Loading content
Arbatax Park Resort Telis****
2.9
Check prijs
vanaf519p.p.

Arbatax Park Resort Telis ****

- -

Vergelijk de laagste prijzen:

 • Vaste vertrekdatum
 • Flexibele periode

Toon reisduur van:

Uw vakantie
Foto van de accomodatie

Uw vakantie wordt gecontroleerd

519p.p.

incl. vlucht
vertrek
woensdag 22 mei 2019
terugkomst
woensdag 29 mei 2019 (8 dagen)
luchthaven
Düsseldorf
verzorging
Halfpension

Over deze accommodatie:

Arbatax Park Resort Telis ****

Onderstaande beschrijving is automatisch vertaald en kan onvolkomenheden bevatten. De originele beschrijving kunt u vinden na deze vertaalde tekst.

Locatie

Arbatax Park Resort, een prive schiereiland aan de rand van het Bellavista CAPO in Arbatax, bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van het marine park van Capo Monte Santo. Het resort is omringd door een prachtig natuurlijke landschap en ongerepte baaien. De luchthavens van Cagliari is ca. 90 Olbia en ongeveer 120 minuten in beslag. Voor de verbinding van de afzonderlijke gebieden van de ca. 60 hectare is resort een gratis pendeldienst beschikbaar van 8.00 tot middernacht.

Faciliteiten

De 60 hectare Arbatax resort bestaat uit 5 hotels en heeft in totaal 9 zwembaden, 5 bars en 8 restaurants, die verspreid over het resort. Elk van de individuele hotels heeft een aparte receptie en een hoofdrestaurant. Hotel Telis is een Resorteil die is gelegen in het midden van het Bellavista Park en ligt op een berg met een afstand tussen de 100 en 500 m van de zee, afhankelijk van de locatie van de kamers. Een Piazza, waaromheen het restaurant en de bar zijn is het middelpunt van de Telis. In het goed onderhouden buitengedeelte van het hotel is een zwembad (mei-september) met ligbedden en parasols. Op het strand ook kosteloos stoelen en parasols gasten beschikbaarheid beschikbaar (mei-september).

Entertainment

Animatie evenals dagelijks avond shows en entertainment in de avonduren, evenals een openlucht discotheek.

Kinderprogramma

Bella Vista Park met veel typische dieren. Het natuurpark is zeer populair bij kinderen.

Sporten met inbegrip van

Strand volleybal, aerobics, aqua aerobic, boogschieten schieten, voetbal, tennis, kano's.

Sport vergoeding

Vliegen aan boord, Duiken, Snorkelen. Alle aanbiedingen voor een vergoeding.

Wellness

In het midden van het resort, op een panoramische locatie en gelijke afstanden van de individuele hotels in de resorts, het nieuwe wellness-centrum "Thalasso & Spa Bellavista" op een oppervlakte van ca. 2.000 m gelegen plein. Het biedt dat verschillende behandelingen (Turkse stoombad, sauna's, douches, hydromassage), watervallen en swimming pools evenals zout water zwembaden. Bovendien, worden het biedt schoonheidsbehandelingen en massages, alle behandelingen aangeboden naast een mooi zwembad met waterlopen en waterspelen. Toelating en alle aanvragen voor een vergoeding. Entree tot het Wellness-centrum is 18 jaar of ouder.

Hotelservice

Wi-Fi in de openbare ruimtes gratis.

All-Inclusive

Ontbijt, lunch en diner in buffetstijl. Drankjes (water, wijn en frisdrank) in het belangrijkste restaurant Telis. Van 09-24 uur koffie, frisdranken en nationale dranken op de belangrijkste bar (zachte drankjes uit de automaten). Ijs, dranken in flessen en buitenlandse alcoholische dranken zijn niet inbegrepen.

Breakfast/half board + / all-inclusive

Ontbijt, lunch en diner in buffetstijl. Met de hoofdmaaltijden zijn water en huiswijn inbegrepen. De gasten hebben de mogelijkheid om uw maaltijd, nemen in de restaurants voorziet hem van tevoren, van de respectieve hotels geboekt of te dineren maar optioneel in de andere restaurants van het resort (met reservering en tegen een toeslag). Het aantal open bars en restaurants is seizoensgebonden.

Tweepersoonskamer

Kamers ingericht in de mediterrane stijl hebben bad of douche/WC, haardroger, satelliet-TV, telefoon, Airconditioning, kluis en minibar (tegen betaling). De kamers bevinden zich op de begane grond en zijn ongeveer 300-500 meter van het strand. Ook voor éénpersoons gebruik op aanvraag boekingen.

Tweepersoonskamer voor classic

Hebben dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers, wachten ook, echter op een centrale locatie van de Telis.

Tweepersoons kamer superieur

Uitgerust met dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers, zijn maar in de 1e verdieping en bovendien een zithoek en een slaapkamer stoel.

Junior Suite

Hebben dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers, woon - / slaapkamer en een afzonderlijke slaapkamer en een overdekt terras. (De suites kunnen bestaan deels uit 2 tweepersoons kamers met een verbindingsdeur)

Opmerking

Neem nota dat ter plaatse er geen gids dit natuurlijk is bereikbaar. De telefoon nummer, verwijzen naar de reisdocumenten. Belangrijke informatie voor overdracht! Overdracht is voor een minimaal verblijf van 7 nachten inclusief en wordt georganiseerd door het hotel op basis van de geplande vluchttijden. Voor vertragingen, kan geen overdracht worden gewaarborgd door het hotel. In een tijd van aankomst na 21:00 uur is fundamenteel niet een overdracht. In beide gevallen moet de gast de overdracht op hun eigen organiseren. TransferTime ongeveer 2 tot 2,5 uur. De bestuurder zal worden op de luchthaven met een bordje "Arbatax Park Resort". Neem contact op met de bestuurder! Regelmatige overdrachtstijden: vanaf het vliegveld van Cagliari naar het resort: -8:30 10:30 13:30 16:00-19:30 vanaf de luchthaven van Olbia Resort:-09 h 12:00-15:30 18:00-8:00 bij vertrek opmerking de regelmatige overdrachtstijden. Deze u zelf moet volgens uw vertrek tijd set en meld u aan op de dag voor uw vertrek bij de receptie van uw hotel. Het hotel krijgt u een ontmoetingsplaats waar u wordt opgehaald. Hier vindt u een Gelieve 15 minuten vóór de pick-up tijd. Van het resort naar het vliegveld van Cagliari:-3:00-5:45 8:30 10:30 14:30 h - 17 h - 19 h van de toevlucht nemen tot de luchthaven van Olbia: 3:15 8:30 12:00-14:30 17:00 Let erop dat de overdracht slechts van 7 dagen verblijf gratis wordt aangeboden. Minder dan 7 dagen, moeten klanten organiseren de overdracht op hun eigen. Huren van een auto wordt aanbevolen. **************************************

Opmerking

Een heffing is vergelijkbaar met de steden en steden, opgelegd van een belasting die verschuldigd door de gast voorafgaand aan de staaf van de plaats voor de duur van het verblijf is. Het bedrag van deze heffing kan variëren en is afhankelijk van onder andere op regio, Hotelklasse, duur van het verblijf en de leeftijd van de gast. In de catalogus van de "Zon bestemmingen" zomer 2019 op pagina 142.

Originele tekst:

Lage

Das Arbatax Park Resort, eine private Halbinsel am Rande des Capo Bellavista in Arbatax, befindet sich in unmittelbarer Nähe des Marineparks Capo Monte Santo. Das Resort ist umgeben von einer herrlichen Naturlandschaft und unberührten Buchten. Zu den Flughäfen von Cagliari sind es ca. 90 und nach Olbia ca. 120 Autominuten. Um die einzelnen Bereiche des ca. 60 Hektar großen Resorts miteinander zu verbinden, steht Ihnen von 8 bis 24 Uhr ein kostenloser Shuttleservice zur Verfügung.

Ausstattung

Das 60 Hektar große Arbatax-Resort besteht aus 5 Hotels und verfügt über insgesamt 9 Swimmingpools, 5 Bars, und 8 Restaurants, die sich auf das Resort verteilen. Jedes der einzelnen Hotels verfügt über eine eigene Rezeption und ein eigenes Hauptrestaurant,. Das Hotel Telis ist ein Resorteil der sich inmitten des Naturparks Bellavista befindet und liegt auf einem Berg mit einer Entfernung zwischen 100 und 500 m zum Meer, je nach Lage der Zimmer. Den Mittelpunkt des Telis bildet eine Piazza, um die herum das Restaurant sowie die Bar liegen. In der gepflegten Außenanlage befindet sich ein Swimmingpool (Mai-Sep.) mit Liegen und Schirmen. Am Strand stehen den Gästen ebenfalls Liegen und Schirme nach Verfügbarkeit kostenfrei zur Verfügung (Mai-Sep.).

Unterhaltung

Animation sowie tägliche Abendshows und Abendanimation sowie eine Open Air Diskothek.

Kinderprogramm

Naturpark Bellavista mit vielen landestypischen Tieren. Der Naturpark ist gerade bei Kindern sehr beliebt.

Sport inklusive

Beachvolleyball, Aerobic, Wassergymnastik, Bogen- schiessen, Fußball, Tennis, Kanus.

Sport gegen Gebühr

Tauchen, Schnorcheln, Fly Boarding. Alle Angebote gegen Gebühr.

Wellness

In der Mitte des Resorts, in Panoramalage und gleich weit von den einzelnen Hotels des Resorts entfernt, befindet sich das neue Wellness-Center "Thalasso & Spa Bellavista" auf einer Fläche von ca. 2.000 m². Es bietet seinen Gästen verschiedene Behandlungen (Türkische Dampfbäder, Saunen, Erlebnisduschen, Hydromassagen), Wasserfälle und sowohl Süßwasserbecken als auch Salzwasserbecken. Zusätzlich bietet es Schönheitsbehandlungen und Massagen, alle Behandlungen werden neben einem schönen Swimmingpool mit Wassergängen und Wasserspielen angeboten. Eintritt und alle Anwendungen gegen Gebühr. Eintritt in das Wellness-Center ist ab 18 Jahren.

Hotelservice

Wi-Fi in den öffentlichen Bereichen kostenfrei.

All Inclusive

Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform. Getränke inklusive (Wasser, Wein und alkoholfreie Getränke) im Hauptrestaurant Telis. Von 09-24 Uhr Kaffee, alkoholfreie Getränke und alkoholische nationale Getränke an der Hauptbar (Softdrinks aus Getränkeautomaten). Nicht inbegriffen sind Eis, Getränke in Flaschen und ausländische alkoholische Getränke.

Frühstück/Halbpension+/All Inclusive

Frühstück, Mittag- und Abendessen in Buffetform. Zu den Hauptmahlzeiten sind Wasser und Hauswein inklusive. Die Gäste haben die Möglichkeit Ihre Mahlzeit, in dem für ihn vorab vorgesehenen Restaurants, des jeweilig gebuchten Hotels einzunehmen oder aber wahlweise in den anderen Restaurants des Resorts (mit Reservierung und gegen Aufpreis) zu speisen. Die Anzahl der geöffneten Bars und Restaurants ist saisonbedingt.

Doppelzimmer

Die im mediteranen Stil eingerichteten Zimmer verfügen über Bad oder Dusche/WC, Föhn, Sat.-TV, Telefon, Klimaanlage, Safe und Minibar (gegen Gebühr). Die Zimmer befinden sich im Erdgeschoss und sind ca. 300-500 m vom Strand entfernt. Auch zur Alleinbenutzung auf Anfrage buchbar.

Doppelzimmer Classic

Verfügen über die gleiche Ausstattung wie die Doppelzimmer, liegen ebenfalls im Erdgschoss, jedoch in zentraler Lage des Telis.

Doppelzimmer Superior

Verfügen über die gleiche Ausstattung wie die Doppelzimmer, liegen jedoch in der 1. Etage und verfügen zusätzlich über eine Sitzecke und ein Schlafsessel.

Juniorsuite

Verfügen bei gleicher Ausstattung wie die Doppelzimmer, über Wohn-/Schlafraum und ein separates Schlafzimmer und verfügen über eine überdachte Terrasse. (Die Suiten können teilweise auch aus 2 Doppelzimmern mit Verbindungstür bestehen)

Hinweis

Bitte beachten Sie das es vor Ort keine Reiseleitung gibt diese ist natürlich telefonisch erreichbar. Die Telefonnummer können Sie den Reiseunterlagen entnehmen. *************************************** Wichtige Hinweise zum Transfer!!!!! Transfer ist bei einem Mindestaufenthalt von 7 Nächten inklusive und wird vom Hotel anhand der planmäßigen Flugzeiten organisiert. Bei Flugverspätungen kann kein Transfer vom Hotel garantiert werden. Bei einer Ankunftszeit nach 21 Uhr erfolgt grundsätzlich kein Transfer mehr. In beiden Fällen müssen die Gäste den Transfer in Eigenregie organisieren. Transferdauer ca. 2-2,5 Stunden. Der Fahrer wird am Flughafen mit einem Schild " Arbatax Park Resort" stehen. Bitte wenden Sie sich an den Fahrer!! Reguläre Transferzeiten: Vom Flughafen Cagliari zum Resort: - 8:30 Uhr - 10:30 Uhr - 13:30 Uhr - 16 Uhr - 19:30 Uhr Vom Flughafen Olbia zum Resort: - 09 Uhr - 12 Uhr - 15:30 Uhr - 18 Uhr - 20 Uhr Bei Abreise beachten Sie die regulären Transferzeiten. Diese müssen Sie selbst anhand Ihrer Abflugzeit festlegen und am Vortag Ihrer Abreise an der Rezeption Ihres Hotels anmelden. Das Hotel wird Ihnen einen Treffpunkt nennen, an dem Sie abgeholt werden. Hier finden Sie sich bitte 15 Minuten vor der Abholzeit ein. Vom Resort zum Flughafen Cagliari: - 3 Uhr - 5:45 Uhr - 8:30 Uhr - 10:30 Uhr - 14:30 Uhr - 17 Uhr - 19 Uhr Vom Resort zum Flughafen Olbia: - 3:15 Uhr - 8:30 Uhr - 12 Uhr - 14:30 Uhr - 17 Uhr Bitte beachten Sie, dass der Transfer erst ab 7 Tage Aufenthalt kostenfrei angeboten wird. Unter 7 Tage Aufenthalt müssen die Kunden den Transfer in Eigenregie organisieren. Die Anmietung eines PKW wird empfohlen. **************************************

Hinweis

Von den Städten und Gemeinden wird eine Abgabe, vergleichbar einer Kurtaxe, erhoben, die vom Gast vor Ort bar für die Dauer des Aufenthaltes zu entrichten ist. Die Höhe dieser Abgabe kann unterschiedlich ausfallen und richtet sich u.a. nach Region, Hotelklasse, Aufenthaltsdauer und Alter des Gastes. Im Katalog "Sonnenziele" Sommer 2019 auf Seite 142.

De informatie over deze reis kan afwijken per vertrekdatum. Exacte informatie over verzorging, kamers, transfers e.d. krijg je na het controleren van de door jou gekozen reis.

Faciliteiten

Disclaimer: dé VakantieDiscounter besteedt veel zorg en aandacht aan het up-to-date houden van deze informatie. Echter, zowel faciliteiten als eventuele kosten veranderen met grote regelmaat. Aan dit overzicht kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Weer & klimaat

 • JAN
  13max4 uur
  13 dgn
  16
 • FEB
  14max5 uur
  12 dgn
  16
 • MRT
  15max6 uur
  13 dgn
  15
 • APR
  16max7 uur
  11 dgn
  16
 • MEI
  23max9 uur
  8 dgn
  19
 • JUN
  25max10 uur
  5 dgn
  22
 • JUL
  29max11 uur
  1 dgn
  24
 • AUG
  29max10 uur
  4 dgn
  26
 • SEP
  25max8 uur
  7 dgn
  25
 • OKT
  21max6 uur
  11 dgn
  22
 • NOV
  17max5 uur
  13 dgn
  20
 • DEC
  14max4 uur
  15 dgn
  17
bron: KNMI Climate

Omgeving

Klant­beoordelingen van


2.9
uit 4 beoordelingen
Ligging
3.2
Service
3.0
Prijs/kwaliteit
2.6
Eten
3.6
Kamers
2.6
Kindvriendelijk
2.9

  Daarom boekt u bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Als eerste de laatste last minutes

  Veilig aangesloten bij:

  Boeken zonder vloeken!