Loading content
M/s Vila

M/s Vila

- -

Deze accommodatie is momenteel niet beschikbaar.Onze laatste vakantie is helaas verkocht. Bekijk hieronder onze vergelijkbare vakanties.

Over deze accommodatie:

M/s Vila

De MS Vila behoort, met haar lengte van 20 meter en acht hutten tot de kleinere schepen van de Riva vloot en is hierdoor ideaal voor kleinere groepen of een familievakantie. "Groot genoeg om haar gasten de nodige comfort te bieden, maar ook klein genoeg om de mooiste baaien in te varen", zeggen de gasten van de Vila. De jonge kapitein Josko Kordic, uit Supetarska Draga op het eiland Rab, kent in de Kvarner baai alle kleine eilandjes, elk rif en elk baai. De MS Vila heeft in 2013 haar 45-jarig jubileum in de familie Kordic gevierd. Josko's geheime tip voor chartergroepen zijn de unieke gevangeneneilanden Goli Otok en sveti Grgur tussen Krk en Rab. In 1968 vervoerde de MS Vila hier de gevangenen en verpleging naar de eilanden, vandaag de dag zorgen een kampvuur of een lam aan het spit voor een ontspannen en familiaire sfeer.

Algemene gegevens:

lengte 20 m, gebouwd in 1930, gerenoveerd in 1980. 16 Bedden in 8 hutten met wastafel en een kluisje.

Onderdek:

8 hutten met stapelbed. Airconditioning in de cabinegang.

Verder:

voor algemeen gebruik 3 douches/toilet. Zonnedek (70 m²), tafels met banken aan dek voor 12-16 personen en een salon voor 16 personen.

1 week vanaf Rijeka – vertrek op zaterdag

Ideaal voor wie individueel boekt, maar wel de voordelen van een charter wil ervaren! Bij deze route laat u de keuze aan de kapitein; er is tenslotte niemand die de omgeving beter kent dan hijzelf. De kapitein bepaalt samen met zijn gasten dagelijks het programma, waarbij er mogelijkheden zijn om ergens langer te stoppen dan gebruikelijk, om plekken aan te doen die niet in de officiële routeprogramma's staan of een avond in een verlaten baai te overnachten in plaats van een drukkere haven. Hij zal het ook zeker niet laten om u naast de bekende bezienswaardigheden ook de "geheimen" van de Adriatische eilandenwereld te tonen. Dit was ook de wens van onze kapiteins die vaak zeggen:

"onze chartergasten zijn vaak het meest tevreden, omdat wij het het programma en de route met hen kunnen bespreken". Om dit nu ook voor onze individuele gasten, die geen chartergroep kunnen vormen, mogelijk te maken hebben we naar de voorstellen van onze kapiteins en onze gasten geluisterd en bieden de "Verrassingscruise" aan.

Verrassingscruise vanaf Rijeka:

* Flexibele route naar ervaring van de kapitein, hij laat de mooiste plekken en baaien zien

* Minstens 2 overnachtingen in baaien of kleine vissersdorpen

* Hoogstens 3 overnachtingen in grotere plaatsen die tijdens Route R1 bezocht worden, dit waar mogelijk op andere dagen dan de overige schepen

* Zo weinig mogelijk met andere schepen overnachten

Wat is inbegrepen:

* 8-daagse cruise conform programma

* Halfpension (diner op de dag van inscheping, ontbijt en lunch of diner op daaropvolgende dagen) of volpension - afhankelijk van het schip, zie prijstabellen

* Snack bij inscheping

* Captain's Dinner

* Engels- en Duitsprekende reisleiding in de haven bij in- en ontscheping

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  9max2 uur
  12 dgn
  14
 • FEB
  10max3 uur
  12 dgn
  14
 • MRT
  13max5 uur
  12 dgn
  15
 • APR
  17max7 uur
  13 dgn
  16
 • MEI
  23max8 uur
  13 dgn
  18
 • JUN
  26max9 uur
  10 dgn
  23
 • JUL
  29max10 uur
  8 dgn
  24
 • AUG
  29max10 uur
  10 dgn
  27
 • SEP
  24max8 uur
  9 dgn
  24
 • OKT
  19max6 uur
  11 dgn
  21
 • NOV
  15max4 uur
  11 dgn
  18
 • DEC
  11max3 uur
  13 dgn
  17
bron: KNMI Climate

Omgeving

Daarom boekt u bij dé VakantieDiscounter:

 • Gegarandeerd de beste deal
 • Uiteraard géén boekingskosten
 • Zekerheid van ANVR en SGR
 • Als eerste de laatste last minutes

Veilig aangesloten bij:

Boeken zonder vloeken!