel drankje onder de Caribische zon en beleef een geweldige tijd!

Inrichting

All-inclusive resort met 3 zwembaden, swim-up bar, ligstoelen, badhanddoeken en parasols bij het zwembad en op het strand. Lobby met receptie, wifi, 7 bars, snackbar, 1 buffetrestaurant, 4 à la carte restaurants (o.a. met Italiaanse, internationale en Franse keuken), 1 mediterraan gastronomisch restaurant (alleen voor volwassenen), amfitheater. Mexicaanse hotelcategorie: 5 sterren, 550 kamers.

Plaats

Direct aan het fijne zandstrand van de Riviera Maya. Het centrum van Puerto Morelos met talrijke restaurants, bars en pubs ligt op ca. 2 km afstand.

Goed om te weten

Houd er rekening me dat voorlopig in alle landen Corona-gerelateerde, officieel geordende voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdienste. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Houd er rekening mee dat tot nader order in alle landen corona-gerelateerde, officieel bestelde voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook prestatiebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals.B in restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële eisen op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de huidige ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19. Samen met onze contractpartners doen we er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Maaltijden

• All-inclusive: ontbijtbuffet, lunch en diner als koud/warm buffet. Naar keuze lunch en diner in een van de à-la-carte-restaurants • 24 uur per dag internationale alcoholvrije en alcoholische dranken en snacks

Originele tekst:

Verblijf

• Juniorsuites (GO, ca. 65 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie-/theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod-dockingstation, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en föhn. Balkon of terras. Naar keuze te boeken met tuinzicht (JS) of zeezicht (JSM). Max. 3 volw. + 1 kind • Juniorsuites naar keuze te boeken voor alleengebruik (GOE, JSE, JME) • Premium suites (SU, ca. 71 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie-/theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod- dockingstation, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en föhn. Balkon of terras. Zeezicht. Extra Preferred Club-voorzieningen, zoals persoonlijk in- en uitchecken, toegang tot de Preferred Club-lounge, kussenmenu. Max. 3 volw. + 1 kind • Premium suites naar keuze te boeken voor alleengebruik (SUE)

Samenvatting

Een vakantie in het droomresort van het extra klasse lange zandstrand! Het hotel nodigt u en uw gezin uit om te ontspannen en te vertoeven: of het nu in de Dreams Spa is of bij het zwembad en op het strand - geniet van een koel drankje onder de Caribische zon en beleef een geweldige tijd!

Inrichting

All-inclusive resort met zwembadgedeelte, 3 zwembaden. Swim-up bar, ligbedden, badhanddoeken en parasols bij het zwembad en op het strand. Ontvangsthal met receptie, wifi, 7 bars, snackbar, 1 buffetrestaurant, 4 à-la-carte-restaurants (o.a. Italiaanse, internationale en Franse keuken), 1 mediterraan gastronomisch restaurant (alleen voor volwassenen), amfitheater. Mexicaanse categorie: 5 sterren, 550 kamers.

Plaats

Direct aan het fijne zandstrand van de Riviera Maya. Het centrum van Puerto Morelos met talrijke restaurants, bars en pubs ligt op ca. 2 km.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen corona-gerelateerde, officieel aangekondigde maatregelen van invloed kunnen zijn op de vakantie.Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgedeeltes, kinderopvang en vervoersdiensten.De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

Maaltijden

• All-inclusive: ontbijtbuffet, koud/warm buffet voor lunch en diner. Naar keuze voor lunch en diner in een van de à-la-carte-restaurants • Internationale alcoholvrije en alcoholische drankjes en snacks de klok rond

Verblijf

• Juniorsuites (GO, ca. 65 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie- en theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod dockingstation, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en haardroger. Balkon of terras. Naar keuze te boeken met tuinzicht (JS) of zeezicht (JSM). Max. 3 volw. + 1 kind • Juniorsuites ook te boeken voor alleengebruik (GOE, JSE. JME) • Premiumsuites (SU, ca. 71 m²), airconditioning, minibar (dagelijkse aanvulling met frisdrank, water en bier), koffie- en theefaciliteiten, tv (32 inch), iPod-dockingstation, telefoon, wifi, kluis. Douche, toilet en haardroger. Balkon of terras. Zeezicht. Extra services voor Preferred Club zoals een persoonlijke check-in en -check-out, toegang tot de Preferred Club-lounge, hoofdkussenmenu. Max. 3 volw. + 1 kind • Premiumsuites te boeken voor alleengebruik

Samenvatting

Een vakantie in een droomresort aan het lange zandstrand! Geniet met uw gezin van ontspannende uurtjes in de Dreams Spa, bij het zwembad of op het strand en van een koel drankje onder de Caribische zon en beleef een geweldige tijd!

Inrichting

All-inclusive resort met 3 zwembaden, swim-up bar, ligstoelen, badhanddoeken en parasols bij het zwembad en op het strand. Lobby met receptie, wifi, 7 bars, snackbar, 1 buffetrestaurant, 4 à-la-carte-restaurants (o.a. met Italiaanse, internationale en Franse keuken), 1 mediterraans gourmetrestaurant (alleen voor volwassenen), amfitheater. Mexicaanse hotelcategorie: 5 sterren, 550 kamers.

Plaats

Direct aan het fijne zandstrand van de Riviera Maya. Het centrum van Puerto Morelos met talrijke restaurants, bars en pubs ligt op ca. 2 km afstand.

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat voorlopig in alle landen Corona-gerelateerde, officieel geordende voorwaarden van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook servicebeperkingen in hotelfaciliteiten zoals restaurants, wellness-, zwembad- en sportgebieden, kinderopvang en vervoersdiensten. De officiële eisen kunnen, indien nodig, op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van actuele ontwikkelingen. Als gevolg van de wereldwijde omstandigheden veroorzaakt door COVID-19 kan dit helaas niet worden voorkomen. Samen met onze contractpartners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bitte beachten Sie, dass bis auf weiteres in allen Ländern Corona-bedingte, behördlich angeordnete Auflagen den Urlaub beeinflussen können. Hierzu gehören auch Leistungseinschränkungen in den Hoteleinrichtungen wie z.B. in Restaurants, Wellness-,Pool- und Sportbereichen, bei der Kinderbetreuung und bei Transportleistungen. Die behördlichen Auflagen können ggf. kurzfristig, je nach aktueller Entwicklung, angepasst werden. Dies ist als Folge der weltweiten Umstände durch COVID-19 leider nicht zu verhindern. Gemeinsam mit unseren Vertragspartnern tun wir alles dafür, damit Ihr Aufenthalt so angenehm wie möglich verläuft.

Maaltijden

• All-inclusive: ontbijtbuffet, lunch en diner als koud/warm buffet. Naar keuze lunch en diner in een van de à-la-carte-restaurants • 24 uur per dag internationale alcoholvrije en alcoholische dranken en snacks

De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou geselecteerde reis.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  28 max 6 uur
  4 dgn
  28
 • FEB
  29 max 7 uur
  3 dgn
  28
 • MRT
  31 max 8 uur
  2 dgn
  27
 • APR
  32 max 8 uur
  2 dgn
  28
 • MEI
  33 max 8 uur
  6 dgn
  30
 • JUN
  33 max 7 uur
  11 dgn
  30
 • JUL
  35 max 7 uur
  10 dgn
  31
 • AUG
  35 max 7 uur
  12 dgn
  30
 • SEP
  32 max 6 uur
  13 dgn
  31
 • OKT
  31 max 6 uur
  13 dgn
  30
 • NOV
  29 max 6 uur
  6 dgn
  30
 • DEC
  29 max 6 uur
  7 dgn
  28
Bron: KNMI Climate

Omgeving