• Boek gemakkelijk online
 • Géén boekingskosten
 • 7 dagen per week geopend

Hotel Europa ****

Italië - Gardameer - Riva del Garda

Deze accommodatie is momenteel niet beschikbaar.Onze laatste vakantie is helaas verkocht. Bekijk hieronder onze vergelijkbare vakanties.

Over deze accommodatie:

Hotel Europa ****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.Algemene beschrijving:
In de omgeving van het strand bevindt zich het stadshotel Europa Hotel Riva del Garda. Is Rovereto. Er zijn verschillende winkels in de omgeving van het hotel. Een autoverhuurservice, een motorverhuur, een taxistandplaats en een bushalte zorgen voor mobiliteit op vakantie.

Faciliteiten:
Het biedt een receptie, een lobby, airconditioning en een parkeerplaats (tegen betaling). Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant (voorzien van airconditioning). Wasser-/strijkservice en medische dienst tegen betaling.

Zwembad:
In het buitenbereik van het complex vindt u een zoetwaterzwembad. Hier zijn ligstoelen en parasols gratis beschikbaar.

Verzorging:
Ontbijt in buffetvorm.

Sport/Activiteiten:
Fietsverhuur. Wellness: haman tegen betaling. Kinderopvang: oppasservice (tegen betaling).

Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten kunnen voorzieningen van activiteiten extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels. Geaccepteerde betalingsmiddelen: American Express. Sommige diensten en faciliteiten kunnen gesloten zijn of worden aangeboden met beperkingen als gevolg van COVID19-preventiemeting. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden toegepast.Originele tekst:Algemene beschrijving:
In de omgeving van het strand bevindt zich het stadshotel Europa Hotel Riva del Garda. is Rovereto. Er zijn verschillende winkels in de omgeving van het hotel. Een autoverhuur service, een motorverhuur, een taxistandplaats evenals een bushalte zorgen voor mobiliteit op vakantie.

Faciliteiten:
Het biedt een receptie, een lobby, airconditioning evenals een parkeerplaats (tegen betaling). Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant (airconditioned). Wasser-/strijkservice en medische service tegen betaling.

Zwembad:
In het buitenbereik van het complex vindt u een zoetwater zwembad. Hier zijn ligstoelen en parasols gratis beschikbaar.

Verzorging:
Ontbijt in buffetvorm.

Sport/Activiteiten:
Fietsverhuur. Wellness: haman eventueel tegen betaling. Kinderopvang: babysit service (tegen betaling).

Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels. Geaccepteerde betalingsmiddelen: American Express. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  11 max 3 uur
  14 dgn
  16
 • FEB
  12 max 4 uur
  13 dgn
  15
 • MRT
  15 max 5 uur
  10 dgn
  16
 • APR
  17 max 7 uur
  10 dgn
  16
 • MEI
  23 max 9 uur
  8 dgn
  20
 • JUN
  29 max 10 uur
  6 dgn
  24
 • JUL
  29 max 11 uur
  5 dgn
  27
 • AUG
  30 max 10 uur
  6 dgn
  27
 • SEP
  26 max 8 uur
  7 dgn
  27
 • OKT
  22 max 6 uur
  11 dgn
  24
 • NOV
  16 max 4 uur
  14 dgn
  21
 • DEC
  13 max 3 uur
  13 dgn
  18
Bron: KNMI Climate

Omgeving

Ga op ontdekkingstocht!

Ontdek de omgeving met een huurauto! Zo heb je alle vrijheid en kom je op de mooiste plekken. Ideaal.

Viviane
september 2019

Klantbeoordelingeni


8.4 Heerlijk
uit 316 beoordelingen
ligging
9.2
service
9.3
kamers
7.1
Netheid
9.0
sfeer
4.1
ontbijt
9.7